Dnes jsem na tom byl v kině a musím konstatovat, že film má na české poměry silný příběh, ale komedie je to nic moc. Polívka nepředvedl ani desetinu svého potenciálu a vše je rozpytváváno na dlouhých 115 minut. Sice jsem se sem tam zasmál, nicméně mě film nijak nezaujal.55%
zpátky z kina a jsem mile potešen filmem The Killer Ellite. Herecky moc pěkně zvládnuto, bohužel většina akce byla zachycena v obou předešlých trailerech. Příběh se snaží zkloubit nemožné-krimi,akční,drama a thriler, pak vlastně ani nevíte, na co se to koukáte. Naštěstí si film po celých 100 min, drží nadupané tempo a tak nenudí. Mě se film líbil na 65%.
Jak se mi předchozí díly zdály tuctové, tak Fast Five je překonala ve všech ohledech. Skvělá a rychlá akční výprava, dynamický děj, humor, nejelpší honičky po Riu s trezorem, destrukce aut a hlavně 2 moji oblíbenci ve filmu The Rock a Diesel. Jejich pěstní souboj byl vynikající a to jak ho Diesel prohodil sklem a ten loket byl dobrej. A halvně konec na mostě s tím trezorem, já to čekal, že byl podstrčenej.
Když jsem si film pustil, nečekal jsem, že mě tak dostane. Kamera, herci, střihy a skvělá akce. Také zajímavý příběh s tématikou certifikovat tým v Detroitu a s konečnou podpásovkou ala debil, který si zasedne na šéfa týmu. Swat jedna se mi moc nelíbil, ale Swat pod palbou mě se mi opravdu dost líbil a na to, že to je videofilm, kde není znát nižší rozpočet, tak dávám hvězdičku navíc.
Tak začátek byl dobrej, atmosféra, herci a všechno, ale postupně jak to začalo spět ke konci, najednou marináci, kteří byli úplně podělaní strachy z mimonů, je nakonci kosí jak švestky a stačí dvě raketky, aby vyřadily celé středisko a zajímavé je, že místo toho, než by se řešily ostatní města a státy, tak závěrem naprosto a jednoznačně vyplývá, že zničením střediska už patří zase svět lidem. To jsem viděl zase pěknou pohádku, ale vůbec mě to nebavilo, Aaron Eckhart alias Harvey Dent hrál perfektně, to všechna čest, ale to je asi jediné pozitivum na tomto filmu.
Slyšte Humumbuse, našeho pána! Ten kamion budu řídit já, pokud jsi nezměnil názor. Maxi podívej se na sebe, vždyt bys nemohl řídit ani invalidní vozík.
Já vím není to zase taková pecka, ale film je celou dobu napínavý a i střihy nejsou špatné na tento typ filmu. Záporáci jsou dobří, ale na rumunskou angličtinu si nikdy nezvyknu, ta výslovnost mi dost vadila a toporné herectví. Filtr mě taky moc nepotešil, ale asi je to tím, že jsem film viděl online a to nebylo zcela ideální. Jinak akční sekvence jsou kvalitní a i střídání lokací potěší. Odehrává se to na více místech a i s efekty jsem spokojen. Akce tu zas tolik není, ale ta co tu je je velmi kvalitní a rozhodně je to aspon 3x lepší než Pastýř. Barbarash vytěžil s Rumunských lokací maximum. Sice několik scén na rozmlácené baráky, na čůrající psy tu bylo, ale ostatně to je všude po světě, u nás by to bylo ještě horší. Potěšil mě Van Dammův syn, který s herectvím vypadá lépe než jeho tatík, ale zatím se má hodně, co učit. Film má skvělý soundtrack, až na ty rumunské odrhovačky dobrý. Snímek bych spíše charakterizoval jako thriller/drama než akční/thriller. Ale myslím si, že je to povedený film, typově blízko k filmu Blitz. Já jsem byl maximálně spokojen, lepší už to nebude, každá snaha se cení.
