Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Hlídač (2009)  *** 14.03.2010

Po dlhom čase celkom slušná Seagalovka. Aj keď je dej veľmi predvídateľný a Seagal zase nepremožiteľný, aj tak sa mi to celkom páčilo. Od Zákonu ulice, ďalší film so Segalom, ktorý nie je trápny. Pre mňa to Seagal v tomto filme dotiahol na 60%. Slušná akcia, a skoro žiadna nuda, až na pár zbytočných dialógov.
     Balls Out: Garyho výzva (2009)  ** 11.03.2010

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30%
     Batman - Gothamský rytíř (2008)  ** 05.03.2010

Tak tento pojaponštený Batman mi veľmi nesadol, až na pár pekných animácií a nejakej tej akcie to bolo riadna nuda.
     Final Cut / Konečný sestřih (2004)  ** 04.03.2010

Bez myšlienky, bez nápadu, bez deja, bez atmosféry a bez akcie takto by som charakterizoval tento film jednou krátkou vetou. Ale má aj svetlé stránky a to herecké obsadenie, lebo Robin Williams, Mira Sorvino aj James Caviezel hrajú dobre. Ako napísal Golfista potenciál by mal, lebo kto by si nechcel pozrieť tie zážitky, ktoré si už nepamätá. Ja určite hej. / ale len tie pekné:D /
     Requiem za sen (2000)  * 02.03.2010

10 rokov starý film a ja som si ho pozrel len pred malou chvíľou, a nemám slov, výborne natočený, výborne zahraný, k tomu výborná mrazivá hudba, a silná psychycká myšlienka. Ešte som, ale nedal hodnotenie, lebo sa neviem rozhodnúť. Keď sa tak pozerám na pravo na to celkové hodnotenie 90% a skoro všetci aj z mojej Top-ky dali 5 hviezdičiek, tak fakt neviem, ja si ich nechcem pohnevať ani nikoho komu sa tento film páčil, ale pre mňa to bol druhý najhorší filmový zážitok v živote (prvý bol film Kanibalové), čudujem sa, že som takú nechutnosť dopozeral do konca. Strašne nechutný film vo všetkých smeroch, na ktorý asi nemám stavaný žalúdok. Osudy štyroch drogovo závislých ľudí. Takto by som charakterizoval dej celého filmu. Ešte keby to ostalo pri tých chlapcoch tak by som to ešte bral, ale keď som videl čo začala robiť jeho mama tak to je už riadna psychiatria, a o postave Jennifer Connely už ani nehovorím. Čo už na konci filmu vedela urobiť pre ten debilný heroin tak z toho ma už fakt napínalo. Ja viem, že je to úchvatný a výborný film, ale ja by som si ho už druhý krát pozrieť nevedel, a aj keď je taký výborný mne sa hnusí a dúfam, že aspoň niekto má z toho filmu taký pocit ako ja. Film na 90%, ale pre mňa, podľa mojich pocitov 10%.
     Romeo a Julie (1996)  *** 28.02.2010

Pre mňa film nič moc, ale zaujímavo natočený tak to hej, na to nemôžem napísať nič zlé, lebo je fakt dobre natočený a iste sa natáčal ťažko a dlho. Je to presne taký film, kde sa delia diváci, ktorých také filmy zaujímajú, páčia sa im a vedeli by ich pozrieť aj viackrát , a na tých, ktorý si to pozrú len tak z nudy, alebo náhodne v TV. Nič v zlom, ale ja patrím do tej druhej skupiny, lebo mne sa to veľmi nepáčilo, a druhýkrát to pozrieť tak na to by som rozhodne nemal nervy. Pre mňa, film na 55-60%.
     Temný obraz (2006)  ** 28.02.2010

Tak podľa mňa je tento animovaný film až na niektoré maličkosti dosť veľká blbosť, možno aj preto, že som to celé ani nepochopil a niektoré veci a dej mi nedávali zmysel. Jediné čo som si všimol o čom sa celý film točí tak o drogách, ale nič viac som tam fakt nepochopil. Pre mňa to nemalo ako niektorí píšu ani morálny prínos ani ponaučenie a ani hlavu ani pätu. Jediné za čo dávam dve hviezdičky, tak len preto, že mi film skoro prešiel, a za peknú animáciu. Pre mňa tento zážitok je za 40%, ale u tohoto filmu nevylučujem ani 100%, lebo kto v ňom našiel pointu a zmysel, tak tomu sa to určite mohlo páčiť.
     Liga spravedlivých: Nová hranice (2008)  **** 22.02.2010

