Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Hulk Vs. (2009) 

Býti jen část Hulk vs. Wolverine, hodnotil bych 5*. Jenže pak je druhá půle (Hulk vs. Thor) která mě až tolik nebavila

plakát

Diktátor (2012) 

Sacha Baron Cohen je pro mě značka výborné komedie, u které se bavim po celou dobu filmu. A ani zde mě nezklamal! Když už jsem myslel, že lepší to být nemůže, tak tempo neustává a humorné scénky taktéž ne.

plakát

Tokio! (2008) 

Opět pro mě zde platí: čím víc se na něco těším, tím víc mě to zklame!

plakát

Fur TV (2008) (seriál) 

Varování tento pořad obsahuje scény nepokrytě vyobrazující sex mezi lidmi a maňásky!! Jak uvařit hovno !! ...a další skopičiny těcho 3 maňásků, u kterých se dosti nasmějete :-D

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Začíná nám éra méně známějších komixových hrdinů na filmových plátnech! Green Hornet je tudíž pro mě neznámý nový hrdina. Nevím co přesně tento hrdina řeší za problémy v papírové podobě, ale tento snímek mě nějak neoslnil, nejspíše to je humorněji pojatou formou hrdiny, která tak nějak není úplně dotažena.

plakát

Divočina (2006) 

Už cover filmu napovídá, že to bude napodobenina Madagaskaru. Tohoto dojmu jsem se celý film nemohl zbavit. V hlavní roli Lev... Žirafa.. (madagaskar?). Jsou zvířaty v New Yorské ZOO (madagaskar?). Děj? Cesta do Divočiny (Afriky) přes Atlantický oceán (madagaskar?). Jen jsem čekal kdy přijde hitovka typu "I like to move it", které jsem se nedočkal, kupodivu?! Bohužel, vtipy za moc nestojí. Tudíž pocit z filmu -- Madagaskar trochu jinak, trochu o moc nudněji!!

plakát

Predátoři (2010) 

Opravdu jsem nečekal, že ve filmu o predátorech se dočkám samurajského souboje na meče....

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Ze začátku velmi dobrá náhrada za Simpsonovi a Futuramu, mnoho vtipných scén, narážek na všechno možné.. Ale přijde mi, že od 3.série je velký rozdíl mezi díly, u některého jsem se pronudil celých 20min a u některých se směju zas po celou dobu.

Ovládací panel
4 body