Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Tento film jsem opravdu dlouho odkládal kvůli dlouhé stopáži a musím uznat, byla to trochu chyba. Tak samozřejmě je ten "americko-ruský" začatek zbytečně zdlouhavý, za to vás ale potom čeká hodně slušných 120 minut, za ty ručím! Ze svatby rovnou do vietnamské džungle, povedený snímek po všech stránkách a ruskou ruletou nabral film úplně jiný rozměr!

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Dobrý, teda dost dobrý. Za herecký výkon Matthew McConaughey a Woody Harrelson smekám. Krajina a prostředí ve Louisianě bylo dokonalé, temné, stejně jako samotný případ. Režisér Cary Fukunaga to vzal za správný konec a já si mohl vychutnat dost dobrých osm dílů.

plakát

Pokání (2007) 

Velice silný příběh, který snad ani nejde lépe natočit. Herci odvedli opravdu perfektní práci a scény z válečným pozadím jsou nezapomenutelné ...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Místy jsem měl pocit, že se snad ani nedívám na Harryho Pottera. Takovou nudu jsem opravdu nečekal. Absolutně mimo, nepochopím proč je poslední díl rozdělený na dva, zvlášť když první díl je jen o třech hlavních hrdinech s přemísťovacím kouzlem. Moje hodnocení zvedla scéna s Dobbym. Jinak to bylo opravdu velké zklamání.

plakát

Skyfall (2012) 

Bondovky nebyly, nejsou a nikdy nebudou moje parketa. Daniel Craig a Javier Bardem ale hráli opravdu skvěle a kupodivu jsem se u Skyfall i bavil. A vlastně jsem měl jen jediný problém a to z délkou filmu.

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

V první řadě výborný Robert Redford co by člověk, který čte všechny knihy. V druhé řadě výborná Faye Dunaway jako náhodná pomocnice. Herci dávají dohromady dvojci s jedním cílem, zjistit pravdu. Film napětím tahá za nitky přesně tam kde má a celý příběh se odkrývá postupně. Snímek se mi velice líbil a na závěr musím ještě pochválit výbornou režii v podání Sydney Pollacka.

plakát

Indiánské léto (1995) 

Pořád nemůžu přijít na to o čem film vůbec je. Pro mě vleklá letní "indiáská" nuda. Jinými slovy "divné".

plakát

Tichá bolest (1990) 

Tichá bolest je film, který mě upoutal především skvělým Rudolfem Hrušínským. Zaujal mě svérazný pohled dědy na smrt, svět a smíření se z nespravedlností, málo koho by tento osud nechal tak klidným jak právě dědu. Film se částečně vracel do dětství jeho vnuka to bylo určitě zpestření a filmu to prospělo.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Mě jen tak nějaký seriál nezaujme a i když fotbal nesleduji, a to i přesto že to je vpodstatě národní sport a v každé vesnici nejadete fotbalové hřiště tak seriál mě hodně překvapil. Typická česká vesnice s fotbalovými ambicemi a se vším co k ní patří. Vtipné a zabavné přesně takhle si představuji seriál.