Dejovo celkom zaujímavý a akciou nabitý animovaný film. Takéto animáky sú niekedy ešte lepšie ako samotné filmy. Pre mňa táto vydarená akčná rozprávka na 75%.
     Zakletý v čase (2009)  ***** 14.02.2010

Nezvyčajný, ale zato veľmi pôsobivý a dojemný film. Nikdy som si nemyslel, že romantika a sci-fi žáner sa dajú spojiť, až kým som nevidel Zakletý v čase. Dopozeral som ho asi pred 5 minútami, keď píšem tieto slová, takže mám celý film ešte pred očami. Tento film nebol medzi tými na, ktoré sa teším, a ktoré chcem vidieť, ale dostalo sa mi do rúk DVD, prečítal som si obsah a hneď ma to dostalo. A moje pocity teraz: Možno ho budem trochu predceňovať, ale podľa mňa je tento film veľmi pútavý, krásny a miestami veľmi napínavý. Príbeh je veľmi zaujímavý, cestovanie v čase realistické, dej sa pekne stupňuje až do krásneho finále. Pravdaže, že to nie je dokonalý film, a určite má chyby, ale ja nie som filmový kritik, a preto sú moje dojmy len kladné. Rachel McAdams je vo filme veľmi presvedčivá, sympatická a veľmi pekná. Eric Bana je výborný herec a neviem či by sa pre tento film našiel niekto vhodnejší.Film je vhodný najmä na jeden oddychový večer, pri ktorom sa rozhodne nudiť nebudete. Ja po prvom pozretí vidím tento film na 85%. (teraz má 73% tak by som bol rád, keby sa priblížil aspoň k tej 80-ke)
     Únos vlaku 1 2 3 (2009)  *** 05.02.2010

Podľa môjho názoru celkom slušný krimi thriler a nebyť toho prehnaného konca, keď sa obyčajný pracovník zmení na drsňáka v štýle ,,Segal´´ a chytí Johna Travoltu, tak by som dal aj štyri hviezdičky. Napätie tam nechýbalo, ale nebolo ho až tak veľa, atmosféra trošku chýbala, ale všetko zachraňoval John Travolta, jeho postava sa mi obzvlášť páčila. Tony Scott nám chcel vo filme ukázať, ako to teraz vo svete chodí, aký sú teraz ľudia zlý atď atď, takže film mal byť aj morálnym prínosom, čo sa mu veľmi nedarí. Film na 65%
     Zombieland (2009)  *** 05.02.2010

Tento film mám medzi filmami, na ktoré som sa tešil, a preto budem kus kritickejší, lebo som bol trochu sklamaný. Pre mňa tam bolo veľmi málo akcie, na to, že to má byť aj komédia tak aj toho tam bolo málo, a čo je najhoršie bolo tam málo zombíkov. Škoda, možno keby bol scenár trošku obsiahlejší, bolo tam viacej zaujímavých postáv tak to mohlo byť lepšie. Čo tam bolo fakt perfektné tak je to Woody Harrelson, veľmi dobre to zahral, bol presvedčivý, a ako jedniný tam robil akčnú atmosféru. Keby som sa na tento film tak netešil tak by som dal viac hviezdičiek, teraz dávam lepšie tri. 65%
     Bejvalek se nezbavíš (2009)  *** 05.02.2010

Veľmi presladený romantický film, na spôsob knihy Vianočná koleda. Matthew McConaughey, je v koži Ebenezera Srcoogea, ale je v nich rozdiel jednému šlo o peniaze a druhému o ženy, ale pointa je tá istá, aby sa zmenil k lepšiemu. A ako to v každej romantickej komédii chodí tak sa aj stane. Pre mňa to bolo až veľmi romantické, miestami nudné, nevesta hysterická a otravná, Matthew až priveľký frajer, ale zahral to celkom dobre. Ale keď mám hodnotiť celý film tak to nebolo zlé. Douglas je ešte stále frajer, k tomu názov auta, a fakt, že na oddychový večer je to pekné.
     Grindhouse: Planeta Teror (2007)  **** 31.01.2010

