Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Romantický
  • Akční

Recenze (234)

plakát

Ukryté v mlze (1953) 

"Walter mi začíná opravdu chybět." "Opravdu?" "Víš, začínám se ráno probouzet s takovým velmi prázdným pocitem, že už nemám nikoho, kým bych z hloubi duše opovrhoval!" "Jacku, copak ty nemáš srdce?!" "To není pravda. Ale ta rána jsou tak prázdná." Cynický Jack, nasupená služebná (se slabostí pro kořalku), tetka- stará panna, co se do všeho plete (se slabostí pro kořalku), milenka, co si típne cigáro o koberec a konečně protřelý Walter, kterého zabít jednou bylo málo.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Tvůrci si zřejmě strašně moc přáli adaptovat Jane Eyre, ale někdo jim zapomněl říct, že točí Anne of Green Gables. Jane, tedy vlastně Anne, nehezký sirotek bojuje s šikanou a neustálým odmítnutím a vysvobozením se nestane ani adopce Cuthbertovými a život v Avonlea. Avonlea ale není vesnicí plnou povětšinou milých lidích a spřízněných duší, ale místem další šikany a posměchu, ponurým zataženým místem neustále v mlze. Chybí už snad jen to vřesoviště. Anne je "moderní" teenager, stěžující si na to, jak je život nefér; tak trochu spratek, otvírající si pusu a který se sbalí a uteče ze školy, když je napomenut učitelem. Jak si tuto Anne dokáže kdokoliv (nejen v Avonlea) zamilovat, je mi záhadou. Mnoho jsem nečekala od tohoto moderního a "realistického" zpracování plného podivných flashbacků a účelových dramatických scén, ale to zklamání je obrovské. Naprostý odklon od idealistického ducha knihy i původní TV minisérie z 80. let. Ideální seriál na rozjetí deprese. Jedna hvězdička za pěknou úvodní titulkovou sekvenci.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Vizuálně krásná nuda napěchovaná odkazy pro milovníky klasického Hollywoodu. A ten střih šatů na Římana Georgovi zrovna nelichotí.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Bavila jsem se. Když si odmyslím Taťánu a celou tu "romantickou" linku.

plakát

Creed (2015) 

Pro Rockyho a trenky v barvách americké vlajky mám prostě slabost.

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

I♥Pacey! Taky si kladu neustále stejnou otázku jako Whitney. Proč si začínat se starcem, když má doma takového manžela?

plakát

Nesmiřitelní (1992) 

"I´ll see you in hell." "Yeah." Clint je drsný William.