Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

CrypzzXD

Lukáš ..MAGЖR.. Slavíček
Praha 4
okres Praha - město (ČR)
Smíchem posedlý šílenec xD xD
55 bodů e-mail

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Hele vole, kde mám káru? (2000)  ***** 12.03.2010

Neuvěřitelná píčovina s neuvěřitelně bláznivim dějem xD xD Spusta homoru, kravin a píčovin, prostě super komedie :) Tohle je jeden z mála filmů u kterých pochopí malé i vysoké hodnocení. Někdo takovýhle blbiny mají rádi (jako já) a někomu to nesedne :) Ale tohle u mě prostě v komediích vede :) Třeba scéna A dál? Prosim vás. Tomu se nedalo nesmát xD Tohle je prostě film, ve kterym když to tak vezmete je skoro všechno možný. Převaděč spojitosti, velká mimozemšťanská obryně xD Pohodová, zábavná a trhlá komedie xD :)
     Prokletý ostrov (2010)  ***** 12.03.2010

Řeknu vám to asi takhle. Těšil sem se na to strašně, ale očekával jsem víc. Je pravda že tohle je originální, to je fakt. Martin Scorsese si s tím vážně pohrál, hlavně s hudbou :) Nový film a s takovou hudbou, která by se hodila do nějakého starého hororu z 80 let. Vážně mě překvapil konec nad kterým se člověk musí doopravdy zamyslet. Ale celkem mě naštvalo, že to mělo až tak otevřený konec a nic se nevystvětlilo, ale to musím odpustit, když se povedlo tak provedení :)
     Arka (2007)  ***** 09.03.2010

Řeknu vám to asi takhle. Podle mě jeden z nejlepších krátkomentážních filmů. Má to skvělý děj a neuvěřitelný konec :) Vážně mě překvapil.
     Texaský masakr motorovou pilou (2003)  ***** 06.03.2010

Já jsem jeden z lidí, kteří si v krvi moc nelibují, spíše mám rád horory ve kterých se bojí a ne ty kde každou chvíli létá nějaká ta ručička a nožička, jsou ale výjímky jako 30 dní dlouhá noc a Úsvit mrtvých a teď se k nim dostal tento strhující se horor :) Užívám si horory se slavnými hororovými postavami jako Jason a Freddy. Teď jsem si oblíbil dokonce i Thomas Hewitt, před kterým bych prchal jako o život. Krásná Jessica Bie byla jako vždy neodolatelná a řeknu vám, že tady předvedla a myslím si, že tady se nejvíce vžila do role :) Věděl jsem, že to je podle skutečné události, tak jsem se chtěl podivat na film z roku 1974, který je podle všeho prý lepší, to tady doufám, je to prý velké psycho :)
     Sedm (1995)  ***** 03.03.2010

Celkem jsem o tom slyšel a dlouho sem se připravoval na to podívat, ale vždycky jsem na to zapomněl nebo neměl náladu, tak jsem si to teda jednou pustil a byl jsem mile překvapen :)) Myslel jsem, že to bude tak 95%, ale musim říct, že to má na 110% :) Možná i na víc :) Skvěle se mi hodí parťáci Pitt a Freeman. Zasloužilec se zkušenostmi a mladej týpek, kterej má policajtskej čuch. To neni vůbec špatný a vážně to do sebe zapadá. Ktomu vážně dobrá režie. Fincher který je vážně dobrý, tohle mu prostě de. Zodiac, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Klub rváčů a do čtveřice tuhle nádhernou Sedmičku :) Začínám pochyboval, že tento režisér natočil Vetřelec ³. Protože to už je jinej styl a vůbec bych nepoznal na tomto filmu jeho ruku, ale je to tak :) A teď k nějak k filmu. Sedm smrtelných hříchů :) To je supr nápad a k tomu ještě suprově zpracovaný. Napomohl tomu hodně konec, který byl pro mě doopravdy vynikající. Slyšel jsem o něm hodně, ale nevěřil jsem že to bude až tak supr scéna. Skvělá hudba, drama a skvělý výkon Pitta a Freemena se vešla jen do jediné scény. To jsem vážně nečekal, ale je to tak :) Takže jednou větou. Supr, hudba, herecké výkony, děj, zápletka, prostě jeden z nejlepších filmů, který kdy mohl být natočen :)
     Doktor od jezera hrochů (2009)  ** 03.03.2010

