Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Panečku. Tohle je výborný... prostě výborný! Claire Danes mi vyrazila dech. Že bude Damian Lewis úžasný - to bylo nade vše jasné, ale Claire... nikdy mě nějak nezaujala. Nepřipadala mi výrazná, že někde hrála - suverénně zapomenuto. Jenomže ona měla asi smůlu na role. V hlavě mi uvázla pouze její role v Hodinách... a teď v Homeland... je báječná.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Absolutně špičkový seriál. Jen málo postav opravdu nesnáším, většina jich je totiž napsána tak, aby na nich něco dobrého bylo. A taky na seriálu samozřejmě miluju to, že sotva si nějakou dříve nenáviděnou postavu oblíbím, tak se ji pan George R. R. Martin a spol. rozhodnou zabít. Oblíbené postavy: Arya Stark, Tyrion Lannister, Jamie Lannister, Daenerys Targaryen, Margaery Tyrell, Daario Naharis a Cersei Lannister.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Proč všichni nemají rádi Howarda? Vždyť je zlatej! Jistě má nejoblíbenější postava je pošahaný génius Shelly + jeho láska Amy Farrah Fowler. Neexistuje díl, který by byl slabší. Pokaždé když shlednu nový díl už netrpělivě čekám na další. Vážně skvělá zábava.

Sherlock

Sherlock (2010)

Geniálně pojatý Sherlock. Výsostnou zásluhou sira Stevena Moffata a sira Marka Gatisse. Na každou novou sérii se čeká s napjetím jako před výsledky kolonoskopie. Na každý díl s husinou. Den před novým dílem máte raději chřipku, abyste díl viděli co nejrychleji. Jako feťáci. Je to šílený a dlouho jsem kolem ničeho neviděla takový povyk. Mánie á la The Beatles nebo One Direction, Harry Potter, 50 odstínu všeho možného. Jak vidíte, tak Britové přesně vědí jak vyvolat světové šílenství. :-)