Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Biografie (7)

Gina Stiebitz (herečka)

18.10.2021

Celým jménem Gina Alice Stiebitz je německá herečka. S herectvím začala v roce 2010, kdy se objevila v seriálu Wie erziehe ich meine Eltern?. Ve stejném roce účinkovala ve filmu Benedeka Fliegaufa Womb. Následovalo několik dalších seriálů a filmů z německé produkce. Nejvíce se proslavila v seriálu Dark z dílny Netflixu, kde… (více)

Juliette Angelo (herečka)

20.12.2020

Celým jménem Juliette Rose Angelo vyrůstala v Little Falls ve státě New Jersey. Je italského původu a ačkoliv je z velké rodiny, tak sama je jedináček. S domácím vzděláváním začala v devíti letech a střední školu absolvovala v patnácti. Dříve byla též úspěšnou stepařkou. Má ráda zvířata, konkrétně koně. Od šesti let se učila na… (více)

Vera Vitali (herečka)

13.06.2017

Celým jménem se jmenuje Anna Vera Vital. Narodila se ve Stockholmu a jejími rodiči jsou Leon Vitali a Kersti Vitali, bratrem Max Vitali, všichni rovněž herci. Herecké vzdělání absolvovala v Stockholms Elementära Teaterskola a na Herecké škole v New Yorku. V roce 2007 debutovala jako divadelní herečka v nedokončené Brechtově hře… (více)

Thora Bjorg Helga (herečka)

13.06.2017

Thora Bjorg Helga (narozená jako Þorbjorg Helga Þorgilsdottir) je islandská herečka, která je známá hlavně účinkováním ve filmu Ragnara Bragasona Hlava plná metalu (Málmhaus). Za roli v tomto filmu obdržela v roce 2014 Cenu Islandské akademie za Nejlepší herečku. Objevila se i ve filmu Hluboko (Djúpið) za který obdržela rovněž… (více)

Alexandra Bortič (herečka)

23.04.2017

Celým jménem Alexandra Nikolajevna Bortič se narodila v Bělorusku ve Světlogorsku, který leží poblíž města Gomel. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě malé dítě. Po té se s matkou přestěhovala, nejdříve do města Grodno a následně do Moskvy. Tam vystudovala střední hudební školu, kde hrála na saxofon. Na dramatickou školu… (více)

Madeleine Martin (herečka)

23.04.2017

Narodila se 20. srpna 1991 v městě Kungsbacka poblíž Götheburgu. Poprvé se ve filmu objevila v roce 2009 v seriálu Riverside, kde hrála Cleopatru Lindström. Poprvé více zaujala ve snímcích Snadný prahy II a III. V letech 2012 a 2013 byla nominována v kategorii Vycházející hvězda na Mezinárodním filmovém festivalu ve Stockholmu.… (více)

Vicky Krieps (herečka)

04.02.2017

Narodila se v Lucembursku lucemburské matce a německému otci. Zároveň je vnučkou lucemburského politika a válečného pamětníka Roberta Kriepse, který byl členem několika vlád za Lëtzebuerger Sozialistesch Aarbechterpartei (Lucemburská socialistická strana pracujících). První zkušenosti s hraním má ze střední školy, kdy mj.… (více)

Reklama