Je to výborný thriler s Jasonem Stahamom, který jaksi vybočuje z toho, co Json normálně točí. Ano, nejedná se o akční film, což je jedině dobře. Zápletka, děj a záporák ujde, i když některé scény a postavy tu jsou zbytečné. Jason v roli tvrdýho Ira s keltskými prameny, který pije jak duha a smlsává si na irské pálence, velmi pobaví. Jsem rád, že roli ve filmu Blitz vzal, protože na tuto roli se perfektně hodí. K záporákovi. Přišel mi jako takovej teplouš, dost cáklej, že by s ním Jason normálně vyje..l, ale tady to vypadá na rovnocenného protivníka, v psycháčích se nevyznám to jenom Marion Cobreti :D Jedná se určitě o nejlepší Jasonův film, kde není podstatou ukopávání hlav. Kvalita filmu kolem 78%
Nezvratný osud 4 je stejně jako jeho předchozí bráchové to samé jako v 1. Už nepřichází s ničím novým, ano způsoby smrti se v každém díle mění a neopakují se, ale podstata je stejná. Proč mám vysoké hodnocení? Protože jsem se u toho nehorázně bavil a jednak se jedná o díl, kde zemřeli všichni a to je co říct. Z toho filmu vyplývá, nevyjebávejte s osudem, protože on vás vojebe stejně.
Kvality tohoto korejského filmu jsem docenil až po druhém shlédnutí, nejprve mě štvala trochu nudnější první část na úkor druhé a naprosto našlapané druhé. Nyní jsem si uvědomil, že to tak být musí a má to své kouzlo, nejdřív úvod a pak rozuzlení a zápletka. Je to velmi dobře zpracovaný film, který diváka strhne příběhem, scenérií, hudbou a herectvím a to vše je zakomponováno tak citlivě, že v určitých pasážích mi bylo do breku. Akční scény jsou také skvělé, ale nebyly náplní filmů. Nejvíc se mi líbila pasáž, kde Badeal odešel trénovat do lesa a pak se vrátil jako někdo jiný a scéna, kdy prosil svého mistra,a by ho trénoval a klečel den v dešti před jeho domem. Další velmi citlivá, když se šel omluvit vdově za to, že jí zabil manžela gangstera a nabídl jejímu synovi, že ho vezme do hor. Nebo loučení s japonskou dívkou. Celý film je výborný, ale tyto scény mě dostaly nejvíc.
Epická báseň v podání Mickeyho Rourka. Celý film se to točí kolem jednoho člověk-wrestlera, jehož sláva již dávno vyhasla, ale stále se snaží zápasit. Jak někteří kritizujete, že je to pouze o Rourkovi a že bez něj by tento film nic nebyl, protože v jeho pozadí nic nebylo, tak máte pravdu, ale já tento film "žeru" jenom právě kvůli herectví Mickeyho Rourka. Snímek je citlivý, dojemný a jde do hloubky. Myslím, že hodně lidí v tomto filmu našlo sami sebe, včetně mě. Zemřít pro to co jsem, jelikož nikým jiným být neumím.
Seriál, který jsem dlouhé měsíce odkládal a když jsem si na něj konečně udělal čas, tak mě naprosto pohltil. Není jednoho dílu, který by se mi nelíbil, příběhy jsou sice velmi jednoduché, ale zpracování a typ humoru mi naprosto sedí. Nejraději mám Bendra a Zojdbega. Bender jako stroj na chlast nemá chybu a jeho hlášky. Futurama se mi líbí daleko více než Simpsonovi a to né, že by se mi Simpsonovi nelíbily, ale tento seriál má vyšší potenciál. 100%
V osmdesátkách to byl možná hit, ale pro mě ja to maximální shit. Film si hraje na něco váíc než je a přitom se jedná o mizerný horor s průměrnými herci. Minimální rozpočet by se ještě dal i ty hrozné efekty a legrační masky, ale během filmu jsem se stále cítil jako bych se díval na něco typu Scary Movie. Film postrádá akcent lekavosti a bafací scény. Navíc příšerné ozvuční spolu s převleky filmu moc nedodaly. Mohli to taky udělat jinak, než že všichni ukírali jeden za druhým jako na běžícím pásu, předvídatelné a amatérské. Dávám 35% za snahu. Jedná se o jeden z filmů, který si nezaslouží své hodnocení, mimochodem na čsfd.cz jich máte nehorázně moc, o dalších dílech neuvažuji, ale na remake se podívám.
