Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Ani nemůžu popsat, jak moc jsem se na tento film těšila. Příběh ze života, který dostal nádherné filmové zpracování. Režiséři Wash a Richard odvedli skvělou práci, není se vlastně ani čemu divit, když jejich život postihla podobně zákeřná nemoc. Nejsem si jistá, jestli bych z filmu byla tak nadšená nebýt úžasného výkonu Julianne Moore, která Alice ztvárnila naprosto dokonale. Kristen Stewart i Alec Baldwin ji celou dobou krásně doplňovali. Srdcervoucí film, který jsem rozhodně neviděla naposledy.

plakát

Cesta (2014) 

Upřímně jsem čekala trochu víc, ale film rychle ubíhá, nezdržuje se zbytečně dlouhými dialogy, což je rozhodně velké plus. Pearce a Pattinson byli pro role Erica a Reye perfektní volbou, po zhlédnutí filmu si na jejich místech nedovedu přestavit nikoho jiného. Jde o úctyhodný snímek s úctyhodnými hereckými výkony.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Po zhlédnutí Špinavého triku se musím ptát, kde vzal tolika oscarových nominací. Zasloužená je možná kategorie Nejlepší kostýmy, další už jsou pro mě záhadou. Snové obsazení, celkem slibná zápletka, tak kde se to tak pokazilo? Nuda, příšerná. Dvě hodiny byly až příliš, neutíkalo to a já se modlila, aby už byl konec. To by se u dobrých filmů stávat nemělo. I moje oblíbená Amy Adams mě pak přestávala bavit a nezachránila to ani hysterická postava Jennifer Lawrence.

plakát

Stážisti (2013) 

Už dlouho jsem nepsala žádný komentář, ale k tomuhle filmu si ho odpustit nemůžu. Jde totiž o největší zklamání z poslední doby. Těšila jsem se na vtipnou komedii, ale vzhledem k 119minutové stopáži to byla s opravdovými vtipy, kterým by se člověk upřímně zasmál, opravdu bída. Ještě víc mě překvapilo, že se o scénář postaral Vince Vaughn. To je vážně takový suchar? Ani Owen Wilson tenhle film nezachránil, vážně velká škoda. Ty dvě hvězdičky jsou za dvouhodinovou prohlídku Google a Dylana O'Briena.

plakát

Hostitel (2013) 

Naprosto neobjektivní hodnocení, ale prostě jsem si to zatraceně užila :)

plakát

Na cestě (2012) 

Většinou takovéhle filmy nevyhledávám, ale četla jsem knihu a v tomto případě jsem zkrátka neodolala hereckému obsazení, které mě ani trochu nezklamalo. On the Road určitě nikdy nebude film pro každého, ale co si budeme povídat, to není ani Kerouacova kniha. Film se mi líbil, vždycky dokážu ocenit, když režisér zvládne vystihnout náladu knihy a v tomto případě se to povedlo excelentně. Hedlund i Riley jsou na role Deana a Sala jako dělaní, Sturridge příjemně překvapil a výkon Stewart byl skvělý. Konečně nějaká role, která jí dala šanci ukázat se v jiném světle. Možná se děj trochu vleče, ale to se dalo u roadtripu takového rozsahu tak nějak čekat. I tak si ale příjemných 75% zaslouží.

plakát

Talisman (2012) 

Myslela jsem, že to bude horší, ale ušlo to. Zezačátku jsem byla vážně nadšená, ale jakmile se děj začal táhnout a já se začala nudit, šlo to dost dolů. Ovšem záběry přírody a krajinek byly opravdu povedené, jen to chtělo větší šmrnc.

plakát

Teen Choice 2011 (2011) (pořad) 

Rok od roku horší. Jednu hvězdičku za zpívajícího Ashtona Kuchera:)