Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Outpost 37 (2014) 

Někdo tady předemnou zmínil, že je to lacině obsazený film. Jestli to znamená, že v něm není žádná známá tvář Holywoodu, tak je to pravda. Herecké výkony byly naopak protipólem slabšího příběhu a zápletky. Do originality to má daleko, ale stojí zato vidět- hlavně fans mimozemské tématiky. Tři a půl hvězdy.

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

OK. Upřímně jsem prvníma dílama prokousával docela složitě, a dokonce jsem měl tendece to i vypínat. Nemohl jsem najít jakejsi bod, keterej by mě u toho držel. Postavy mi po čase přirostly k srdci. A teď? Co díl, to jednohubka. Sam a Eric FTW!

plakát

Země ztracených (2009) 

Ale co. Byly tam zajímavý momenty. Espešl auto-tune Cher performance :D.

plakát

Válka Bohů (2011) 

viděl sem to v kině ve 3D . luxus. přiznávam, že to nebylo moc hluboký, ale to že mi šípy lítaly kolem ksichtu mě uspokojilo maximálně. proto taky pochopim, že lidi co tomu daj špatný hodnocení to viděli v nějakym CamRipu, nebo na 10" monitoru. .

plakát

Zlatý Glóbus 2011 (2011) (pořad) 

Žervei frajer, Parsons frajer, Downey Jr. frajer. Carrel frajer. Ashton Kutcher's dad Bruce Willis frajer. De Niro frajer! a Pačíííno frajer

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

no, v tomhle, vlastně v každym seriálu by se měli hodnotit jednotlivý série. Konkrétně v Chuckovi kvalita sérií má klesavou tendenci. Přičemž první i druhá série jsou nápadité a víceméně nestereotypní, za to zbývající série stoje za uplný h***o.

plakát

Ďáblova čísla (1999) (TV film) 

Herecké výkony? Docela dobrý. Atmosféra ? Taky dobrý. Myšlenka ? Pořád dobrý. Zpracování ? Hooodně špatný. Celý film se táhne, člověk už ani nedává pozor a vesměs se vlastně nic neděje. Ale určitý účel a poselství si film zachová až do dojemného konce.