NJN děj zase na prd :) ale bylo to celkem dobrý. Začátek nuda, ale potom to nabralo dobrý a vtipný směr :)
     Na hraně temnoty (2010)  **** 02.03.2010

Neuvěřitelně jsem se na to těšil, doopravdy. Trailer je podle mě jeden z nejlepších co sem kdy viděl, ale vážně mi přijde, že Gibson se pořád umí nedívat do kamery, ale hrát to mu nějak po té 7 leté pauze už tak nejde. Musí se ještě rozehřát. Zajímavá zápletka, režie, a Gibson, to doopravdy zní bombově, ale nějak to do sebe až tak dobře nezapadá. Zapadá to do sebe na ty 4* A ještě sem se celkem těšil na Caterina Scorsone, ale to mě taky celkem zklamalo. Byla tam nejvíce 8-10 minut a nakonec jí tam úplně setře auto.
     Děsnej dupák (2009)  ***** 02.03.2010

Nemusim moc parodie, až na sérii scary movie xD xD, ale tohle je vážně prdel xD
     Na sv. Valentýna (2010)  ***** 20.02.2010

Mě se to líbilo. Slibné obsazení herců, vtipné scény nesměly chybě, propletení příběhů bylo zajímavé a hudba. Hlavně ve scény když se operovalo srdce xD xD Jennifer Garner skvěle mávala besebolovou pálkou a Jessica Biel byla úplně v kludu :) Vážně mě to celkem rozesmálo xD K tomu tu celkem Asthon Kutcher předvedl skvělí výkon. Vtipně, romanticky a vážně. Nejlepší kombinace :) Dosud se mi vážně ukázal v romantické komedii Mejdan v Las Vegas :) Vážně nejlepší xD xD A ještě mě tam celkem dosta Jammie Fox xD xD Jak on, tyhle schody nevypadali nikdy líp xD xD Prostě vážně super romantická komedie :) Nejdřív sem si myslel že to bude kravina, ale potom sem si řek že takovéhle obsazení herců nemůže přijít přece nazmar xD Přece jen ten trailer byl hodně kvalitní :) Tak sem se na to začal těšit a bylo to vážně dobrý. Bavil sem se, odpočinul, prostě všechno :)
     Tajný deník call girl (2007)  **** 16.02.2010

Celkem dobrá kravina xD
     Morganovi (2009)  ***** 13.02.2010

Úplná píčovina to bude, sem si říkal než sem to viděl, ale celkem mi mě to bavilo. Vážně to bylo ale vtipný, sem se gebil jako malý dítě, když dostane hračku xD Krásná Sarah Jessica Parker a k tomu vážně vtipný Hugh Grant xD To bylo vážně dobrý. Ale začátek byl na prd, ale potom mě to celkem začalo bavit. Ale docela chápu místní hodnocení, protože lidi se spíše dívají na děj a ten byl vážně asi tak na 2*, ale mě se líbilo provedení a vtip :)
     Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)  ***** 13.02.2010

Super, hustý, masitý. Hodně super děj, herecké obsazení a nejlepší režie. Muzikály moc nemusim, ale tohle se Burtonovy povedlo. Ten horory umí a k tomu, když to spojí s Johnny Deppem, tak z toho udělá nádheru všeho :) Celkem dobrý písničky, ale zarazilo mě, že ty písničky tvoří skoro polovinu děje. Njedřív sem to viděl bez titulků písniček a moc mě to nebavilo, ale s titulky mě to úplně dostalo :) A celkem i překvapilo :) A hodně mě překvapilo že Depp, je celkem dobrý i zpěvák. Myslím že tady předvedl co v něm je, hlavně hlasem xD
     Ošklivé káčátko a já (2006)  *** 12.02.2010

Celkem dobrý, ale některé díly jsou docela nudný. Prostě něco jako film, ale vážně mě strašně udivuje že tady na csfd to ohodnotilo jen 4 lidi. A to spolu semnou. Vždyt to vycházelo na DVD xD
     L. A. - Přísně tajné (1997)  ***** 09.02.2010

