Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Ať si kdo chce co chce říká - Simpsonovi byli jsou a budou nejlepším seriálem všech dob!!! Těžko uvěřit, že žlutá rodinka nám dělá společnost už dvacet let, tak doufám, že tvůrcům ještě pár let energie vydrží, protože tohle je opravdový kult!!!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Konečně kvalitní fantasy seriál, i když s tím přívlastkem fantasy je to trochu ošemetné. Fanoušci filmů typu Pán prstenů zřejmě odejdou zklamáni. Hra o trůny nenabízí žádné velkolepé bitevní scény, ba ani množství digitálních příšerek. Důraz je kladen především na charaktery jednotlivých postav a spletitý příběh plný intrik a nečekaných zvratů. Leč možná právě proto tahle série působí nesmírně vyspělým a uvěřitelným dojmem. Děj je i s minimem akčních sekvencí napínavý od prvního do posledního dílu a řadu hlavních hrdinů si divák musí zamilovat, bez ohledu na to, že třeba stojí každý na jiném konci barikády (trpaslík, Jon Snow, Khaal Drogo, Daenerys...). Po shlédnutí prvních deseti epizod nemůžu jinak než za plný počet hvězdiček, a těším se na pokračování!

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Další nečekaná pecka mezi britskými seriály! Misfits těží sice prakticky ze stejného námětu jako Heroes nebo X-men, ale tvůrci se tentokrát chopili látky značně po svém. Hrdinové se superschopnostmi jsou normální parta mladých grázlů, kteří rozhodně nemají v úmyslu spasit svět. Jednotlivé postavy jsou výtečně napsané a ačkoli jsou jeden větší exot než druhý, okamžitě si je zamilujete. Líbí se mi i jak seriál dokáže mistrně kombinovat napětí a černočerný (místy až hodně zvrácený) humor. Navíc všechny díly jsou vyváženě kvalitní, což se vidí opravdu málokdy.