Výborný film s příběhem, který si brzy zamilujete. Herecky skvěle zvládnuté, souboje mají slušnou choreografii, ale do topky bych si ho asi nedal. Pro mě jeden z dalších výborných filmů ze součastnosti. 80%
Krásný epos řazený na 6 částí, One eye jako němý válečník na cestě do Valhally, kterého se každý snaží zabít. Místo do Valhally doplul do Ameriky. Film vás musí nadchnout už od začátku, jinak si ho neprožijete, záběry jsou úchvatné i to zpracování. Myšlenka se dá vyjádřit, aniž by se plýtvalo slovy. Po dlouhé době konečně výborný film
Film mě bohužel moc sklamal, byla to mega sračka nehorázného kalibru a ještě k tomu nízkorozpočťák. Trifidy jsem si podle knížky Johna Windhama představoval jinak a taky se tvůrcům nepovedlo navodit napínavou atmosféru. Navíc výběr herců byl dost pochybný. Takový xichty jsem už dlouho neviděl
Popravdě jsem nejdříve nevěděl o co se jedná, ale viděl jsem tam Stalloneho jak tam popíjí pivo a tak jsem se o tento film později/seriál začal zajímat více. Není to vůbec špatné, pár dílů je solidních, zbytek průměr, drobná role Stallona jako přítele šéfa kasíná poteší, Předvádí typický výkon alá Rocky, který mu sedí. Na zahnání nudy zcela dostačující.60
Jojo jako malej jsem to žral, všechny ty pohádky a to kolem. Tenkrát to mělo ještě úroven, co dneska točí ty Kouzelný školky to už je pod úroveň. Jinak výborné zpracování Kuřátek najdete v České Sodě - Požoor jsou k vám kuřáátka.
Abych řekl pravdu, nevěděl jsem do čeho jdu. Nevěděl jsem, že se bude jednat o dokument založený na rozboru dopingu, ale nakonec mě tento film hodně oslovil. Člověk aspon vidí, že všichni jeho hrdinové za svůj úspěch a za svoje svaly vděčí dopingu. Já už cvičím od svých 16ti let, nyní to je již 5 let a pořád se nemůžu dostat na úroven, kde byl Arnold v 15ti letech a ted už vím proč, chybí trocha steroidů :D Naštěstí jsem proti a nikdy bych do toho nešel. Pravda je, že se tím léčí leukémi a různé rakoviny, ale rozměry do kterých s nimi člověk doroste jsou až obludné. Překvapil mě Greg Valentino "Men who exploded", nečekal jsem, že bude schopný takhle komunikovat, myslel jsem si o něm, že je to žijící troska a jak se zdá je na tom docela dobře. Na zavěr si nemůžu odpostit hlášku Arnolda " Za všechen svůj úspěch a za svou rodinu vděčím jen a jen Americe".
Je to nádherně natočený a zpracovaný film o jednom muslimském boxerovi. Který vždycky věděl, co chce od života a tvrdě se hnal kupředu. Ali vždycky věděl, že je nejlepší, ale sebevědomí mu rozhodně nechybělo a rád se jím pyšnil, což ovšem možná i odrovnalo většinu jeho soupeřů. Takové argumenty jaké Ali měl a jak všechny schazoval, bych spíš čekal od wrestlerů než od boxera. Ve filmu je též řešena otázka černochů žijících v Americe a jejich diskriminace. Mě se film velmi líbil, určitě doporučuji. 95%
Experiment je film natočený na motivy slavného Standsfordského experimentu, který je jeden z nejznámějších z USA. Na tento film se dá v klidu odmaturovat. Filmaři se drželi předlohy, nejsou tu žádné zbytečné scény ani tichá místa, já jsem s filmem maximálně spokojen. Válečné zločiny nejsou díly psychopatu ani šílenců, jsou díly obyčejných lidí, kteří byli vystaveni velmi silnému tlaku okolnosti.