Nářez, vážně bomba. Nevěděl jsem že to bude super, ale potom sem se podíval na trailer a celkem mě to dostalo. Tak sem se rychle podíval i na film a vážně úplná síla. Curtis Hanson se už u mě pěkně předved s 8. mílí a tímhle si u mě zasloužil veliké plus. Ze začátku to vážně upoutalo, hlavně scéna s Russellem, jak se zastal té ženy. Vážně super. Prej Kdo ste. Duch minulosti vánoc a potom ho úplně seřezal xD.A poté super rozzuzlení děje :) Prostě tohle mě vážně dostalo a úplně dodělalo.
     Čtvrtý druh (2009)  ***** 08.02.2010

!!!SPOILER!!! Jéžiiiiiši. Na tohle jsem se už nějakou dobu těšil a bylo na co. Ze začátku to bylo vážně hustý a potom trochu nic, ale hned na to to začalo bejt zajímaví. Byli tam vážně scény, které jsem si doopravdy užíval, např. scény s pacienty. Z toho sem se málem podělal xD xD A někdy málem i strachy xD Mila Jobovich se tu vážně předvedla. Ze série Resident Evil jí znám jako drsnačku, ale tady se ukázala celekm zase jako sexy ženská xD :)
     Dexter (2006)  ***** 07.02.2010

Vážně úplně masakr. Moc se mi do toho nechtělo, jelikož mě u seriálů čtení titulků moc nebere, ale tak zkusil jsem to. A doopravdy skvost všech skvostů. Chvilku napětí, poté drama a hned vás to chytí a mává ještě dlouho poté co dokoukáte. Pro mě ted hodně srdeční záležitost :)
     Chuck (2007)  ***** 04.02.2010

Myslel jsem si, že je to kravina a vždycky, když sem na to narazil v televizi, tak jsem to přepnul, ale jednou jsem se ovládnul a kouknul jsem se na to a hned po prvním dílu, jsem si na netu našel další. Přišel jsem o hodně, když jsem to přepínal a to vážně. Strašně mě to dostalo a k tomu ze skvělého hereckého obsazení. Krásná Yvonne Strahovski mě vážně okouzlila xD xD, ale celkem i Zachary Levi byl docela dobrý. Celkem vtipný člověk ten Zachary xD xD Člověk se na něj jen podívá a už má brutální výtlem. Prostě super komedie :) Jo a doporučuju se na to dívat v originále. Dabing je celkem dobrej, ale hlas jako má Chuck, českej nenahradí.
     Tajuplný ostrov (2005)  * 03.02.2010

!!!SPOILER!!! Co to má bejt ? Skoro až nejhorší obsazení jaké mohlo být až na pár vyjímek, které tam dalo někdy aspon nějaký ten výkon. K tomu odfláknuté efekty, prostě žádná příšera nevypadala normálně, ale jako kdyby jí nakreslilo tříleté děcko. A k tomu jejich GRAFIKA !!! Vážně úplně strašná. No a ještě děj. Ten celkem ušel, ale už je strašně otřepanej. První díl se ještě dal zkousnout, ale to co bylo v tom druhém, to bylo vážně příšerný. Piráti atd. A k tomu úplně labilně otevřenej konec, jak odpluli a poté se tam objevilo to velké chapadlo a na to byl konec.
     Mlha (2007)  ***** 02.02.2010

!!!SPOILER!!! Hodně pěknej film. Strašně sem se na něj těšil a bylo proč. Vážně je to super horor, který si zaslouží vážně neuvěřitelnou pozornost. Ale dost mě dostal konec. Kdyby je chvilku počkali... Při téhle chvíli sem se vážně neudržel a už sem doopravdy nadával, jak mě to celkem naštvalo. Ale no nic. Nebudu to tady dále rozebírat. Tak ted k dobré stránce filmu . Velmi dobré. Hned jak sem to dokoukal tak se to stalo jedním z mích nejoblíbenějších hororů.
     Zapomenuté město na Planetě opic (1974)  **** 30.01.2010

Nechápu tak špatné hodnocení. Ano děj byl trochu na prd, ale bylo to docela dobrý provedení planety opic. Jasně, ani zdaleka to nemá na planetu opic Tima Burtona, ale když to srovná, že to je starý jako metuzalém, tak je to celkem dobrý.
     Kult hákového kříže (1998)  ***** 27.01.2010

