brasek

brasek

brasek brasekovič

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 9 17 25 33
    • 22.1.2012  12:23
    Putování meče (1969)

Klasický kung - fu film? Možno rokom natočenia! U mňa veľmi primitívny snímok, nudný až 101 min stopáž sa zdá nekonečná. Bojové scény sú na 99% o šermovaní a postavy hynú jedným švihom meča a pan Lo bojuje ďalej aj prepichnutý... ani neviem ako tam vznikol ten kvázi milostný trojuholník a jeho ukončenie bolo úbohé.

• 22.1.2012  12:17
    Zuřivý mnich (1993)

Absolútne nezáživné... asi mám slabosť na klasické kung - fu filmy a tento snímok som bral ako nepodarený vtip.

• 15.1.2012  17:26
    Tod aus der Tiefe (TV film) (2009)

Nie je to až taký prúser... čakal som oveľa horší film. A ako TV film by som tento snímok zaradil k tým lepším... aj keď miestami je to nič moc a trocha naivné. Určite však to nie je des... teda okrem zakuklenej dcéry doktorky :-)

• 15.1.2012  10:31
    Agentura Jasno (TV seriál) (2006)

Pokiaľ by to bol len jeden celovečerný film, tak by som to zvládol... ale ako seriál, tak to nie. Veľmi slabé až naivné ako mysteriózne krimi a ako komédia? Naozaj nevidím žiadnu zábavu v tomto diele.

• 14.1.2012  10:43
    Arctic Blast (2010)

Austrálsko - Kanadská produkcia nesklamala. Typické nič, kde hlavný hrdina je génius a nič pre neho nie je prekážkou. Snaha o napätie končí u diváka s myšlienkou, že je mu to jedno kto prežije a kto nie... a očakávať niečo viac sa nedá, predsa všetci dobre vieme, že hlavný hrdina má veľmi rýchle nohy.

• 11.1.2012  20:58
    Deset vteřin do pekla (1959)

Mám rád pyrotechnikov... ovšem tento film je skôr melodráma ako typický vojnový film. Postrádam akékoľvek napätie a scenár je bohužiaľ úbohý.

• 7.1.2012  21:54
    Až na krev (2007)

Páčila sa mi výprava, kamera a vykreslenie ducha doby... ale inak studený a nezaujímavý film... kde nie je dej, tam je nuda.

• 5.1.2012  11:31
    Viděl jsem ďábla (2010)

Surový, chladný a smutný príbeh. Miestami mi vadila kórejská polícia... či jej neschopnosť či naivita, ale vykreslenie pomsty bolo skvelé.

• 30.12.2011  21:56
    Mŕtvola musí zomrieť (2011)

Jedna hviezdička za snahu... inak nič viac ako lacná skomolenina s naivnou túžbou stať sa filmom. Komickosť postáv sama o sebe nie je zlá, ale absolútne nezapadá do deja... grimasy vhodné do monológov pred komorným publikom.

• 25.12.2011  15:14
    Pán světa (1961)

Neviem čo napísať... na jednej strane obľúbený Vincent Price a na druhej silno depresívny príbeh, ktorý ma odrádza si aj knižku prečítať.

• 25.12.2011  14:31
    Severní přístav (1954)

Snímok nie je nudný, ale absolútne mu chýba kriminálny duch či čaro tajných agentov a diverzantov... Charakterizoval by som ho ako film na objednávku vládnej strany, proste rýchlo niečo natočiť aj za cenu kvality.

• 4.12.2011  13:51
    Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000)

Niekedy to bolo prezentované ako sci-fi desaťročia či Travoltova vízia nového veku... nakoniec za veľké peniaze sme dostali kvalitu Dylena Hunta.

• 20.11.2011  17:10
    Bitva o Los Angeles (video film) (2011)

Neuveriteľné... radšej sledovať monoskop ako toto...

• 17.11.2011  14:37
    Den Triffidů (1962)

Bolo 5 minút do konca filmu a jediné čo ma napadlo, že či to tá morská voda predsa len nebude... však na iné riešenie už nie je čas. Inak u mňa na hrane nudy a pozerateľnosti. Chabá dejová línia a na horor zo starej školy som čakal viac.

• 12.11.2011  23:11
    Viridiana (1961)

Seňora Buñuela mám vcelku rád... a preto seňor tak slušne, že celkom sa mi tento snímok nie že nepozdával, ale hrozne som sa nudil. Osobne nemám problém so satirou či kritikou katolíckej cirkvi, ale vyrozprávané to nebolo vcelku "kóšer".

• 6.11.2011  15:33
    Megažralok versus crocosaurus (video film) (2010)

Primitívne predimenzovaná primitívnosť.

• 6.11.2011  15:32
    Megažralok vs. obří chobotnice (video film) (2009)

Primitívne predimenzovaná primitívnosť.

• 29.10.2011  09:25
    Návrat Chen Zhena (2010)

Legendárna päsť... už názov evokuje akčný film, bohužiaľ všetko krásne čo patrí do klasického žánru ázijských bojových filmov ostalo len v názve respektívne sme videli v traileri. Film má dosť strhaný dej bez silnej zápletky, kde sa prelína historická romantická dráma s čínskym nacionalistickým pohľadom na svet, kde každý Japonec je zákerný vrah a každý Číňan čestný a vykorisťovaný človek. Hodnotím len za dve hviezdičky, kedže som sa začal asi po hodine nudiť a ani akčné scény ma veľmi neoslnili a niektoré bohužiaľ boli len fraška.