Souhlasím s Galadriel, film vůbec nevybočuje z průměru. Takových rádoby boxerských filmů, už vzniklo mnoho, ale většina má tento samý příběh o neznámem boxerovi s velkým srcem, který se dostal na dno, pak si našel holku, začal pořádně trénovat a ejhle vyhrál titul mistra světa. Vidíte v tom někdo tu podobnost? S tímto nápadem přišel první Stallone a toho já beru, protože tenkrát to bylo nové a udělal z toho kultovní sérii, ty další filmy se jenom opičí po Rockym. Tady je sice, pár obměn, že už má dceru, feťáckého bratra a šílenou matku, ale jinak nic víc. Musím hodně pochválit Balea, musel hodně objetovat, aby takhle vypadal, ale zbytek nic moc extra, Wahlberh předvedl bohužel svojí typickou roli, na postavě moc nezamakal, už 8 let vypadá skoro stejně, ale Bale! Kolik musel schodit? Aspoň tak 20kg, horší to bude zase nabrat do Batmana. Chyběl mi tu pořádný trénink s vajíčkama, nebo boxování do masa. Hudba mě taky moc nenadchla, aspoň, že tu byly Stouni. V tomhle filmu, vyšlo najevo jakým prckem je Wahlberg ve skutečnosti a Bale tu odkryl pleš,
I když jsem spíše zastáncem bonda v podání Brosmana, tak tenhle mě taky dostal. Je to dost v moderním pojetí, výpravné, efekty, sexy herečky a skvělé kaskadérské kousky. Je tu pár takových šíleností, jako seskok s jeřábu, nebo oživování a nebo drbání na koulích. Ale mě se to líbilo.80%
Tak jsem se na to nakonec podíval a udělal si vlastní názor, i přes abcenci akčních scén má film stále dost co nabídnout. Střihy jsou dost přehledné, krásné záběry pouště, větrné mlýny, města atd. The Rock tu, ale bohužel zaostává, přišlo mi, že trailer byl lepší než film stejně jako Macheta. Příběh je jenom o tom, že mu pár lidí zabilo bratra a on těsně před tím než ho střelili do hlavy přísáhá, že všechny do jednoho pozabíjí a o tom je celej film. Záběry z vězení jsou rychlejší než závěrečné titulky, automobilová honička tu je jedna, ale velmi krátko, pár akčních scén tu je, ale stále jsou dobré, film Faster je velmi pěkné řemeslné béčko, které mohlo být dost lepší, ale přesto si zachovává dobrý průměr. Doufám, že se u Rocka konečně někdy setkám fakt s peckou.
Klidně mě ukamenujte. Tento film jsem viděl naposledy před sedmi rokmi, proto jsem ho do teď nehodnotil, pustil jsem si opět, ale bohužel můj názor se nezměnil. Film mě nudil už po 5ti minutách stejně jako dříve, ale ze zvědavosti jsem ho dokoukal. Musím říct, že jsem snad neviděl nadhodnocenější film, než je tento. Je spousta filmů, která by si zasloužila vyšší hodnocení, ale tento film, mi nemá co nabídnout. Feťáky nemůžu ani cítit a i ten styl v jakým je film natočený byl dost zběsilý, že bych režizéra podezříval z toho, že si taky něco dával. Soundtrack je celkem dobrý, ale mohl by být lepší. Z herců a s hereček mě nikdo nezaujal a s té zmíněné psychologie bych musel fetovat, abych byl na úrovni tzv. mentálních intelektuálů a filozofů, kteří to dotáhnou nejdál na obchodníky s drogami. Jediné pozituvum, které film kromě hudby měl byl, že film skončil. 15%
Věc: Počátek (2011)
Film má moc rychlý spád a nudný začátek, naštěstí jde ve stopách staré věci a příběh až tolik nekopíruje.Takový konec jsem nečekal.
Warrior (2011)
Epická pecka, rozhodně nejlepší boxerské drama letošního roku.
Muži v naději (2011)
Elitní zabijáci (2011)
Rychle a zběsile 5 (2011)
S.W.A.T.: Pod palbou (video film) (2011)
Světová invaze (2011)
Šílený Max 2 - Bojovník silnic (1981)
Assassination Games (2011)
Blitz (2011)
Nezvratný osud 4 (2009)
Baramui Fighter (2004)
Wrestler (2008)
Futurama (TV seriál) (1999)
Lesní duch (1981)
Nikdy to nevzdávej (2008)
Barbar (2009)
Na doraz (2010)
Moc jsem se teda nesmál. Ale to bylo hlavně scénářem, Pařba ve Vegas měla mnohem více, co nabídnout pro mě podprůměrná komedie.
Den trifidů (TV seriál) (2009)
Las Vegas: Kasino (TV seriál) (2003)
Kuřátka (TV pořad) (1991)
Větší, silnější, rychlejší (2008)
Ali (2001)
Experiment (2010)
Fighter (2010)
Casino Royale (2006)
Faster (2010)
Zrůda (2003)
Velmi zajímavý filmek. Jeden z mála ve svém oboru.
Requiem za sen (2000)
Poslední vládce větru (2010)
odpad!Po půl hodině jsem musel jít blejt. nechápu jak Šimalajen mohl.