Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 177)

plakát

Životní styl první republiky - Volný čas (2022) (epizoda) 

Volný čas jako jeden z fenoménů první republiky byl zpracován dobře. Jen je škoda, že se tu neobjevily kořeny, které sahají hluboce do 19. století a stačil by na ně minutový exkurz.

plakát

Podzemní Čechy (2002) (seriál) 

Celkový nápad se mi líbil, jen byla různá kvalita dílů obou řad, ať už výběrem tématu nebo jejich zpracováním. Rozhodně šlo ale o přínosný počin, na který se dobře koukalo. Jen kdyby Cílek nebyl místy jak uspavač hadů...

plakát

Podzemní Čechy 2 (2009) (seriál) 

Druhá řada byla tematicky zpracována lépe než ta první, rozhodně byly jednotlivé díly lépe uchopeny.

plakát

Podzemní Čechy 2 - Železnice a podzemí (2009) (epizoda) 

Železnice a podzemí je spojení, se kterým se setkáváme velice často, i z toho důvodu jde pro mě o zajímavý díl, protože cestuji vlakem a rád a mrzí mě, že výhledů z něj, hlavně kvůli protihlukovým stěnám, ubývá.

plakát

Pik (2023) 

Komarov odvedl svoji práci dobře. Zachytil první rok války na Ukrajině dobře, ze všech možných pohledů. To, co mi přijde, tak že útočí na city, což je pochopitelné, ale někdy je to až moc. Rovněž v některých momentech jsem měl dojem, jestli scény nejsou hrané.

plakát

Podzemní Čechy 2 - Skrytý rozměr města (2009) (epizoda) 

Když to porovnám s dílem o městech v první sérii, tak tento byl o kus dál, za mě mnohem lepší. Jen to nemuselo být tak progocentristické.