Bety88

Beáta Vašíčková

okres Brno
studentka filmu

13 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6
    • 28.7.2011  21:33
    Hop (2011)

Možná to bylo blbé a místy dějově jednoduší, přesto pokud se snížíte na věk desetiletého dítěte bude vás to bavit. Plus králíčci byli velice roztomilí.

• 3.7.2011  19:44
    Jana Eyrová (2011)

Ačkoli se jedná o jednu z nejlepších filmových verzí, tak ji ve všech směrech u mě předčí ta seriálová od BBC z roku 2006. Mia Wasikowska mi tam moc neseděla, nechci tím říct, že by hrála špatně, ale radši bych tam viděla Ellen Page, o které se mluvilo původně. Jinak Michael Fassbender byl jako Rochester úžasný, jeden z nejlepších. Dále mi vcelku vadil useknutý závěr, chápu, že někomu se to může zdát jako nepodstatná maličkost, ale já chci prostě vidět ten kýčovitý sladký závěr, kde si divačky mohou užít. Bohužel tady se tak nestalo, To je pro mě hlavním mínusem této jinak skvělé verze.

• 2.4.2011  12:03
    Červená Karkulka (2011)

Červená karkulka není zase tak špatná fantasy, ale výsledek mohl být i lepší. Neseděl mi tam moc ten moderní vzhled, hlavně hudba, která se do prostředí vesničky uprostřed lesů moc nehodí. To mě přivádí ke scéně jakési středověké verzi tancovačky, která působila....divně. Jinak černý vlček vypadal vcelku fajn, připomínal mi kresby z pohádkových knížek mého dětství a červený pláštík povlávající ve větru působil v zimní krajině velice estetickým dojmem. Takže za umělecký dojem bych klidně i hvězdičku přihodila.

• 23.3.2011  12:02
    Světová invaze (2011)

Film bez jediné špetky emoce, i kdyby tam vymřela celá mariňácká jednotka bylo by mi to jedno. Klapky mi padaly už po první půl hodině a jediné, v co jsem doufala, byl rychlý konec.

• 13.2.2011  17:38
    Gulliverovy cesty (2010)

Tak hrozné se mi to zase nezdálo, předlohu to sice nectí, ale pár dobrých vtipů se tam najde. Navíc liliputi byli velice roztomilí. Rozhodně jsem se nenudila.

• 6.2.2011  13:48
    Opravdová kuráž (2010)

Jeden z mála filmů od bratrů Coenových na který se dá dívat. Abych to upřesnila, postavy se tady nechovají jako idioti a příběh končí nějakým řešením, což se o předchozí tvorbě říci nedá.

• 5.2.2011  18:27
    Let Me In (2010)

Americká verze mi nepřišla o nic horší než ta švédská, zvláště po tom co jsem přelouskala knižní předlohu. Víc odkazů na knihu jsem určitě našla v tomto zpracování. Nevím, co bych tomu vytkla.

• 30.1.2011  15:35
    Hon na čarodějnice (2011)

Nerada to říkám, ale opravdu nic moc. Celou dobu se tam nic neděje, a když už se náhodou něco dít začne, za moc to nestojí. Dvě akčnější scény ,plus jedna větší na závěr, kde z celku fešné čarodějnice udělají prapodivnou digitální příšeru a o tom klišoidním závěru ani nemluvě. Solomon Kane byl stoprocentně lepší film. P.S. Nenadávejte Nickovi pořád za jeho účes on za to nemůže:)

• 30.1.2011  13:30
    Cizinec (2010)

Ačkoli se tady Cizinec asi nikomu nelíbil, já jsem se vcelku bavila. Netvrdím, že to bylo perfektní, ale na Johnnyho a Angelinu se dobře koukalo. Originál jsem neviděla a nesnažila jsem se předvídat závěr filmu,.Čekala jsem, co mi tvůrci nabídnou, proto bych nebyla zklamaná ,ani kdyby konec dopadl druhým, méně zajímavým způsobem. Navíc Johnny Depp a pruhované pyžamo, rovná se neodolatelnost sama :)

• 12.1.2011  11:48
    Dexter (TV seriál) (2006)

Po dvou zhlédnutých dílech, mě Dexter nijak zvlášť zatím neosilnil. I když je to zajímavý námět a postava Dextera je úžasně úchylná, přesto mě tam chybí interakce dvou postav a nějaké to romantické jiskření, bez něj je seriál jakkoli sebelepší poloviční.

• 26.12.2010  16:35
    Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010)

Já mám Letopisy narnie ráda, nechápu , co mají všichni proti. Ano, je tam sice trochu toho náboženství, ale myslím, že zas tolik to neruší. kdo četl knížky, tak ví, že tam je to ve větší míře. Na druhou stranu představa boha jako lva a nebe jako Narnie, není zas tak špatná. Já bych šla do narnie hned. Jinak třetí díl se mi líbil víc než druhý, byl vtipnější a akčnější, navíc protivný bratranec s velmi "pozitivním " náhledem na věc, byl naprosto k sežrání. A princ Kaspian taky není k zahození. Prostě kdo nemá narnii rád se bavit nebude, ani kydyby se tvůrci přetrhli, kdo ano, bude se bavit jako já.

• 25.12.2010  19:48
    Xanadu (1980)

Jako dítě jsem to zbožňovala.

