Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

(1) "Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past." (2) "Skutečné štěstí je jen tehdy, máš-li se o něj s kým podělit." (naprosto dokonalá hudba)

V Bruggách

V Bruggách (2008)

(1) "You've got to stick to your principles." (2) "-Je to zasraný pohádkový město. Jak zasraný pohádkový město může nebýt něčí gusto kurva? Jak všechny ty kanály, mosty, dlážděný ulice, kostely a všechny ty zasraný pohádkový věci můžou nebýt něčí gusto kurva? -Chci říct... -Jsou tam ještě ty labutě? -Jasně, labutě... -Jak kurva můžou labutě nebýt něčí zkurvený gusto?"

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

(1) "Smoky, to není Vietnam, ale bowling. Má pravidla." (2) "-I don't like you sucking around bothering our citizens, Lebowski. I don't like your jerk-off name, I don't like your jerk-off face and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear? -I'm sorry I wasn't listening.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

"I'm tired, boss. Tired of bein' on the road, lonely as a sparrow in the rain. Tired of not ever having me a buddy to be with, or tell me where we're coming from or going to, or why."

Malé mužstvo

Malé mužstvo (2011)

"Nevadí, že nedáme gól. Hlavně, že je sranda. Gól dáme, až vyrosteme." Strašně optimistický, roztomilý, nevinný ... ještě že jsem zůstal v kinosále a mohl tuhle výplň mezi "velkými" dokumenty vidět

Muž na Měsíci

Muž na Měsíci (1999)

"Andy, musíš se zamyslet a zeptat se sám sebe, koho se snažíš pobavit - obecenstvo nebo sebe?"