Každý píše, že je to béčkový film, ale no a čo, keď sa na tom človek celý film baví. Všimol som si, že si námet berie z viacerých filmov, aspoň podľa mňa z filmu Živí mrtví, Od súmraku do úsvitu a neviem či ste si všimli, ale tá jedna zvučka je ako keby z Vreskotu, a ešte možno akcia je v štýle Desperado. Nemôžem napísať, že je to výborný film, ale výborná popcornová zábava (aj keď neoporúčam pri tom filme jesť), akú som už dávno nevidel. Rose McGowan má vo filme najväčší priestor a jej prerody sú veľmi okúzľujúce, na začiatku ako coco tanečnica, potom v nemocnici bez nohy, na plávajúcej posteli s drevenou nohou, na motorke so samopalom miesto nohy a nakonci na koni s gulometom. Najvydarenejšie scénky: tá v nemocnici, keď Rose idú zachrániť, a prerod Brucea Willisa. Pre mňa film na 80%
     Gran Torino (2008)  ***** 25.01.2010

Po pozretí filmu som uvažoval je Clint Eastwood lepší herec, alebo režisér? A aj keby som nad tým rozmýšľal celú noc, aj tak by som sa nevedel rozhodnúť. Ale jedno viem určite, ako režisér vie natočiť film, ktorý je tak reálny, tak smutný a srandovný zároveň, tak prostý a zložitý, a tak krásny ako keby sme sa ani nepozerali na film, ale cez okno z obývačky. A ako herec vie tak zapôsobiť na diváka, že aj po pozretí filmu ho máte stále pred očami. Áno je to pravda C. Eastwood natočil zatiaľ svoj najlepší film a na postavu Walta toho, starého, neznesiteľného, šedivého poľského veterána tak skoro nezabudnem. Tento film, by si mal každý aspoň raz pozrieť, aj keď ho tento žáner veľmi nezaujíma. Pre mňa film na 90%
     Sejmi eso (2006)  *** 24.01.2010

Dobrý film, pestré a dobré herecké obsadenie, nájomní vrahovia, vynikajúci Ryan Reynolds, dobre vybraná hudba. To všetko je super a nemá to ďaleko na poriadny adrenalínový nárez. Neviem prečo, ale ten koniec mi nejako ušiel, možno som nedával dosť pozor, keby som si to ešte raz pozrel tak by mi možno vysvitlo, ale na prvýkrát som to na konci už prestal chápať. Tá posledná scénka s rozuzlením mi ušla. Ale celý film som sa bavil. Pre mňa film na tých 70%
     Battle Royale (2000)  ***** 24.01.2010

Jedným slovom výborný film. Na tento film americké napodobeniny nemajú. Zabij nebo budeš zabit sa mi páčilo, ale to som ešte nevidel BR, Battle Royale má všetko čo americkým filmom uniká a to zobrazenie, charakter, rozvoj postáv, myšlienka a hlavne dej. Tak to kus porovnám - vo filme Zabij nebo budeš zabit, vieme hneď od prvej minúty kto je hlavný hrdina a kto tú hru prežije (čo podľa mňa nie je veľmi napínavé) v BR som už len na konci filmu niečo tušil, ale na 100% som to nevedel. Steve Austin (ZnBz) typický hrdina, chlap ako hora, v BR nevinní dospievajúci tínegeri, ktorí sa nevedia ani biť ani zaobchádzať so zbraňami. ZnBz veľmi prehnané kaskadérske kúsky v BR realistické scény, ktoré navodia mrazivú atmosféru atď atď....Je toho ešte veľa, prečo je film z východu lepší ako ten zo západu, ale nejdem všetko písať, porovnajte si to sami. Len toľko, že to bol (ešte raz) výborný film, s výbornou hudbou, výborným scenárom a réžiou.
     V zajetí teroru (2006)  **** 21.01.2010

