Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (33)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Originální nápad, pár krátkých světlých momentů. Chvilkama slušná akce. Ale jinak nuda, první půl hodinu sem čekal, kdy mě to něčím zaujme. Další hodinu sem čekal, kdy bude konec. Příběh v podstatě není, akce až na pár momentů mizerná a nezáživná, pár úsměvných momentů, na čtvrthodinovej krátkej film dostačující, na 90 minut sakra málo.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Kdyby byly lepší postavy do kterých bych se vžil nebo se kterýma bych soucítil bylo by pro mě zdejší hodnocení odpovídající. Ale mě opravdu ani trochu nezajímalo co se s nima stane, byli mi všichni docela ukradení. U hororu je to podle mě docela problém, člověk se má bát a já se opravdu o žádnou z postav nebál.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Snad všechny charaktery do jednoho jsou naprosto dementní. SPOILER Že ani jedna slečna není schopná vyměnit pneumatiku bych ještě přešel, ale že se vydají pro pomoc do lesa místo aby šli po cestě je tak neuvěřitelná zhovadilost až to hezký není. Sám "geniální" doktor psychouš je víc psychouš než geniální. Pominu neživotaschopnost jeho výtvoru, je to film a já sem ochotnej akceptovat jistou za vlasy přitaženost. Ale to jak se chová před těma policajtama je jako by jim řekl, hele kluci jsem ten koho hledáte. Pokus o útěk jedné ze slečen taky hrůza. Že se rozhodla rozvazovat se až po bůh ví jaké době co tam ležela ještě beru, nemuselo ju to napadnout, ale vracet se pro svou kamarádku a chtít ji pravděpodobně vláčet bůh ví jak daleko lesem to je do nebe volající blbost. Za tu dobu než ju dostala z baráku už mohla policajtům vyprávět o krásným domečku uprostřed lesa s vyšinutým doktorem. A ti policajti, jeden se nechá střelit a druhej pak kouká na jeho mrtvolu místo aby se rozhlídl co ho asi zabilo. No demence kam se podíváš. Japončík měl světlý chvilky, ale ta lampa mi přišla jako lepší zbraň než ten ministřípek. SPOILER END Nápad zajímavej, herecký výkony ucházející, Dieter Laser na první pohled takovej psychouš, že bych začal zdrhat ve chvíli kdy ho uvidím. Za tohle dvě hvězdičky, víc si stonožka nezaslouží.

plakát

Lost Highway (1997) odpad!

Říkejte o mně, že sem ignorant, ale ať se snažím jak se snažím, nemůžu najít ani jeden důvod proč dát alespoň jednu hvězdičku. Dvě hodiny sem se nudil a čekal kdy se konečně objeví postava, která by mi nebyla úplně ukradená, zápletka, která by dávala smysl nebo aspoň náznak vysvětlení toho co se tam děje, i když je teda pravda, že většinu filmu se nedělo nic. Ale už aspoň vím co vznikne, když posadíte sto opic za klávesnice a necháte je napsat scénář. Tyto dvě hodiny života už mi nikdo nevrátí.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Je to docela zábavný, ale děravý jak cedník. Celej projekt "Source code" nedává absolutně žádnej smysl. Ale když nebudete hnidopiši, budete předstírat, že věříte všemu co vám ve filmu řeknou je to fajn pokoukání.

plakát

Lucy (2014) 

Už základní premisa filmu je holý nesmysl. A další nesmysly a nelogičnosti se začnou velice záhy hromadit. Film se snaží tvářit vážně a filozoficky, ale totálně v tomto směru selhává. Na druhou stranu nemůžu tvrdit, že bych se nudil. Když vypnete mozek a nebudete očekávat hodnotnou zábavu, ale jenom oddychovku, není Lucy špatná volba.

plakát

Derek (2013) (seriál) 

Je až neuvěřitelný jak Ricky dokázal skloubit humornou a dojemnou stránku. Funguje to naprosto dokonale a přirozeně. Někteří říkají, že Rickymu toho prosťáčka nevěří, já si naopak nemůžu pomoct, ale přesto že jsem jeho velký fanda a vím, že se nezastaví skoro před ničím, nikdy jsem neměl pocit, že by tu postavu nebral vážně. Pak jsou tu jiní, teří chválí Karlovo herectví a podle mě mají pravdu pouze částečně - postava působí, že je zahrána skvěle, ale já myslím, že Karl ani hrát nemusel, to je prostě on, spíš sem měl v některých chvílích pocit jestli mu Ricky vůbec psal scénář, protože si velmi dobře dokážu představit, že většinu hlášek by vypustil i v reálu, on prostě nehrál on se choval přirozeně. Celkově vzato byl tento seriál pro mě velmi příjemným překvapením a utvrdil mě v tom, že Ricky je prostě génius.

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Několikrát v průběhu filmu mě napadlo jméno Uwe Boll, takže i za tu jednu hvězdičku může být tato filmová katastrofa ráda.

plakát

Jump London (2003) (TV film) 

V prvních 20 minuutách sem to viděl na čtyři hvězdičky, bohužel, v druhé polovině bylo víc záběrů města a budov než freerunnerů, proto nakonec dávám jen tři.

plakát

Zakázaná zóna (2010) odpad!

No tak tohle byla katastrofa, kdyby ten ozbrojenej doprovod hlavní dvojice zabili medvědi, nikdo se nemusel namáhat s vymýšlením nějakých emzáků. A kdyby tam ten doprovod vůbec nebyl, taky by se nic nestalo, ono se vůbec nějak nic nestalo v celým filmu. Byl to normální road trip movie, kde se z na první pohled jednoduché cesty stala řadou několika náhod cesta poněkud komplikovanější, jenom tomu chyběla základní složka podobných filmů - humor. Prostě pokud chcete zažít dvě a půl hodiny nudy, je tohle jasná volba.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)