Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Každý o něm mluvil, každýmu se líbil a já ho pořád neviděla. Jednou večer, nudná neděla. Pustila-zírala-brečela. Naprosto strhující snímek o naději a přátelství. Posledních 10 minut jsem brečela. Andy mě byl tak sympatický, celý film jsem mu držela palce. Celý film jsem byla napjatá jak to vlastně všechno dopadne. Robbinsovi bych dala za výkon oscara Freemanovi hudlana a Darabontovi tleskám, že natočil naprosto strhující snímek , na který budu ještě dlouho vzpomínat. Hned po schlédnutí jsem si řekla, že musím pozměnit svoji TOP 10, bude první. To slibuju :-)

Sedm

Sedm (1995)

Fascinující film s naprosto skvělými herci a režijí. Film je brilantně natočený a scény perfektně namaskované. Proto ho řadím mezi mé nejoblíbenější. Strhující,, napínavý, nečekaný a zvrácený film. Pro mě DOKONALOST!

Šifra mistra Leonarda

Šifra mistra Leonarda (2006)

Film ***** Hudba ***** Herci ***** Atmosféra ***** Snénář ***** Režije ***** Bez komentáře :-)

Ospalá díra

Ospalá díra (1999)

Znáte ten pocit, když sedíte u televize a přemýšlíte co si jenom pustit. Nějakou novinku, která vás beztak zklame? .. Nebo film, u kterého víte, že vás nikdy neomrzí. Právě Sleepy Hollow je moje srdcovka na celý život. Film jehož podání je tak bravurní, že při každém jeho shlédnutí u mě nastává právě ten cílený pocit. Děkuji pane Burtone... A abych nezapomněla. Máš to u mě Johnny :-)

Lesní duch

Lesní duch (1981)

Bruce Campbell to je on..mého srdce šamipon :-D Já toho chlapa prostě žeru. Film Evil Dead řadím do své TOP 10. Naproto dokonalý film. Já se od začátku bavila. Bruce byl dokonalý. Sam Raimi prostě ví jak na to. A já ho řadím mezi ty nejlepší režiséry.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Dokonalé ve všech směrech. brilantní snímek, který se snad každému alepso trochu normálnímu člověku vryje do paměti. Zážitek na celý život.

Texaský masakr motorovou pilou

Texaský masakr motorovou pilou (1974)

Absolutní psycho mezi horory. Po prvním schlédnutí jsem tak trochu váhala co si o tom mám myslet. Je to vážně síla. Takovejhle masakr jsem ani v nejmenším nečekala. Rodinka s malinko ujetým synáčkem byla vážně odporná. Jestli jsem někdy měla možnost vidět vážně kvalitní a mrazivý horor, tak je to právě tento! 100% překvapení ve všech směrech. Jednoduše, NEJLEPŠÍ!

Carrie

Carrie (1976)

Podobně jako mě dostal Texaský masakr motorovou pilou (1974), tak Carrie mě shltla svojí jedinečností co s týče morbidnosti. Horor, který se vymyká snad všem normám v rámci hororu. Vynikající dílo, o kterém budu ještě dlouho mluvit.

Monstrum

Monstrum (2008)

STRHUJÍCÍ PODÍVANÁ. Film plný emocí, zmatku, hromadného šílenství a malé potvůrky, která se rozhodla navštívit ten slavný New York. Pohled z kamery tomu dodal štávu a byla to ta nejlepší volba. Suveréně to předčilo mé očekávání. Záběr jak hlava "sochy svobody" letí mezi dav prchajících lidí byla bravůrní. A já se slovy " No do prdele, to byla jízda" , končím :-)