Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (6)

Blesk

Blesk (2011)

Tvrdý a nekompromisní policista Jason Statham má za úkol polapit sériového vraha policistů. Paddy Considine (Jednotka příliš rychlého nasazení a Bourneovo ultimátum) si zahraje Stathamova parťáka. Film je adaptací bestselleru „Blitz“ Kena Bruena o sériovém vrahovi policistů.

Pretty, Baby, Machine

Pretty, Baby, Machine (2016)

Tajemný thriller, odehrávající se během dlouhého horkého léta roku 1933, vypráví o trojici gangsterů. Pretty Boy Floydovi (Jason Statham), Baby Face Nelsonovi (Mickey Rourke) a Machine Gun Kellym (Ian McShane). Jedná se o zfilmovanou adaptaci románu Clarka Westermana podle stejnojmenné předlohy Kodyho Chamberlaina.

Behind the Smile

Behind the Smile (2006)

BEHIND THE SMILE vypráví dramatický příběh o vzestupu a pádu mladého komika z Clevelandu Dannyho Stylese, který se za splněním svého snu přestěhuje z Ohia do Los Angeles. Po setkání s Charliem Richmanem, svým idolem, se Danny brzy stává úspěšným. Rychlá kariéra však vede jen k rychlému pádu.

The Mad

The Mad (2007)

Dr. Jason Hunt (Billy Zane) se vydává na dovelenou spolu se svou přítelkyní Monnicou (Shauna MacDonald), dcerou Amy a jejím přítelem Blakem. Náhodou se zastaví v malém městečku, aby se podívali na místní festival. To, co začalo jako nepohodlná cesta, se rázem obrátí v peklo. Jejich hádky se rázem změní v malichernosti, poté co místní lidé snědí hamburgry ze zkaženého masa a začnou se proměnovat v zombie. Naučí se je Dr. Hunt zabíjet?

Fedz

Fedz (2013)

Mike Jones je anglický polda na útěku v LA, který zjišťujeje, že tu je rybou na suchu s velmi malým pochopením pro místní kulturu. Proto musí využít všech svých schopností a zkušeností k útěku. Také musí najít svou unesenou ex-manželku s dcerou, aby je vyprostil ze spárů teroristů a zabránil vypuštění smrtélného viru FEVER.

Američan

Američan (2010)

Sám mezi vrahy, Jack (George Cloney) je mistrem svého oboru, je nájemným vrahem. Poté, co se jeho práce ve Švédsku nepovede, nevypadá to pro tohoto Američana dobře. Nakonec slíbí svému kontaktu Larrymu (Bruce Altman), že jeho další úkol bude už poslední. Jack se vydává do malého městečka na italský venkov, kde si chce na chvíli odpočinout od strastiplného života. Netrvá to však dlouho a obdrží zprávu, že jeho dalším a posledním cílem je Belgičanka Mathilda (Thekla Reuten). Sled událostí nabere neočekávaný spád. Jako by nestačilo, že se Jack spřátelí s místním knězem Benedettem (Paolo Bonacelli), ale také se i zamiluje do místní krásky Clary (Violante Placido). Jack si ale neuvědomuje, že tím porušil pravidla.

Reklama