Neviem prečo má tak málo percent, keď film je dobrý a na pár malých chýb je viac než dobrý. 632 hodnotení to je dosť málo. Na takéto filmy nie sú reklamy, trailery ani nič čo by ich kus priblížilo divákom a to je teda škoda.Nemusí byť každý film kinohit, aby bol film dobrý. Práve zháňam filmy s Ryanom Phillippem a natrafilm som aj na tento ináč by som sa k nemu nedostal a nikdy ho nevidel a to by som prišiel o dobrý film. Thriller ako má byť, s dobrou zápletkou a rozuzlením, až na konci som všetko pochopil a také filmy sa mi páčia. Diváka v tiahne do deja, a prežíva celý film to mučenie čo Ryan. Takéto filmy by som rád pozeral každý večer. Pár drobných chýb tam síce je, ale to podľa mňa v každom filme. Film aj tak stojí za pozretie, aj keď len na jedno. Ja by som tento film hodnotil na 70 - 75%. Záleží to aj od vkusu, ale dať filmu odpad tak to je na zamyslenie. Chcel som kus opísať ten koniec, ale pre tých, ktorý tento komentár čítajú a chcú si film pozrieť tak som im to nechcel pokaziť.
     Mafiánka (2008)  **** 20.01.2010

Na to, že je to len TV film tak veľké prekvapenie. Príjemný krimi film, s výbornou a sympatickou Alissou Milano. Dej je veľmi jednoduchý ako sa z chudobného dievčatka stane bohotá mafiánka. Možno keby sa tento film dostal do kín, bol dlhší (1h 20 min. mu úplne stačí) a scenár premyslenejší tak by to možno nebolo dobré, lebo takto sa mi to páčilo. Presne načasový film, lebo ma ani jednu minútu nenudil. Odporúčam každému na jeden oddychový večer.
     Osobní spravedlnost (2007)  *** 18.01.2010

Nie je to zlé, ale zase ani dobré, niečo tak v strede a možno aj slabšie, ale rozhodne sa to dá pozrieť, ale len raz. Celý film pohorel asi na scenári, lebo tomu chýbalo všetko čo by mal poriadny thriller obsahovať najmä nejaké to napätie. V niektorých momentoch mi to prišlo také plytké a o ničom, ale od polovice sa to už začalo podobať na thriller a dalo dopozerať. Keby tam nehral Richard Gere, tak ešte by som dal hviezdičku dole a neviem či by som to potom aj pozeral, pretože tá úloha mu jednoznačne sadla. Ale kto ho nemá rád tak nech to potom ani nepozerá, lebo je to fakt dosť slabé. Včera som pozeral Lovci stínu a to sa mi zdalo ešte slabšie tak neviem koľko hviezdičiek dať. Bolo to také na 50% dám mu 3, aj keď s prižmúrenými očami, ale súhlasím aj s tým kto dal dve.
     30 dní dlouhá noc (2007)  **** 16.01.2010

Po dlhom čase som si pozrel horor. A pozrel som si ho len preto, že už pred 3 rokmi sa mi páčil trailer a už vtedy som ho chcel vidieť, ale nepodarilo sa, až dnes. Podľa mňa asi najreálnejší film o upíroch aký som videl, verím tomu, že keď nejaký existujú tak by mohli vyzerať takto: strašne a odpudivo. Film nenudí, príbeh je plynulý, mrazivá atmosféra, výborné herecké obsadenie, Joshovi Hartnettovi pasujú horory, veď pri nich začínal. To všetko sú klady. Všetko to ostatné je už zápor, lebo zase sa film neobyšiel bez blbcov, slabých dialógov a dosť slabého konca. Tešil som sa že im to Josh ako úpír ukáže, ale nič moc to nebolo. Ale aj tak to bol dobrý. Dvojka už asi bude o dosť slabšia.
     Match Point - Hra osudu (2005)  *** 15.01.2010

