Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Akce, akce, akce. Nic víc. Příběh prostý a Chris je nový John Wick, který né a né zemřít. Holt budeme si muset počkat na Extraction 4, až přijde zlom. Za mě průměr, ale kdo má rád lítající auta, hromadu výbuchů a skoro žádný děj, tak si přijde na své.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Pro mne jednoznačné zklamání. Vůbec netuším co ostatní lidi viděli. Z temné atmosféry minulých dílů nezbylo vůbec nic. Vtipné hlášky typu-přes tu masku ti jde špatně rozumět a další podobné... Vůbec nevím co tam dělali. Nakonec jsem však přetrpěl až do konce. Být mi 14 nebo 15, bude to pro mě super film, v tomto případě ne!!!

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Peckoidní film, u kterého jsem se bál od začátku do konce. Byl jsem rád, že celková atmosféra byla nebývale potemnělá až děsivá. Díky Wanovi jsem si odvykl dostávat hororové scény po malých dávkách, ale buší to do mě celý film, kdy tedy neukápne moc krve, ale napětí je furt stálé a obrovské, že jsem se bál jít na záchod - co kdyby.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Pro mě samotného výborně natočený film, u kterého mi ani nevadily příliš dlouhé dialogy. 2 světy naproti sobě byly úchvatné a celkově jejich hirearchie byla skvostná. Problém však nastává u akce. Člověk by čekal, že s takovou předlohou bude akce čekat na každém sebemenším rohu, a že film poleté vzhůru. Místo toho však vidíme jeden romantický pár snažící se dostat k sobě. I tak však film krásně utíká, hlavně krásným záběrům na 2 světy.

plakát

Elysium (2013) 

Pěkná sci-fi, která si zakládá na docela pěkně vymyšleném prostředí dvou světů (někdo se asi vyřádil). Film utíká dobrým tempem a myslím si, že jsem se ani nenudil. Trochu mě však překvapil konec, kdy jsem čekal Happyend, ale i tak to bylo ku prospěchu celému filmu.

plakát

Riddick (2013) 

Pro mě osobně slabší průměr. Riddick jako takový se mi líbí, avšak jako celek je to až moc do očí bijící.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Taak na tento film jsem se opravdu moc těšil a ani jsem nepředpokládal, že by mohl být lepší jak dvojka. Avšak sledoval jsem recenze na tomto webu a musím uznat, že většina lidí viděla asi jinačí film. Jsem znechucen tím jak můžou lidi tento film vyzdvihovat. Byl opravdu naprosto k ničemu. Infantilní vtípky, kterých bylo jak šafránu, akční scény, kterých bylo také pramálo. Čeho bylo asi nejvíc bylo neustálé tlachání o ničem podstatným. Slátanina, slátanina, slátanina. Rozhodně tento film nedoporučuji. WTF!!!

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak už jsem viděl Hobita. Nebo-li přenudil jsem se až ke konci. Být tento film o 10 let mladší určitě by potěšil, tedy možná. Již nejsem malé děcko cucající si palec, ale velký kluk co vyžaduje 1. kvalitní děj, 2. kvalitní akci, 3. mít po ruce řežiséra, protože kdo stvořil takový patvar si zaslouží nakopat do prdele. Zdlouhavé čekání na něco co nakonec za celý film nepříjde je prachsprostá nuda. Scenérie, masky a triky jsou fajn, ale když tomu chybí duše, nedá se svítit.

plakát

Dredd (2012) 

Velice osvěžující, přímočaré a jednoduché. Čas při sledování utekl velice rychle a po konci jsem si mohl říct, že to nebyl špatně zvolený relax. Prostě solidní podívaná.

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Jsem rád, že jsem tuto komedii opět viděl a požitek byl stejný, ne-li lepší než napoprvé...