Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (29)

plakát

Avatar (2009) 

Cameron opět dokázal, že umí dělat velké zápisy do dějin kinematografie. Technicky přelomový film, který má chytlavý děj. Ten sice, podle mého názoru, není až tak přelomový, nebo nadčasový, jak bývá často označován, na druhou stranu tím ale nechci říct, že by byl špatný. Určitě bych nešel na jinou, než 3D verzi, přeci jen je to průkopník těchto filmů a po technické stránce je na dnešní dobu opravdu nadčasový.

plakát

Pod kontrolou (2008) 

Vypadá to, že dcera se potatila..a to jednoznačně v dobrém slova smyslu. Film má výbornou atmosféru a dost zajímavý konec (je ale pravda, že někdy od půlky filmu jsem ho více méně očekával). Určitě doporučuji shlédnout, je to sice trošku zvrhlý, ale určitě kvalitní film a z mého pohledu vystupuje z řady sobě navzájem tak trošku podobných filmů tohoto žánru.

plakát

Kokain (2001) 

Velice zajimavy pribeh o tom, jak se z mladeho prekupnika travy stane diky "houzevnatosti" boss, ktery ma pod palcem zasobovani cele severni Ameriky. Navic, jako obvykle, vyborny vykon Johny Deppa!

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Další ze série o Indym je, jako obvykle, plná zajímavých honiček a celkem povedených triků, na druhou stranu mi přijde, že zejména některé ty honičky jsou až zbytečně dlouhé..navíc tak trošku zvláštní závěr.. Viděl jsem, nelituji, ale podruhé uvidím až za dlouho..

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Ze začátku se trochu zdá, že se v ději divák malinko ztrácí a tápe..to se ale najednou otočí a věci se začnou hýbat.. Pohodová komedie, u které jsem se docela zasmál a tak trochu vypnul.. Trhák roku to sice asi nebude, ale za shlédnutí určitě stojí!

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Doba, která měla styl a v ní charismatický bankovní lupič John Dillinger v podání, opět excelentního, Johnny Deppa.. Trošku škoda dost "náhlého" uvedení do děje, kdy máte pocit, jestli jste nepřišly o 5 minut pozdě.. Rozhodně se nejedná o zklamání, na druhou stranu ani o (tak trochu očekávané) nadšení.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Podle mého asi nejlepší seriál vůbec. Pobaví každou věkovou kategorii. Každý si tu určitě najde svého oblíbence, možná dokonce i sám sebe.. Super pohodovka, kterou si můžete pustit kdykoliv, když už nevíte na co se zrovna podívat, tohle je prostě sázka na jistotu! :-)

plakát

Páni kluci (1975) 

Jeden z nestárnoucích českých filmů, u kterého si vždycky rád oddechnu a zasměju se. Skvělé herecké výkony a spousta vtipných scének mně vždycky dostanou!

plakát

Pupendo (2003) 

Dobrý film Jana Hřebejka, který je oproti Pelíškům více dramatem než komedií. Hlášky Pavla Lišky jsou opět dokonalé, jinak je tu ale spíš zachycena nešťastnost doby..

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Pro vetšinu lidí kultovka, která mně osobně ale trošku zklamala. Některé úseky jsou dost zdlouhavé až nudné. Na druhou stranu je tu i pár dobrých scének, specielně ty s Brucem Willisem..

Ovládací panel