Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené herečky (5)

Diane Lane

Noci v Rodanthe, Láska na inzerát a Pod toskánským sluncem - to jsou filmy, kterými si mě Diane Lane získala. Obecně mi přijde tato herečka ve svých rolích velice přirozená a na její hraní se poutavě dívá.

Leslie Mann

Tato herečka není tolik obsazována (když už, tak jsou to zpravidla bláznivé průměrné komedie). Ale v těch pár filmech, co jsem s ní viděl (Znovu 17, Komici, V cizí kůži), mi přišla velmi charizmatická, zajímavá a svým vzhledem pohledná. Ať je více filmů s touto herečkou :)

Emma Stone

Viděl jsem její poslední tři filmy (Bláznivá zatracená láska, Kamarád taky rád a Černobílý svět) a zejména v posledním zmiňovaném si mě získala. Má osobitý styl hraní, zajímavé vyjadřovaní (má podobný hlas jako Hilary Swank - taková tvrdá výslovnost  - což se mi líbí) a myslím si, že za pár let bude mít na kontě mnoho dalších filmů. Z této mladé talentované herečky jednou opravdu něco bude. Keep going, Emmo :)

Reese Witherspoon

Můj zájem o tuto herečku začal filmem "Milenec nebo vrah", pokračoval přes "Nebezpečné známosti", "Pravou blondýnku", "A co když je to pravda" a v poslední době u mě zabodovala ve filmu "Tohle je válka". Tato herečka jednoduše okouzlí v každém filmu. Má velký sex-appeal a šmrnc. Reese zkrátka umí.

Li Gong

Vím, že tuto herečku znají lidé hlavně z filmů jako je Gejša nebo Hannibal-zrození, nicméně ani jeden jsem neviděl. Mám ji však ve své Top-ce za film Miami Vice. Tam se mi moc líbila a proto za tento jediný film, který jsem s ní viděl, si jí dávám do oblíbených. :-)