Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (69)

plakát

Chata v horách (2012) 

Těšil jsem se na něj hoooodně dlouho, očekávání byla velmi vysoká, ale dostal jsem mnohem víc. Asi jsem už dlouho neviděl originální a zajímavý horor, protože tohle mě rozsekalo. Hororový orgasmus. Ani si nepamatuju, kdy jsem si film po shlédnutí musel pustit další večer znova a celý den se na to těšil. Tohle je moje krevní skupina. "My parents are gonna think I'm such a burnout..." :-)))))

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Velká očekávání a velké zklamání. Určitě nejslabší film jednoho z mých nejoblíbenějších českých režisérů. Všichni herci zahráli excelentně, ale filmu něco chybělo. Často jsem se nudil a koukal na hodinky, hlavně u scén s Rodenem, který sice zahrál skvěle, ale jeho příběhová linie byla o ničem. Doporučil bych více skvělého Mádla a méně Rodena. Ne že by to byl vyloženě špatný film, ale na Slámu slabota.

plakát

Neklid (2011) 

Krásně natočená nuda se závažným avšak nijak originálním tématem - smrt a smíření s ní. Mia je úžasná, hudba skvělá, ale díky bohu za krátkou stopáž. Shrnuto a podtrženo - kouká se na to dobře, ale jinak je to klišovitá nuda.

plakát

Super 8 (2011) 

Být mi 13, tak tenhle film zbožňuju...

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Pokud nesrovnáváte s geniálním Carpenterem, tak na holywoodské poměry je nová Věc nadprůměrný horor s obstojnou atmosférou, skvělýma trikama a vydařenýma lekačkama. Kdyby takto vypadal každý remake kultovního filmu, tak budu spokojený. 70%

plakát

Jeden den (2011) 

Nemám rád romantické komedie a tohle naštěstí nebyla romantická KOMEDIE. Jako jednomu z mála se mi konec líbil, tak jak byl. Nečekal jsem nic, pouze povinné pokoukání s přítelkyní, a dostal jsem hodně. Kvalitní romantické drama s komediálními prvky se skvělými herci. PS: "Emma a Dexter se vídají celých dvacet let, každý rok spolu ale stráví jen jeden den. "...je vidět, že ten, co tuhle kravinu napsal, vůbec film neviděl a na začátku sledování mě to celkem dost zmátlo.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Díl od dílu lepší a lepší. Seriálové překvapení sezóny a důkaz, že něco jako kvalitní horový seriál ještě existuje. Skvělý scénář, skvělí herci, tísnivá atmosféra...A znělka - dokonalost sama. 90%

plakát

Útok na věžák (2011) 

Jedno z nejpříjemnějších setkání na letošním KVIFF. Britské filmy prostě žeru.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Spíše animák pro hravé dospělé než pro děti. Ne tak vtipný, jak jsem čekal, ale dobrodružný na 100%. Vizuálně absolutně dokonalé, Zemeckis by se měl přiučit. Vrcholem filmu byla akční jízda v Maroku, závěr s jeřáby už byl slabší a zbytečný.

plakát

2Bobule (2009) 

Ani mí oblíbení herci Hádek a Voříšková nemůžou zachránit tuhle ujetou trapárnu.

Ovládací panel
13 bodů