Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 016)

plakát

American Horror Story - Sousedi za všechny peníze (2017) (epizoda) 

Pořád je to všelijaké, ale rozhodně se to tváří tajemně a každý díl je víc a víc znepokojující. Pokud se bude pokračovat v takovém duchu, brzo zvolím plný počet.

plakát

American Horror Story - Neboj se tmy (2017) (epizoda) 

Na top díl stále čekáme, ale napětí nechybí. Atmosféra je při nejmenším zajímavá. Čekám rozjezd dalšími díly, ale i přesto zatím spokojenost.

plakát

American Horror Story - Den voleb (2017) (epizoda) 

Nenápadný start série, který je svým způsobem zvláštní, až ujetý. Nevím, co od série čekat, ale rozhodně uječená Paulsen stáhla jednu hvězdu.

plakát

Živí mrtví - Série 7 (2016) (série) 

Tato série je jak na houpačce. Objeví se Negan, máme záruku kvalitního dílu, jinak jde o tu samou písničku už nějakou chvíli.

plakát

47 metrů (2017) 

Jeden z těch lepších žraločích filmů, které minimálně atmosférou a napětím dost potěší .. 8/10 = 81%

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Brother's Keeper (2017) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů této série a celého seriálu. Vypadá to na hodně slibný rozjezd, nechme se překvapit. Hladové stádo je na cestě, kdo ho zastaví ..

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Další akční naleštěná jízda, která nemá konce. Od pátého dílu se vše nese ve stejném duchu. Neříkám, že je to špatně, ale ta přehnanost je občas až děsivá. Rozhodně se na to dobře kouká a to občas stačí .. 6/10 = 62%

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Prorok (2017) (epizoda) 

Voda téměř na dně a vyráží se řešit problém. Protnou se opět staré tváře, podíváme se do nového prostředí a jednoho velkého bazaru. Navíc napětí na farmě mezi skupinami začíná vrcholit. Nikdo nikomu nevěří a je jen otázka času, až někomu rupnou nervy. Vyostřené a stále dostačující, ale očekávam víc po perfektní první polovině.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Minotaurus (2017) (epizoda) 

Nečekal jsem, že by druhá polovina série přinesla hned ze startu náboj jako začátek. V tomto díle se prakticky nic velkého nestane, ale nastává nový a větší problém pro obě skupiny.