Skoro celý film som sa nudil. A to pri filme neznášam. Podľa mňa je tento film dosť prehodnotený. Na prvú hodinu sa nedá vôbec pozerať, lebo strašne nudí. Neznášam operné pesničky, ktoré film sprevádzali celý dobu. Pre mňa veľmi nesympatický Jonathan Rhys Meyers (ale všeobecne nie len v tomto filme). Hysterická, ale zato okúzľujúca Scarlett Johansson. 60 minút strašnej nudy. Koniec ma, ale už začal zaujímať, bavilo ma do akých sračiek sa Meyers dostáva a tešil som sa kedy to už konečne posere. Išiel dole z minúty na minútu a jeho plán bol tiež dosť trápny, ale všetko mu prešlo. Celý film rozpráva o šťastí a pritom on ho mal najviac. Ale keď si to teraz všetko zhrniem tak to bolo celkom dobré, ale filmy, ktoré sa dajú pozrieť len raz sú pre mňa rýchlo zabudnuteľné preto tie 3 hviezdičky. 60% - 70%.
     Vikingové II (2008)  *** 14.01.2010

Po 15 minútach som si povedal: Tak to je čo? čo vlastne pozerám? Predátora? alebo ďalší diel Votrelca? Tento film je všetko len nie pokračovanie Vikingov. Čo ma ešte prekvapilo boli herci: Jim Caviezel, Ron Perlman, John Hurt. Nikdy by som nepovedal, že taká zostava natočí takú prkotinu. Je to typické béčko so všetkých čo k tomu patrí, ale s jedným zádrhelom. Čo do riti robia v historickom filme veci ako: vesmírna loď, votrelec z vesmíru a jeho malý druh, muž (vojak) z vesmíru, vesmírna zbraň atď....Ale keď som si to všetko odmyslel tak sa mi to celkom páčilo. Len som si celý film musel hovoriť a v sugerovať si, že to nie je pokračovanie Vikingov s Banderasom, Nakoniec som na to všetko prišiel film nie je na vine, ale ten sprostý názov aký mu dali. Outlander si aj tak 60% zaslúži.
     Osudový dotek 2 (2006)  **** 14.01.2010

Tak určite to má na viac ako len 47%. Zase to nie je až taký hit, ale na to, že je to iba video film tak je to celkom dobré síce s neznámymi, ale zaujímavými a sympatickými hercami. Ako píše každí na jednotku to nemá, ale málo ktorý film prekoná svoj originál, a preto to vysoké hodnotenie z mojej strany. Dej bol celkom zaujímavý a mal plynulý priebeh. Aj keď sa to neskončilo podľa mojich predstáv, nemôžem dať tomuto filmu menšie hodnotenie ako som dal. Podľa mňa tento film by mal mať aspoň 65%. Nech vás neodradí, že film má len toľko percent, lebo fakt sa dá pozrieť, nie je to katastrofa, ale zase nečakajte, že to bude lepšie ako jednotka. Pre mňa splnil očakávanie nad mieru.
     Záchranáři (2006)  **** 10.01.2010

Dnes som si stihol pozrieť 3 filmy, ale najviac sa mi páčil asi tento.Nenudil ma a to je pri každom filme veľké pozitívum, k tomu celkom zaujímavý príbeh a dobré herecké výkony. Už dávno som Costnera nevidel hrať tak dobre ako v tomto filme. Škoda, že už točí len zriedkavo, lebo herecký talent on ešte stále má. Aj keď film obsahuje veľa klišé prvky, aj tak si tento film odo mňa vybojoval 4 hviezdičky(80%).
     Těžká váha (2005)  ***** 06.01.2010

Pomerne starší film, ktorý som mal možnosť pozrieť si ho až dnes. A vyplatilo sa!!! Vynikajúci filmový zážitok, teda aspoň pre mňa. Ešte teraz sa z toho spamätávam. Nejdem chváliť a písať o všetkom čo sa mi páčilo, napíšem len pár viet Renée Zellweger, Paul Giamatti hrajú výborne. A Russell Crowe pred ním sa klaniam je to PÁN HEREC!! Tento film mi utkvie v pamäti na veľmi veľmi dlho. Je to proste jeden krásny príbeh boxeristu, ktorý dostal druhú šancu, ktorý na svoj vek vedel parádne boxovať, ktorý bol vzorný otec a manžel. Práve teraz by som o tomto filme vedel napísať veľmi veľa, ale nemôžem, to si človek musí pozrieť. A aj keď Rocky a Ťažká váha, sú dejovo odlišné a odohrávajú sa obidve v inej dobe jedno ich však spojuje: ako Rocky v prvej časti a James J Braddock boxujú srdcom. Ďakujem Ronu Howardovi za tento film.
     Kamarádova holka (2008)  ** 05.01.2010