• 6.10.2011  22:22
    Ježíš je normální! (2008)

Tento dokument som videl niekoľkokrát. Som bol zhrozený z náboženského fanatizmu... ale treba pozitívne hodnotiť, že autorke sa podarilo zachytiť dosť intímne scény. Hodnotím za tri hviezdičky, kedže ma tento dokument veľmi nezaujal... ale je pôsobivým obrazom istých manipulatívnych náboženských praktík.

• 5.10.2011  21:37
    Ztracený poklad Aztéků (TV film) (2008)

Priemerný dobrodružný film z TV produkcie. Dobrodružstvo, ktorému chýbajú gule a veľký počet filmových momentov, ktoré ma dusili. Technické nedostatky sú v dnešných časoch už bežným javom u tv produkcie a začíname si zvykať...

• 3.10.2011  20:17
    Criss Angel: Mistr magie (TV pořad) (2005)

Obyčajná hlúpa fraška... triky dávno známe a komparzisti sa tvária úžasne, že fíha!!!

• 26.9.2011  21:13
    Dagon (2001)

Je len na veľkú škodu, že dobré námety sa realizujú v takýchto primitívnych filmoch. Behajúce sardinky a vyhrážanie sa vreckovým nožíkom... fakt skvelé.

• 26.9.2011  18:24
    Znamení ve zdi (2002)

Nuž naozaj neviem, čo si mám myslieť... námet zaujímavý, realizácia nie moc dobrá. Komorný príbeh z jednej cely, o jednej knihe, ktorá nakoniec nie je to čím má byť. Mystérium sa dejom vytráca a koniec je už dosť uletený až smiešny.

• 26.9.2011  16:50
    Armáda démonů: Matka slz (2007)

Tak aj posledná Matka to už má za sebou... a my ostatní s ňou. Film je vhodný do 80. rokov, ale dnes už tento filmársky štýl nemá čo povedať.

• 26.9.2011  14:00
    Sinatra Club (2010)

Jeden deň zo života Johna Gottiho, deň v ktorom prerazil do veľkého sveta organizovaného zločinu. Snímok má ďaleko od gangsterských filmov, ide skôr o poslabšiu drámu, ktorá sa môže zdať pre niekoho nezáživná a nudná. Dej sa prakticky odohráva v Klube Sinatra, kde sa riešia všetky záležitosti plánovanej akcie. Hodnotím za tri hviezdičky, pretože ma snímok osobne nenudil, aj keď priznávam že neponúkol toho veľa.

• 26.9.2011  10:03
    Southern Justice (TV seriál) (2011)

UNIFORMA! Nemôžem začať inak... Elijah Kane (Steven Seagal) na začiatku upozorní nového člena Sáru (Sarah Lind), že sme tajná jednotka a nepracujeme v uniformách. Nuž dobre, ale prečo mali iní uniformy? V centrále tajnej jednotky bolo niekoľko komparzistov v uniformách, Sára začne dávať rozumy bývalému kolegovi, že sem sa v uniforme nechodí... sme tajná jednotka, ale nadriadený šéf Stevena Seagala si tam príde v pohode v uniforme, ako... niekto bol mešuge? A k seriálu... podpriemerná kriminálka, žiadna kvalitná krimi zápletka, do toho nejaká tá akcia a aikido v podaní Stevena Seagala a nakoniec prestrelka kde zvíťazí zákon nad zločinom. Jednou vetou... slabé a chabé... nemá šancu tento seriál prežiť práve bežiace konkurenčné krimi a akčné seriály.

• 25.9.2011  21:09
    Noční letec (1997)

Lietajúci Dracula... no áno. Poviedku som nečítal... predpokladám, že bola mrazivejšia s napätím a dala by mi oveľa viac ako tento snímok. Celé sa mi to zdalo hlúpe... ak by niekto namietal tak minimálne koniec bol hlúpy. Atmosféra žiadna, napätie spočívalo akurát v tom či sa minie fľaša alkoholu a či nie...

• 25.9.2011  20:59
    Deep Star 6 (1989)

Priemerný horor o morskom monštre, ktoré má podľa mňa málo priestoru na sebarealizáciu a to je problém snímku. Chcelo by to viac zožratých... ale na 80. roky vcelku solídny snímok.

• 25.9.2011  20:50
    Tex a pán temnot (1985)

Western s mystickým nádychom. Bol som celým filmom dosť unesený, len ten koniec sa mi až tak nepozdával... proste vyvrcholenie deja prišlo veľmi rýchlo a všetko to skončilo jednoducho a to jednou ranou.

• 22.9.2011  16:24
    Čtvrtý druh (2009)

Mizerný film a príšerná Milla Jovovich. Silný emočný dojem vo mne zanechal len vreskot postáv, ktorý ma ako tak prebral k životu. Polodokumentárna výpoveď o fiktívnych udalostiach nudí až hrôza, aspoň keby sa dali lesy obdivovať... ale v Bulharsku nenájdeme Aljašku.

<< předchozí 1 2 3 4 9 17 25 33