Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Jeden z nejpovedenějších sequelů současnosti. Dávám 100 % protože je to první film po karanténě a moc jsem si ho užil jako poprvé v kině.

plakát

Coco (2017) 

Zajímavý příběh, překrásné písničky a neočekávaný plot-twist. Jeden z nejlepších filmů od Disney, který jsem viděl.

plakát

Ladíme 3 (2017) 

Skvěle! Po zpackané dvojce jsme se dočkali rozloučení ve velkém stylu. Fat Amy opět věděla jak mě rozesmát a Beca jak zaspívat!

plakát

Zmenšování (2017) 

Po zhlédnutí traileru jsem se těšil. Ale film mé očekání nesplnil, bohužel, bylo to zbytečně dlouhé, pomalé a pomalu bez zápletky.. nebo?

plakát

7 životů (2017) 

Film jsem objevil náhodou na Netflixu, a nečekal jsem takovou pecku. Noomi Rapace se opět ukázala jako skvělá herečka a všech 7 rolí jí padlo, spoiler: jen mě mrzel ten konec.

plakát

G.B.F. (2013) 

Ačkoliv se ve filmu objevili docela známá jména, I jména na které jsem skoro už zapomněl jako je Evavva Lynch, tak filmu něco chybělo. Cítil jsem z něj kýč, neříkám, že mě nebavil, ale chtělo by to víc. 2,5*

plakát

Lady Bird (2017) 

Lady Bird je krásně vyprávěné drama vyplněné komickými, emocionálními ale romantickými momenty. Z filmu jde cítit balanc, čestnost a ten konec, ten konec mě donutil se zdržet do konce titulek a užít si ten pocit. Asi bych film mohl vidět znova klidně zítra. Rozhodně bych ho doporučil všem kteří si chtějí užít kvalitní film

plakát

Ingrid míří na západ (2017) 

Strašně zvláštní film, nebyl jsem si jistý jestli mě baví nebo se nudím, bylo zajímavé vidět ten obraz dnešní společnosti, kdy se všechno odvíjí jen od poštu lajků a fallovers.