Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Láska v bílém pekle (2004) (seriál) 

To byl tak krásnej film, hrozně mě mrzí, že nemohu dát víc jak 5 hvězdiček :)

plakát

Johanka z Arku (2003) (divadelní záznam) 

Nevím, jak to dělá, ale příjdemi, že se Bílá hodí skoro do všech rolí, které hraje. Johanku z Arku vystihla perfektně. Nejvíce vtipná byla s céna s "bilboketem" =o)

plakát

Dracula (1996) (divadelní záznam) 

Muzikál jsem viděla s původním obsazením (Machálková, Hůlka, Bílá), Tedy jenom na DVD, protože v té době mi mohlo být něco kolem 1 roku, možná mín. Dracula patří k jednomu z nejpovedenějších muzikálů Karla Svobody. Nádherná hudba, okouzlující kreace krvinek a zajímavé kulisy. I když jsem neviděla nové provedení, ale myslím, že tomu nebude sahat ani po kotníky..

plakát

Galileo (2007) (divadelní záznam) 

Nádherná hudba, nádherné kostými, nádherné provedení, není co vytknout =o).

plakát

Tři mušketýři (2005) (divadelní záznam) 

Toto byl jeden z prvních muzikálů, které jsem viděla, a proto mě velice zaujal. Samozřejmě, jsou lepší, ale tento má také své kouzlo. Hudba je úžasná a myslím, že i herci/zpěváci se hodí ke svým rolím. Nejlepší ovšem je scéna, kde Petra Janů zpívá "Ráda mám". To je naprosto krásná písnička. Je tam i více krásných písniček, ale tato mě nejvce zaujala.

plakát

Kleopatra (2003) (divadelní záznam) 

Tak Kleopatra mě zklama hodně, tak kýčovitej a přeplácanej muzikál jsem ještě neviděla. Jediné, co se mi líbilo byla Kobra a zpěv, jinak to byl slušnej propadák!