• 25.12.2010  19:04
    Zlatovláska (TV film) (1973)

Jedna z mála pohádek, která mi ani po letech neleze na nervy a ráda se na ní kdykoliv podívám. Navíc Jiřík je opravdu fešák, né jak ty obludy, které hrají prince dnes.

• 21.12.2010  10:18
    Černá labuť (2010)

Black swan je určitě výborný film, přesto jsem z něho nebyla tak odvařená jako většina tady. Kdyby tam nehrála Natalie Portman a příběh se neodehrával v prostředí baletu, tak mě nejspíš tento snímek minul. Ale kostýmy a masky byly opravdu úžasné plus kulturní vložka z kousku představení.

• 12.12.2010  16:34
    Skyline (2010)

Nejsem pravidelný divák sci-fi, protože mě zpravidla nudí, ale tady se to po vlažnějším začátku rozjelo vcelku hodně dobře, proto nechápu tak nízké hodnocení.

• 20.11.2010  13:34
    Myšlenky zločince (TV seriál) (2005)

Stokrát zajímavější a napínavější seriál než protěžované Bruckheimerovské kriminálky. Na jejich spektrometry jsem už alergická aneb jak pan Monk v jedné epizodě praví "Na které planetě to vyšetřují?"

• 14.11.2010  17:54
    Jíst, meditovat, milovat (2010)

Ano, celý film je o ničem, ale mě to nevadí. Vlastně název už mluví sám za sebe. Celé je to o rozjímání, meditování a hledání něčeho čemu se říká smysl života. Lokace to má pěkné, já jsem se pokochala, protože na Bali ani do Indie se asi nikdy nepodívám. Je pravda, že takovou očistnou cestu si normální člověk nemůže dovolit, jak z finančních, pracovních či jiných důvodů, ale poroč ne. Nemusím, se u každého filmu stresovat, je fajn podívat se čas od času na něco normálního.

• 14.11.2010  16:03
    Má mě rád, nemá mě rád (2010)

Připomínalo mi to takovou omladěnou verzi Pýchy a předsudku.

• 28.10.2010  10:46
    Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010)

A mě se třeba konec líbil, jen víc takových. Nemusím se u každého filmu depresit.

• 26.9.2010  17:58
    30 dní dlouhá noc: Doba temna (video film) (2010)

Je na tom hodně vidět, že z toho udělali televizní film. Efekty nic moc, výprava nic moc, přeobsazená hlavní postava nesympatickou herečkou a před koncem raději film vypnout.

• 25.9.2010  20:47
    Noční můra v Elm Street (2010)

Neviděla jsem originál, proto na remaku nevidím nic špatného.

• 25.9.2010  17:07
    Piraňa 3D (2010)

První půlku filmu jsem se strašně nudila. Dívat se na spoře oděné slečny, které se natřásají a předvádějí svoje silikonové přednosti mě fakt neba, ale když se objevily piraňky, začalo to být vcelku zábavné. O intelektuálním kvocientu všech postav radši pomlčím. Takže dobře piraňky, že jste je sežraly, chovali se jak tupouni.

• 17.9.2010  21:16
    (K)lamač srdcí (2010)

Tohle byla nejvtipnější komedie za posledních x let. Bublala jsem smíchy s přestávkami skoro celý film. Zvlášť hříšný tanec byl opravdu těžký kalibr, chudák Swayze.

• 11.9.2010  20:41
    Loft (2008)

Třemi slovy, opravdu dobrá detektivka.

• 10.9.2010  21:51
    Dům u jezera (2006)

Upřímně jsem byla příjemně překvapená tím pozitivním koncem.( No jo,někdo odhalil neznámou mrtvolu pod autobusem už na začátku).

• 8.9.2010  20:39
    Frozen (2010)

Pro mě to byl neuvěřitelně stresující zážitek. Nikdy v životě nesednu na lanovku.

• 4.9.2010  20:56
    Princess Kaiulani (2009)

Po dlouhé době krásný životopisný a dojemný film. Skvělá hudba, nádherné kostýmy, špetka romantiky, plus prostředí Havaje. Takové filmy vřele vítám. Navíc slouží i jako taková malá sonda do historie, i když mírně zkreslená, jak už to u amerických filmů bývá.

• 3.9.2010  10:36
    Knight Rider (TV seriál) (1982)

Jako dítě jsem to neskutečně žrala a dokonce jsem viděla KITTA naživo. Prostě v Brně na výstavišti dříve byly věci. Z dnešního hlediska, doby a rozmlsanosti diváků je už seriál nehodnotitelný, ale před dvanácti, třinácti lety to byla bomba.

• 2.9.2010  21:19
    Let's Dance 3D (2010)

Ano vážení přítelé, Step up 3D je velmi naivní a prostoduchý film, kde to chvílemi vypadá, že tanec je jediným pohonem amerického národa a každý správný američan tančí. Ale na druhou stranu, ty tanečmí sekvence jsou prostě skvělé, takže proč ne. Jako přiznivec tanečních soutěží a filmů ráda nadhodnotím.

• 31.8.2010  21:50
    Benga v záloze (2010)

Ačkoli byl děj nic moc, tak musím uznat, že některé vtipy byly opravdu dobré.

<< předchozí 1 2 3 4 5 6