Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 257)

plakát

Mercury (1998) 

Bruce mám rád. Je to opravdu už hodně dlouho, co tenhle kousek vzniknul.Ale ani přítomnost hereckejch es ten film se do vyšších čísel nedostane. Čistokrevnej průměr. 50%.

plakát

Marvels (2023) 

Fakt nechci skládat puzzle ze všech těch filmů, seriálů ( ty navíc nesleduju), ze všech hrdinů tohodle světa. Tolik času zase nemám, Některý komiksy se mě osobně líbí, ale moc jich zase není. Navíc mám rád spíš ty samostatný. Tenhle kousek je naprosto zběsilej digi bordel , kterej fakt pro neochotu se v tom, jak tady někdo psal, rochnit, nemůže každýho bavit. Co je ještě horší, že to je sakra dětinský. Takže cílovka tak 10 až 15 let. Slabota to byla ohromná. Ten Samuel se z tohodle světa už nevyhrabe. Chudák. 20%.

plakát

Lví srdce (1990) 

Po dlouhý době sem si vzpomněl na tenhle van Dammův film. Trochu zvednu hodnocení, a to i přes to, že těch podivností ve filmu je spousty. Ale je pravda, že takhle ty akční a bojový béčka v devadesátkách vypadaly. Samosebou to má i svoje kouzlo. Aniž bych chtěl film hanit, ale některý VanDammovi filmy se mě líbily víc. Ale dneska se mě to snad líbilo víc než kdysi. 60%.

plakát

Darkman (1990) 

Film, kterej vzniknul před neuvěřitelnejma 34 lety. Má to docela dost neduhů. A není to vlastně ani nijak zajímavý. Sam Raimi je slavnej hlavně díky Evil dead. A vlastně stejně jako ve třech kouscích, který ho proslavily, i v ostatních svých filmech používá hodně zbytečnýho humoru, a bláznivě pojatejch scén. Takže i po tolika letech můžu potvrdit, že tohle je jen průměr. 50%.

plakát

Ve chvíli, kdy se probudíš mrtvý (2022) 

Ve filmu je asi 56 zvratů. Celý to ovšem jede v překotným módu, takže vlastně ani nepodchytíte, proč tohle Mailer natočil. Vymahači dluhů jsou tady máničky a burani. Freeman je tady na hovno, a ještě asi 35 minut. Prostě to nedává žádnej smysl. Kokotinka na entou. 20%.

plakát

Ferrari (2023) 

Michael Mann mě trošinku zklamal. Sportovní, potažmo závodní filmy o autech mám celkem rád. I přes to, že jinak tyhle sporty moc nesleduju. Ferrari se mi ale ani moc nelíbil. Celou dobu na pořádný závodění nedojde, a sledujeme zejména rodinný poměry Enza. Takže snad jedině posledních dvacet minut je i trochu ze silnice. Nehoda je udělaná celá docela jak z papundeklu.Takovej ten angličáček, co posráží malý figurky okolo umělejch stromečků. Žádná sláva. Průměr na jedno mrknutí. 50%.

plakát

Sunrise (2024) odpad!

Co mě vede k tomu, že se takhle mučím. Film o naprostém hovně. Dvakrát střeva, vrzavá, pomalá ambientní nehudba. Film naprosto přesně kopíruje pohybem hudbu.  Navíc jsou tam i chyby. Nůž v horní části stehna, později v břiše. Kravina. 0%.

plakát

Land of Bad (2024) 

S půlkou filmu mám problém. Jako část, kdy Hemsworth jen pasivně nestatuje, ale začne se i trochu zúčastňovat, a ohánět jsou dobrý. Ostatní části, kdy se vysere na ostatní, pořádně je nekreje, a zmatkuje už stojej za hovno, a slušně brzděj film v rozletu.. Mohlo se to podobat, a bejt euforický jako Vyproštění, ale to není. Hanit to nebudu, ale párty to mohla bejt kruci parádní. 60%.

plakát

Jak přežít svého muže (2023) odpad!

Ty vole! Ty vole! Ty vole. Nemám páru, co láka autory a herce k natáčení takových břeček. Neuvěřitelně debilní děj. Už po sto a první pokus o vylíčení nešťastnejch žen, který hledaj lásku. Pitvoření, trapnej nehumor. Kravina na entou. A proč na to koukám. Už asi tři roky se těším na každou podobnou hovadinu, a až jí budu moct napařit odpad. Ale ne jen tak odpad z plezíru. Opravdovej, zaslouženej odpad. 0%.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Nicolas zase po dlouhý době hraje. Jeho výkon snese ty nejpřísnější měřítka. (*****). Ovšem film je to neuvěřitelně nudnej. Jak sem v jiný periodice četl v recenzi, film to není prvoplánový, povrchní. Ano, není. Bohužel při styku s povrchním člověkem, jako jsem já, to má kontraproduktivní účinek. Debilina, která jen ukazuje, jak je společnost nemocná. A já samozřejmě taky. Když sem to dokoukal až do konce. Hrůza. Sorry Niky, ale tohle byl vopruz. 20%.