Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (81)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Zdržím se filozofickejch úvah, ale jednu poznámku si neodpustím. Nejvíc film sráží ubohost záporáků!! Kylo Ren je bohužel emotroska, a celej film jsem si říkal "kurva koho mi připomíná?", a dnes jsem na to přišel, Václava Klause ml.

plakát

Maggie (2015) 

Arnold vynikající jako vždy, ale je to prostě utahaná píčovina, která nudí od začátku do konce. Kdyby v tom nehrál nejlepší herec všech dob, vypínám to po 5-ti minutách.

plakát

Lucy (2014) 

Jedno slovo: PÍČOVINA

plakát

Rohy (2013) 

Satanžel jsem četl knihu, film oproti předloze značně pokulhává. A ač se Harry Posera snaží působit sebevíc démonicky, moc mu to nevěřím a furt na jeho čele vidím jizvu ve tvaru blesku!

plakát

Ďábel (2010) 

Nuda k uzoufání, má to ubohejch 77 minut a přesto jsem to sledoval po tři večery, pěkně dávkovaný po 25-ti minutách. Na jeden zátah bych to nedal. Kdo to neviděl, a má v úmyslu to někdy zhlídnout, nechť laskavě nečte dál. Bude následovat menší spoiler. Při závěrečném "Odpouštím ti" jsem se málem poblil.

plakát

Robocop (2014) 

Když jsem dokoukal tento ubohý remake, musel jsem si pustit originál, abych se uklidnil.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Sice viděno v debilním 3D a s ještě zkurveným dabingem, ale jinak naprostá spokojenost. Po dlouhé době je dvojka lepší ako jednička. Jak to tak vypadá, marvelovky mě jentak neomrzí.