Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (275)

plakát

Román pro ženy (2004) 

Né fakt, docela se mi to líbilo :) Herecky a příběhově, nenudící, dobře zpracované a místy i chytré romantické drama. Komedie ybch z toho úplně vynechal, není tam srandy ani co by se za nehet vešlo. Postupně se dostáváte do příběhu a čím dál se vám to líbí. Marek Vašut se tady hezky ukázal a myslím, že se sebe vydal dost. Já dávám 4*, což si dle mě tento snímek zaslouží.

plakát

Román pro muže (2010) 

Souhlasím s Testamentem, film si hraje o soucitné drama, ale ve výsledku je to o ničem. Příběh je dobrý, ale příšerně ztvárněný. Vladyka se tu vůbec neprojevuje, jen sedí, čumí a nemluví. Líbyly se mi tu dvě scénky, ta s číšníkem a polívkou a s těma policajtama. Na jedno podívání víc než dost, ale nikdy víc.

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Nedá mi to, fil jsem musel furt přetáčet, ještě, že mám KM player. Těch hluchých míst je tu většina, tady na tomto filmu nevidím žádná pozitiva, kamera je tak roztřesená, jako kdyby někdo natáčel rockovej koncert, zombíkům není pořádně vidět do tváři, většinou jsou to jen jakési mihnoucí se siluety pod Dolphovým nožem a ted přijde to hlavní. Holka, kterou má Dolph zachránit mu přímo dalo by se říci znenadání spadne do klína a on se na tvrdácké motorce rozjede kamsi do paláce. Její dialogy stejně jako ostatních jsou mimořádně trapné, až sem to nemohl ani dodívat.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Příběh o psyonicích?? Takhle to spíš vapadalo na jednoho pořádnýho blázna a jednoho novináře, který sám nevěděl, co vlastně chce. Příběhově mě tento film vůbec nezaujal, zpracováním už celekm ano, ale i tak se nejedná o nic extra.

plakát

Iron Sky (2012) 

Blondatej negr? To je moc :D ale efekty byly dobrý na to, že to byl defacto fanouškovskej počin.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Nevím,jak vy, ale já se dneska v kině nehorázně bavil. Je to další DiCapriova role, kde se pořádně vyřve a vše jede naplno. Chlasty, fety a děv*y. Na konci už to trošku nudí a některé pasáže bych ubral. Jinak výborný film, doufám, ale že si z něj nikdo z mladších nebu brát příklad.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobbit 1 se mi líbila mnohem víc než dvojka, nečekal jsem, že se v této části budou držet tak dokonale knižní předlohy od Tolkiena. Výprava je také úžasná a nejvíc se mi líbila scénka Bilbo vs. Glum a hádanky.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Hobbita aspon dvojku jsem si nemohl nechat ujít, na tohle jsem musel jít do kina. Kdysi jsem četl knížku, tak jsem byl zvědavý na zpracování. Musím vám říct, že film to nebyl vůbec špatnej, ale stejně mě tam něco nesedělo a něco chybělo. 4* je dobré a myslím si, že i oprávněné hodnocení. Jen mě naštval konec, který jsem vůbec nečekal.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Krásný příběh o člověku zmítaném smůlou a útrapami, který se pomalu prokousává životem a dostává se dál. Film se mi moc líbil. Doporučuju, útočí dost na city.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Zpočátku mě film nikterak více nezamímal, ale postupn když se šikanování zhoršovalo a zhoršovalo, jsem tu našel opravdu skvělě a autobiograficky pojatý příběh. Šikana byla i za mě, také jsme měli třídního šmejda, kterej mlatil malýho kluka, ale ani z 1% to nebylo jako tady. Nebýt té špatné kamery, dal bych 5* Kdo má zájem vidět film zobrazující ponižování, nechť si pustí The Klass,opravdu nezklame a mnohé možná zamrazí při scéně na pláži, a nebo u poslední kapitoly.