Miestami celkom vtipná romantická komédia, ktorá mi pripomínala film Hitch, ale táto verzia bola o niečo kus viacej horšia. Najlepší z celého filmu bol asi začiatok, pekne sa to rozbiehalo, ale od polovice som sa začal nudiť, ale koniec to zase trošku napravil, Ako oddychový film sa to dá pozrieť nie je to až taká veľká katastrofa. Ale na viac ako na 50% to podľa mňa nemá.
     Neznámý svůdce (2007)  *** 03.01.2010

Priemerný triller, ktorý chce vyčnievať z rady, a preto sa snaží zapôsobiť na diváka napínavosťou a nečakanými zvratmi. Darí sa mu to, ale len z malej časti. Bruce Willis hrá výborne ako v každom jeho filme, v tomto filme by sa však jeho charizma dala krájať. Jeden kus by som hneď pridelil Halle Berry, no neviem ako vám, ale mne sa jej herecký výkon nepáčil. Dejovo veľmi nezaujímavý a veľmi zdĺhavý film. Ale tie tri hviezdičky si odo mňa aj tak vybojoval. Za herecké výkony Brucea Willisa a Giovanniho Ribisiho. Najlepší aj tak z celého filmu je koniec, ten finálny zvrat sa im výborne podaril.Koniec dával zmysel aj logiku. Jedno pozretie si tento film zaslúži a takýmto filmom ja obvykle dávam 60%.
     Milionové Vánoce (2007)  **** 27.12.2009

Náhodou pekný vianočný film, ktorý poteší najmä tých najmladších. Berie si to z každého filmu trošku a z toho všetkého vyšla, pekná, rodinná a úplne neškodná komédia. Už som to raz tu písal, že by sa nemalo hodnotiť z našich pocitov, lebo nám to môže prísť trošku trápne a klišé, ale práve tak to má byť, aby sa to páčilo deťom, aby si z toho zobrali ponaučenie a verili v Santa Clausa o tom to celé je. A pravdaže, že tí ktorí nemajú radi vianoce, alebo im vianočné filmy prekážajú, alebo sú už veľmi ,, múdri´´ a veľmi nároční tak dajú odpad resp. jednu hviezdičku. Asi si mýlite pojmi s dojmami, tento film si zaslúži aspoň 70%. Patrick Swayze budeš nám chýbať.
     Čtvery vánoce (2008)  **** 24.12.2009

Priemerná romantická komédia, ktorá poskytuje to čo má správny vianočný príbeh mať. Síce neprináša nič nové, ale na vianoce má tento film čaro, inokedy by sa mi asi až tak nepáčil. Z mojej strany trošku prehnané hodnotenie, ale na zabitie času, keď som teraz sám tak ma aspoň toto kus potešilo. Idem si asi pozrieť ďalší vianočný film.Šťastné a Veselé!!!
     Spirit (2008)  ** 22.12.2009

Štylizácia bez chyby! Takto by mal vyzerať film podľa komixu a Frank Miller dobre vie ako na to má ísť. Neviem prečo to takto dopadlo, mať na krku výborné Sin City a potom si to pokaziť so Spiritom. Priznám sa pozrel som si to, lebo mám rád tento typ žánru a neveril som že hodnotenie 46 % je spravodlivé, ale po pozretí nemôžem nič iné len súhlasiť, bol to fakt dosť otrasný film. Pár dobrých momentov striedali otrasné dialógy a nadmieru blbý dej. Ale verím, že nám Frank Miller v Sin city 2 ukáže, že je dobrý režisér. Tie dve hviezdičky za štylizáciu a herecké obsadenie. A nakoniec, nedoporučujem ho pozerať tým, ktorých takéto filmy vôbec nezaujímajú, lebo dopozerať to do konca bol ťažký oriešok aj pre mňa.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah