Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (202)

plakát

Lion (2016) 

Běžný divák nepozná rozdíl mezi Lionem a Milionářem z chatrče. Emocionálně dost podobné jako Chlapec v pruhovaném pyžamu. Nic zásadního vám neunikne, když tenhle film vynecháte.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Jediné, co si na tomhle filmu zaslouží mou hvězdičku, je: 1. I am Groot., 2. muzika.

plakát

Plavecký mariáš (1952) 

Když si odmyslíte tu agitaci, zbyde vám docela hezký film a pan Marvan jako bonus :-)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Řežba, kterou byste očekávali, je ve filmu zastoupena v předpokládané míře, místy to je i docela vtipné, ale jinak celé rozbředlé, takové nijaké, bez většího náboje. Kromě toho mi vadila kamera, ale to je asi můj osobní problém. No a Robert Redford jako záporák?!?!

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Knížka je super a film taky, budu na to muset zajít ještě jednou, protože napoprvé mě to nadchlo tak, že jsem přijímala všechno, co mi bylo předloženo, naprosto nekriticky a s uspokojením. Zvládla jsem si všimnout jen jedné skvělé věci. Nádherné hudby.

plakát

Northangerské opatství (2007) (TV film) 

Já vím, že musí mezi hlavní hrdiny pořád vstupovat nějaké překážky a komplikace, ale když mají jen jednu jedinou vpravdě romantickou chvilku v celém filmu, tak je to málo. Jeden ze slabších filmů-adaptací děl Jane Austenové. A poznámka mimo: ještě jsem neviděla, aby byla hlavní hrdinka v takovémhle typu filmu pořád tak divně učesaná-neučesaná.

plakát

Ceny paměti národa (2013) (pořad) 

Naprosto adekvátní, žádné přehrávání, žádné vyhrocené situace, uvědomujeme si všichni, proč a za co dostávají laureáti Cenu paměti národa a patřičně to ztvárníme, ale decentně. Skvěle.

plakát

Bratři a sestry (2006) (seriál) 

Taky bych brala takovou rodinu. A ta muzika je super. Prostě nejde jinak než za 5!

plakát

Láska v divočině (2012) (TV film) 

Romantický film, který má i jiný cíl, než být romantickým filmem, nemá kapacity na to, aby svůj vytčený cíl splnil. Příběh není uvěřitelný, chování postav nelogické a neopodstatněné, dokonce ani mezi hlavními hrdiny to nejiskří.