Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 633)

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Jelikož jsem na instagramovych stránkách Toma Cruise viděla všechny stopaze filmu, které tam měly být, ani mě to nijak zvlášť nepřekvapilo, co všechno se ve filmu odehrálo, co se ale musí nechat, Tom je neskutečný puntičkář, detailsta a má velký cit pro film a moc dobře ví, jak diváka zaujmout, v jeho věku a je to bohužel už znát je přesto naprosto skvělý herec, jeho fyzická kondice je neuvěřitelná a leckdo by mu mohl závidět, protože v 60 letech je jeho herecká kariéra stále na velmi vysoké úrovni narozdíl od jiných herců, kteří mají stejný věk jako Tom.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Jan Žižka první myšlenka  původ Česko, na české filmy zásadně nechodím do kina, z mnoha důvodu, i tady jsem si říkala, co od toho můžu čekat, ale první ukázky filmu, jsem hned věděla, že tento film musím vidět. A nelituji toho tak krásný film jsem dlouho neviděla, sice mnoho bojových scén i někdy dost surových, ale v době, kdy se to točilo, taková holt historie byla, od začátku do konce filmu se mnou bylo tolik emocí až na konci filmu i slzy, protože emoce musely jít ven, kéž by takových filmů se točilo více. Určitě doporučuji film Jan Žižka vidět.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Jediný, co mohu napsat, famózní, jedinečný a Tom Cruise je nejlepší herec, jít znovu a znovu na tento film stojí za to, vřele doporučuji.

plakát

V síti (2020) 

Záměrně dávám jen jednu hvězdičku, ne kvůli tomu, jak to bylo natočeno, tomu není co vytknout, ale za tu zvácenost co tam bylo, a navíc nechápu diváky, kteří se celý film smáli, čemu, nechápu? Tak vážné téma, netvrdím, že pár momentů bylo úsměvných, ale celý film? To snad ne. Přijde mě, že celá společnost se vymyká normálnosti, a co je už za hranou přijde lidem normální. Jen tak na tento film nezapomenu, a je strašně důležité, aby rodiče velmi dávali pozor, s kým si děti píšou, a měli pod kontrolou internet. Osobní zkušenost.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Pro mě velké zklamání, asi je to tím, že jsem četla i knížku, a tady je to obrovský rozdíl, Ewan hrál pěkně, nejvíc se mě líbila postava ženy v klobouku, myslím si, že odvedla výborný herecký výkon, ale to je tak asi všechno, prostě mě to nebavilo, možná i chvílemi nudilo, ale jsem ráda, že tam nebyly moc lekaček, protože na horory zásadně nechodím a nedívám se, přijde by to pokaždé ztráta času.Byla jsem na tento film zvědavá, ale podruhé už bych nešla, možná i lituji, že jsem si nevybrala jiný film, tak snad příště to bude o hodně lepší.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Rambo. Poslední dil, ano Sly tuto svoji nejlepší roli, dokončil bravůrně. Nerozumím tomu, jak je možné kydat na tento film tolik kritiky z jakého důvodu? Nechápu. Přitom Sly je nejlepší akční cherec všech dob, ano je na něm vidět, že stárne, ale má stále tolik sil, a velmi doufám, že ho ještě uvidím v dalších podobných filmech , a že poslední díl Ramba, je špatný,? V tom případě nechápu, na čem někteří uživatelé byly, asi na jiném filmu, nebo si prostě chtěli jen rýpnout, a kazit radost ostatním. My velcí fanoušci si nenecháme vzít tuto slavnou ikonu, a na tento díl jdu znovu do kina, protože jednou prostě zdaleka nestačí, aje možní, že půjdu znovu, protože Sly je úžasný herec, má velké charisma, a velmi dobře se na něho dívá, Sly bude napořád můj velký oblíbenec z akčních hrdinů. Děj měl spád, byla to nářez akčních scén, a je velmi dobře, že Ramba nikdo jiný nehrál než Sly, protože pak by z toho mohl vzniknout opravdu paskvil, a velký trapas.

plakát

Lví král (2019) 

Animovanou verzi jsem neviděla, a ani mě to nevadí, ani bych nesrovnávala, ale mohu říci, že tento film byl přenádherný, nádherná animace, příběh, písně, nemám vůbec co vytknout, klidně bych šla znovu.

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

První díl jsem viděla, a těšila jsem se na druhý díl, velmi pěkné, dojemné, některé momenty ve filmu mě rozplakaly, sama mám pejska a proto jsem se dokázala velmi vcítit do pocitů všech pejsků, i lidí kolem nich, a řeč samotných pejsků, velmi přesně vystihují, jak i v reálném světě, ne jen ve filmu, milují své majitelé, a udělali by pro ně všechno na světě, a málokdy u lidí se s tímto můžeme setkat.

plakát

Aladin (2019) 

Animovanou pohádku Aladin jsem neviděla, ale znám její příběh, a tato filmová podoba, prostě super , hudba, písničky, všechno perfektně sedělo obsazení také super, nemám k tomuto filmu co vytknout, a pestrost barev, ta jen hýřila a ještě více k filmu dodaly krásu, vřele doporučuji na tento film jít.

plakát

Mia a bílý lev (2018) 

Konečně jsem se dočkala, takových filmů je jako šafránů a přitom tak krásný, a zároven dojemný, ano přiznám se, brečela jsem u tohoto filmu, protože jakmile se to týká zvířat a ubližuje se jim, tak mě to vždycky dojme, nádherná příroda, příběh úžasný a jak moc jsem té dívce rozuměla, jako kdybych to prožívala s ní. Vřele doporučuji všem milovníkům přírody a zvířat.

Ovládací panel
4 body