Filmy v takovémhle stylu sem nikdy neměl v lásce. Jako např. tohle a Klub rváčů, ale když sem neměl co dělat tak sem se na to podíval. A byl sem velice překvapený co to je za nádheru. První minuty tohoto monstrózního díla mě už úplně dostalo na kolena. A to sem si vůbec nemyslel že se to stane, když sem ani nevěděl o čem to je a k tomu sem ještě než sem to viděl po prvé, tak sem si pustil pár scén, které mě vůbec neuchvátily, ale neuvědomil jsem si že si musím pusti celý film, abych tomu přišel na skrytou nádheru. Ještě k tomu ten bestovej konec, kde mi Norton ukázal že na to má. Že má na to hrát ostrý a citliví maníky, který se vždy dostanou do mích top nejoblíbenějších filmových postav. Tu poslední scénu si pouštim vždycky tak 5x, prostě je vážně úplně supr. Skoro se u ní člověk rozbrečí. K tomu i napomáhá hudba, která byla úplně nejlepší. Že má na to hrát ostrý a citliví maníky, který se vždy dostanou do mích top nejoblíbenějších filmových postav.
     30 dní dlouhá noc (2007)  ***** 27.01.2010

Chcete něco vědět ? Na tenhle film sem se nechtěl vůbec podívat. A byl sem strašně překvapený je to maso. Od začátku do konce taková hororová atmosféra, no teda úplně do konce ne, protože konec byl spíš trochu ramantičtější a úplně bombovej. Nemusim moc krev a hlavy poletující ve vzduchu, ale tohle bylo prostě něco tak úžasnýho, že sem byl posranej i na záchodě xD Je to prostě dobrej nápad a k tomu se nádherně vyvedl provedení, prostě pro mě nejlepší upíří horor všech dob :)
     Znamení (2002)  ***** 22.01.2010

Překvapivé dílo pana režiséra M. Night Shyamalan. Kdyrý mě dostal filmem Stalo se. Hned když sem to dokoukal tak sem si řek že si pustim ještě tohle. A vuala xD xD Hned se to stalo mým nejoblíbenějším filmem. A k tomu díky tomuto filmu se Mel Gobson dostal do mých top herců. Překvapivě mě dostala hudba, která podle mě byla úplně senzační. A k tomu závěrečná scéna s mimozemštanem. Ta byla vážně cool xD Málem sem umřel blahem, byla sice krátká, ale přesto ohromující a okouzlující. Je to hodně kvalitní film, který vážně doporučuju i těm, kteří nemají zrovna horory v lásce. A ještě jedna věc, znám jednoho kluka, který má jako já rád horory Znamení a Osvícení/Záření, které jsou vážně v mém životě nepostradatelné, mi jednou říkal ´´Sou to oba dva nejvlalitnější film na světě, ale nemůžu si vybrat, který je lepší..´´ A to sem si sám řek že to sám nevim xD
     Černočerná tma (2000)  ***** 21.01.2010

Pro mě ani ne moc velké překvapení. Delší dobu sem se na to chystal, ale dlouho jsem to odkládal. A byla to chyba. Ani sem si nemyslel, že se z to stane jeden z mých nejoblíbenějších filmů :) Vina Diesela mám rád v akčních filmech, ale myslel jsem si že se do hororu nebude moc hodit, ale opak je pravdou. Nedokážu si v roli Riddica představit jiného herce :) A stejně jako u filmu Monstrum, tady byly skvělé příšery. Trochu si byli podobné, ale pořád byli lepší :) Tento film je pro mě velké překvapení.
     Sherlock Holmes (2009)  ***** 15.01.2010

Vážně úplně mastnej film. Myslel sem si že to bude mít úplně jinej styl xD ale jak to hned začalo tak mě to úplně pohltilo. Best byla ale úplně hudba, která se musí poslouchat na plno aby si jí člověk vychutnal. Styl to ale mělo vážně úplně best. Strašně sem se na to těšil. Můj druhý neočekávanější film roku. Prvním byl Avatar, který už ukázal své kvality, ale na tohle sem si musel ještě chvilku počkat. A jak se říká, když si počkáš tak se dočkáš. Já sem si počkal a dočkal se mistrovského díla pana režiséra Ritchieho, který mě dosud bůh ví nějak neoslnil, ale tentokrát mě úplně dostal. Nikdy sem nebyl fanda Sherlocka Holmese, ale v podání dvojice režiséra Ritchieho a hlavní role Downey Jr., který mě zase nezklamal.
     Fakulta (1998)  ***** 09.01.2010

