Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (121)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Film vypadá moc pěkně, docela mi výprava připomínala Hru o trůny. Bohužel scénář zaostává a děj pro mě  nedosahuje kvality příběhu ani jako jeden náhodný díl zmíněného seriálu. Tohle není o penězích, ale o tom, jestli mám vůbec zajímavé téma hodné natočení. Přečtení Wikipedie o Janu Žižkovi mě zaujalo víc a říkala jsem si, proč se film netýká ničeho z toho. Atmosféra byla fajn, ale na začátku bylo dost komplikované vyznat se v tom, co se tam vůbec děje. Druhá polovina o to víc nudila. Jak přemýšlíte u 2h filmu v půlce, jestli už to bude končit, tak to není nikdy dobré znamení.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Kvalitní televizní/VOD film. Zajímavé rozuzlení. Nemám úplně co vytknout, ale stejně bych uvítala větší napětí a spád. Trošku jsem kolem půlky usínala, než konečně došlo na rozplétání. Také se mi trochu pletly na začátku postavy, mohly mít výrazněji odlišný vzhled. Film má 103 minut, klidně by stačilo o 15 méně.

plakát

Vetřelec (1979) 

Bála jsem se, že po tolika letech bude vizuál už nic moc, ale opak byl pravdou a prostředí vypadá velmi dobře! Bohužel na mě je tento film trochu moc dlouhý a necítila jsem napětí, spíš je tam hodně scén prostě nechutných. Nedokázala jsem si utvořit vztah s žádnou postavou, všichni byli takoví nemastní, neslaní.

plakát

Ztracené dívky (2020) 

Ten samotný příběh je zajímavý, policie toho asi celkem dost zanedbala. Škoda, že nenatočili spíš dokument. Jako film, bez přihlédnutí k tomu, že jde o skutečnou událost, to bylo trochu málo.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

- Kritizovaná hlavní hrdinka se mi líbila moc. Co mě trochu rušilo, je ta piha na čele, mohli vyretušovat, když to jinak bylo z půlky digitální. Moc se mi líbily její vlasy a působily velmi přirozeně. - Souboj s Uršulou byl hodně WTF moment (cože přesně mělo udělat to kormidlo?). Chudák princ byl chvíli mimo zájem a musel doplavat na břeh sám :D. - Čtení knih pod vodou? Mohly vypadat trochu poničeně... Ještě tam byl zvuk otáčení stránky... - Konec, kdy se objeví Triton, sestry a půlka vesnice působil hodně divně. Nevypadalo to vizuálně vůbec dobře a nedávalo moc smysl. - Za mě chybělo trochu víc chemie mezi Ariel a princem, třeba v Alladinovi to fungovalo lépe.

plakát

Sexuální výchova - Série 3 (2021) (série) 

Seriál se už trochu komicky opakuje a tlačí moc na pilu, aby pokryl co nejvíc témat. Oceňuji otevření mnoha aktuálních témat a velmi sympatický přístup k nim. Líbilo se mi téma párové terapie, slepované rodiny, rodina pana Groffa a vysvětlení pozadí jejich příběhu.

plakát

Bullet Train (2022) 

Dala bych vyšší hodnocení, kdyby byl film o něco zkrácen. Na takovou srandičku na večer mohl film časem trošku méně plýtvat.

plakát

Černý telefon (2021) 

Film docela naplnil moje očekávání. Sice klasické Kingovské téma, už trochu omleté, ale na mě stále funguje. Jen škoda, že záporák neměl větší hloubku (background), chtěla jsem vědět aspoň trochu z jeho "proč".

plakát

Raya a drak (2021) 

hloupý šablonovitý příběh - škoda, moc povedená grafika