Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (127)

plakát

Newyorská romance (2013) 

Jako takhle. Keira Knightley je hrozné zlo. Ta ženská je snad nejvíc asexuální a toporná herečka, kterou znám (výjimkou je Pride and Prejudice, tam jí nějak zvládám). ALE film jako takový je moc fajn. Mark Ruffalo je správně vyšinutý, Adam Levine fajn zmetek. A soundtrack je vážně nadprůměr (kam se hrabe La la land). Takže ano, fungovalo to na mě dobře.:)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

On to není špatný film. Postavy jsou fajn a zajímavé samy o sobě. ALE kde není děj, tak to ne zachrání ani božská Harley Quinn. Spousta záběrů byla tak nějak beze smyslu, vycpávkových. Bavila jsem se dobře, ale na konci zbylo takové to "meh, o čem o vlastně bylo?" P.S. Prosím, nenechávejte Caru Delevingne hrát. Moc prosím.

plakát

Kolonie (2015) 

Když si uvědomíte, že je film natočený na motivy skutečné události, tak vás chtě nechtě musí začít mrazit. Emma nezklamala, je úžasná, Daniel Brühl jí zdatně sekunduje. Jediné, co mi trošku chybělo, bylo větší rozpletení těch zvěrstev, co se v Kolonii děly. Jinak ale smekám, celou dobu jsem se bála, jak to s nimi dopadne.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Tolik trapných a ohraných klišé na jednom místě aby člověk pohledal. Advokát - bezcitná bestie, koncipient - neschopné pako, tělocvikářka - chlupatá lesba, matka - mařena toužící po romantice, syn - rapující rebel, dcera - uvědomělá intelektuálka, otec - ignorantský cvok... Takto bych mohla pokračovat. Ani jeden díl jsem nezvládla celý, je mi z té trapnosti až ouzko.

plakát

La La Land (2016) 

Nějak nechápu nadšení z tohoto filmu. 1) Čekala jsem muzikál - písní je ve filmu jen pár a hodně se opakují. 2) Pěvecké výkony hlavních protagonistů nejsou nic extra, ačkoli Ryanova hra na klavír to dost vyvažuje, Emma by se do zpěvu moc pouštět neměla. 3) Emma zhubla a tak nějak zošklivěla, co se s tou krásnou kočkou z Crazy stupid love stalo? 5) Atmosféra je příjemná, to ano, líbí se mi prostředí, kostýmy, ta nálada ve filmu. 6) Děj je v podstatě úplně o ničem. Pokud jsem si z filmu něco odnesla, pak je to to, že každý v LA chce být filmovou/hudební hvězdou, a stojí mu to za opakované ztrapňování sebe sama. 7) Nechápu srovnání s Moulin Rouge, to je úplně jiná liga! Ačkoli takhle komentář vyznívá dost negativně, u filmu jsem se nenudila, občas jsem si do rytmu poklepávala nohou a až na ten konec jsem byla pozitivně naladěná, a to se počítá.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Dvojice Crowe - Gosling je podle mě geniální, obzvlášť jsem si užívala taťkovského Russella. V podstatě jediné, co úplně nefunguje, je samotný děj, připadá mi plytký a nevýrazný. Zatímco komediální prvek je zvládnutý na jedničku, dějově to není nic moc. Ale hodnotím podle toho, jak dobře jsem se bavila, tudíž si zaslouží 4 hvězdičky.

plakát

Černá labuť (2010) 

Wow... Prostě strhující. Delší komentář nenapíšu, překáží mi spadlá čelist.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Váhala jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, nakonec dám 4. Je pravda, že film je to vážně silný, všechny příběhy jsem prožívala, jako by se to dělo mně. Na druhou stranu jsem měla mnohem větší očekávání, a ta splněna nebyla. Čekala jsem víc humoru, místo toho přišlo víc depresivních scén. Ale což, s tím jsem se vyrovnala, protože šlo o film, který vážně přesně vykreslil danou dobu. Jsem opravdu ráda, že žiju teď. Na závěr musím vyzdvihnout parádní výkon Martina Myšičky, věřila jsem mu od začátku do konce, s rolí se sžil perfektně.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jeden z nejhezčích animáků, do draka jsem se zamilovala hned a od té doby to bylo jen lepší a lepší. Myslím, že kdyby mi bylo o deset míň, byl by to můj nejoblíbenější film. A navíc poučný - nic není tak jednoduché, jak to vypadá (i z nepřítele může být přítel, že).:) Paráda.

plakát

Na doraz (2010) 

Občas jsem se fakt od srdce smála (zhulený Downey, kafe z popela a masturbující pes), občas to bylo lehce trapné (bitka s vozíčkářem). Byl to dobrý film, ale ne zas tak dobrý, abych ho chtěla vidět znovu, nebo abych si z něj po delší době něco pamatovala.