Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 016)

plakát

Máme tu ducha (2023) 

Slušná herecká sestava, příjemný snímek na nudné ošklivé odpoledne. Bohužel se nezbavím pocitu, že to vše šlo udělat malinko lépe a rozhodně zkrátit. Délka celého snímku je velký problém, protože udržet pozornost celou dobu je téměř nadlidský úkol. 5/10 = 55%

plakát

Johnny vs. Amber: Americký soud (2022) (seriál) 

Hrozná kvočna, která viděla jen ty prachy. Příběh, který málem zničil Deppovi život i kariéru. Naštěstí to pro něj dopadlo dobře, ač čistý není, ale z dokumentu i celkově z toho, co jsem zatím viděl, nevěřím, že by byl schopný domácího násilý a jiných věcí.

plakát

The Last of Us - Rodina (2023) (epizoda) 

Dobré, velmi dobré, emoční díl, který ukáže vztah mezi Joelem a Ellie. Pouto mají silné, což ukáže tento díl a obě postavy se v polovině série jeví opravdu dobře zvolené.

plakát

Dívka a moře (2023) 

Velmi silný příběh, o splnění svého snu a neskutečné podpory rodiny. 8/10 = 80%

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Díl to není vyloženě špatný, ale jde úplně mimo můj šálek kávy. Děj se nakonec trochu posunul, spojení je i s hlavní dějovou linií, ale nemohu se zbavit pocitu, že tohle je dost zbytečné. Stáří je smutné, umírání také, díl toto pojal naprosto famózně, ale ... Není to jednoduše Last of Us.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Tak tohle? To jsem opravdu nečekal. První díl byl blízko odpadu, 1*, druhý díl této ságy průměr, ale že dám plný počet třetímu? Něco bylo jinak, najednou i Spiderman nebyl tak otravný, navíc propojení všech spidermanů byla zajímavá nostalgie, která mi dala připomenout počátky. Za mě se jedná o nejlepší díl všech spidermanů vůbec.. 9/10 = 92%

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

Přes velké očekávání po prvním díle, přichází díl druhý, který musí zaručeně splnit všechny požadavky herních fanoušků. Kupodivu přicházím na chuť Belle, která nejspíš nebude v roli Ellie až tak tragická, což jsem upřímně tolik nečekal. Další díl ukáže, ale zatím nemám co bych vytkl.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

The Last of Us je jeden z důvodů, proč jsem si pořídil PS5, že přijde seriál, to bych donedávna vůbec nečekal. Když jsem viděl obsazení, rozhodně jsem radostí netleskal. Teď ale k samotnému pilotu, tomu už totiž mohu tleskat, protože ač už herecká sestava není úplně TOP, Joel ještě budiž, ale Ellie není to pravé ořechové (zatím). Co se ale tomu všemu nedá upřít je náboj, atmosféra, vizuální stránka či třeba hudba! Vše viditelně spojené s hrou a to dokáži ocenit nejvyšší poctou. Co bude dál a jestli si seriál udrží pozornost všech devět dílů, to zatím nemohu říct, ale rozhodně pilotní díl je naprostou fantazií pro každého fanouška herní série.

plakát

Šťastně až do smrti (2022) 

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75%