Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (178)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Co to jako mělo být? Dvě třetiny filmu jsem se dobře bavil a těšil se na zajímavé a dost možná i drsné finále. A co se na závěr stalo? Nic. Ale jakože opravdu fakt velké NIC. Už když se ten týpek poslušně vystěhoval ze svého vlastního bytu, tak jsem si říkal, že tento scénář moc logiky nepobral. To jsem ještě překousl, no ale ten konec byl teda opravdu brutální zklamání. Asi jako kdybyste si při souloži těsně před vyvrcholením lehli na bok a šli spát. Prostě totální nechápačka. Nedodělaný film. Nevěděli, jak to zakončit, tak to prostě utnuli a nazdar, diváku máš smůlu. Toto jsem fakt ještě nežral. Nesnáším filmy bez konce a tady se tento nešťastný způsob zakončení obzvláště nehodil. A už mě to začíná srát.

plakát

Velryba (2022) odpad!

Film o teplém tlustém zmrdovi na gauči. Nebavilo mě to ani minutu.

plakát

Seveřan (2022) 

Tak toto nebylo dobré. Popravdě jsem očekával něco úplně jiného, než tento nudný komorní pohádkový divnofilm. Žádný velký nářez ani brutál, jak někteří píší, jsem v tom teda neviděl. Ztráta času a mnoho povyku pro nic.

plakát

Síla psa (2021) 

Člověk jde městem a tam buzeranti. Člověk si otevře internet a všude buzeranti. Člověk se chce podívat na normální chlapský western (přičemž to zpočátku vypadá, že by tomu tak mohlo skutečně být). Nakonec tam ale není nic víc, než jenom dva buzeranti... Pomóóóóc!!!!! :-D

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

Úvodní zpomalená scéna byla skvělá, zbytek filmu stál víceméně za hovno. :-D Takový ten hloupoučký otravný americký humor. Pořád jsem čekal, kdy se to konečně pořádně rozjede, a ono nic. Místo akce jenom nudné řečičky, píčovinky a nekonečné rozebírání jakýchsi rádoby vtipných pravidel. Čím dál víc jsem se těšil, až tato trapná šaškárna skončí.

plakát

Volný pád (2013) 

Další drama o tom, jak to mají buzeranti v životě těžké, čili film doslova o hovně. Kdo tyto úchylárny pořád točí? A pro koho??

plakát

Halloween (2018) 

Legenda je zpět! A není to úplně špatné. Slabý začátek a slabý konec, ale to uprostřed je docela zábava podpořená parádní hudbou. Potěšilo mě, že se Michael nesere ani s děckama. Pobavilo, že po upchlém zabijákovi takového formátu pátrají jen dva dědci a jedna babka. :-D Celkově žádný zázrak, ale klidně se někdy podívám ještě jednou.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

"Davide, když jsem byl malý, setkal jsem se s ďáblem, a nikdy jsem na něj nezapomněl. Takže mi buď řekneš, o co přesně tady jde, nebo ti dost zásadně rozmrdám tvůj dokonalý klid." ..... Ten Fassbender je fakt boží herec, říkám si už dlouho. A zde opět nezklamal! :-D

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Tento film (a způsob, jakým je natočen) by mohl sloužit jako přesná definice pro slovo "kýč".

plakát

V hlavě (2015) 

Nebylo to úplně špatné, nicméně všeobecné nadšení nesdílím. V podstatě tu máme další variaci na "Byl jednou jeden život", avšak odehrávající se pouze "V hlavě", bez naučného poslání a dostatečně ztřeštěnou na to, aby se u popcornu zabavila celá rodina. Nic proti tomu, jenže... Osobně se mi nejvíce líbila fáze průchodu skrz abstraktní a fantazijní úseky mysli, a pokusy o probuzení majitelku mozku. Tady se tvůrci opravdu vyřádili a plně využili potenciál daného tématu. Jenže... jakoby se tímto všechny dobré nápady vyčerpaly, následujících 20 minut už působí jen jako vaření z vody, a namísto uspokojivého finále se objeví hora odporného klišé. Snad budou mít tvůrci dost soudnosti na to, aby je nenapadlo v nastavovaní kaše pokračovat. Vůbec si neumím představit, o čem by měla potenciální "dvojka" ještě být... 6/10