Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Dialogy jsou misty velmi umele. Spis jak poucky od psychologu. Postavy vsechny nesympaticke: tema mohlo byt zajimave (odlisne pohledy na stejnou situaci), ale uplne mi nesedlo zpracovani. Zbytecne moc vaty, zbytecne dlouha stopaz, spousta zbytecnych scen a dlouhych zaberu.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Netflix a jeho “eat the rich”. Kdyby tam furt tak netlacili na pilu, ze bohati = zmetci, tak by to bylo lepsi. Ale takhle je to ploche, unavne, aktivisticke. Na druhou stranu tam byly nektere dost dobre natocene a jine sokujici zabery, a bylo to napinave. Misty jsem se fakt bala divat. Ocenuji, ze tam nebylo moc primitivnich lekacek. Ale videt ten serial jednou stacilo azaz. Predevsim me vadil scenar a psychologie postav. Postavy byly vicemene vsechny spatne, at na vnucku, byvalou i soucasnou manzelku a statniho zastupce. (Ktery samozrejme musi byt cernoch a gay s detmi. ) Vsichni ostatni jsiu prece bohati a tak spatni. To je trochu skoda, videt to takto cernobile.

plakát

BANGER. (2022) 

prvni pulhodina je slabsi. Pak se to celkem rozjede. Na jednu stranu je to docela takove cliché a predvidatelne. Na tu druhou i uveritelne, ze takove postavicky existuji. Par vtipnych hlasek. Na ceske pomery 4*, mezinarodne videno 3*. hlavni herci perfektni. Vedlejsi uz byli nekteri slabsi. Zaverecny song za me hodne v pohode, na to, ze ten styl neposloucham.  Smutne na tom je, ze znam jednoho typka, co si fakt mysli, ze se proslavi v rapu. Ze si ho jen nekdo musi vsimnout. Loni ho zavreli. Nedealoval, ale ma fetem zniceny mozek. 

plakát

Černé zrcadlo - Loch Henry (2023) (epizoda) 

Kdyby to byl kratky film, tak to nebylo spatne. Ale co tomu hrozne skodi je to, ze je to natoceno v ramci black mirror, ale zcela tam chybely technologie, dystopie, atd Je to kritika aktualniho sveta, coz ale neni Black mirror.

plakát

Alfa samci (2022) (seriál) 

Me se to libilo. Jakoby to bylo natocene o mych spoluzacich za 20 let :) a po dlouhe dobe jsem mela rada vsechny postavy, ikdyz byli docela ujeti, tak byli autenticti, jak se v tom ( = v tom dnesnim zivote plneho protichudnych roli) placali.

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Mohlo to mit lepsi strih a tim padem vetsi spad. 1.serie 3* 2.serie 2* 4.serie 3,5*

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Remeslne naprosto skvostne udelane. Misty jsem myslela, ze to nedokoukam. Nevim ani jak to udelali, ze to pusobi tak odporne, a to jsem videla spousty hororu

plakát

Marilyn má černé oči (2021) 

Asi 3,5 hvězdičky.  Moc sympatičtí herci a moc hezký námět. Jen těch vtipů by to sneslo víc.

plakát

Jeff Dunham: Controlled Chaos (2011) (pořad) 

3.5*. Smala jsem se hodne, ale bylo hodne hluchych mist, chtelo by to trochu zkratit. Ale jinak je obdivuhodne, jak umi brichomluvit, tam je opravdu svetova spicka

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Viděno v kině. Mě se to moc líbili. První 2/3 jsou hláška za hláškou a bere se to hodně sebeironicky a s nadhledem.  Před koncem je to trochu moc emocionální, ale ještě pořád jakštakš na snesitelné hraně.  Konec jsem úplně nepochopila, a úplně to ani nedává smysl, ale asi s tím dokážu žít.