Excelentní dílo pana režiséra Rodrigueze, který mě zatim nějak neodostal, ale tohle je vážně best. Než sem to viděl tak sem se na to moc netěšil až do doby, než sem se podíval na trailer. Ten mě docela zaujal. Tak sem si řek že pár lidí co znám řikají že to je super tak sem si to stáhl a nedokázal sem ani zvednout ze židle. Kdyby nebylo Simpsonů ve filmu tak by Fakulta byla v mí topce
     Osvícení / Záření (1980)  ***** 06.01.2010

Best horor na světě. Všude jsem to sháněl abych se na to mohl podívat, ale nikdy sem nic nenašel. Až zrovna dnes jsem to našel a rychle jsem se na to podíval. A musím říct že sem z toho nadšenej. Herecký obsazení bylo úplně na férovku. Nicolson byl mastnej jako olej a já sem málem uklouz. Vždycky sem se na to prostě těšil, ale nevěděl sem že to bude až tam best. Celkem i chápu, že někdo dá malé hodnocení a někdo velké. To celkem jo, např. mě se líbil děj a provedení, ale znám spoustu lidí co říkají, že u toho usínali. Že to prý bylo nudné a se zápletkou celkem dobrou, ale nic moc. A nebo ta žena co se promění ve starou strašidelnou bábu. To prostě někoho nebaví no, ale s tim nic nenaděláme :)
     Alvin a Chipmunkové 2 (2009)  *** 30.12.2009

Nebylo to špatný. Docela sem se u toho bavil. Děj nebyl tak špatný jak to tady všichni vytrubují. Všichni očekávají bůh ví jakou komedii, ale tohle je prostě odpočinkovej film, kterej by si zasloužil trochu zvednout procenta. Prostě mě se to docela líbilo. Nebylo to zrovna jako jednička, kterou sem jeden čas měl i v oblíbených filmech, ale bylo to pohodlný. Našel sem tu jednoho uživatele, který říkal že komu se líbili jednička musí se líbit i dvojka a to je u mého případu pravda. Protože takovému nápadu jako čiperky tak tomu nemůžu noc říct. Jenom mě docela dostalo že ty čiperky byli namluvené slovensky. To mě docela překvapilo, ale nic proti tomu nemám. Bylo to dobrý. Sice začátek byl trochu nudný a ani sem se nedivil že tohle má tokové hodnocení, ale zbytek byl dobrej.
     Telefonní budka (2002)  ***** 29.12.2009

!!SPOILER!! Úplně nádhernej film. Ze začátku to vypadalo trochu nudně, ale poté co Stu vyšel do budky začalo to bejt ostrý. Respektivě sem si film užíval. Ten pasák tomu dodal grády a potom ten konec jak tam byl Sutherland. To mě teda hodně překvapilo, protože sem si myslel že ho už dostali. Ale jen do chvíle co sem si pustil hlas toho s tou pizzou a toho z toho telefonu. Tak sem to hned věděl. Ale vážně. Nejdřív sem si myslel že to bude blbí, ale potom sem se díval na csfd na profil jednoho filmu. Filmu Imaginarium dr. Parnasse a tam sem viděl že tam hraje Farrell a vzpoměl sem si na tohle. Neměl sem co dělat tak sem si to stáhl a byl sem z toho úplně na měkko. Nikdy sem Farrella neměl zrovna v lásce. Viděl sem od něj pár filmů a nebyly zrovna špatný, jako např. S.W.A.T. nebo Hrdost a sláva, ale nikdy mě nějak nedostal. Ale tady. Tady se vážně ukázal. Prostě kvalitní zábava s ohromným dějem, hereckým obsazení (hereckými výkony), ale hlavně s nádhernou hudbou. Taky se mi líbili hlášky toho z telefonu (Sutherlanda). Jako např. ´´Není to zvláštní? Slyšíš telefon a může volat bůh ví kdo. Ale když zvoní telefon tak se musí zvednout.´´ To nebylo jako nic extra, ale když spojíte tuto hlášku ještě s hudbou s jakou byla ve filmu tak si jí oblíbíte.A ted k scénám. Když si člověk chce vybrat nejlepší scénu z celého filmu tak u mě u toho to filmu dostala scéna s pasákem. Hlavně část jak ho zastřelí.
     We Shoot with Love (2009)  *** 27.12.2009

ten poslední je nejlepší xD
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah