Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Kvaska (2007) 

Nic jsem nečekal, ani nic nedostal. Na druhou stranu to své mělo, průser to není. Projde a neublíží :-)

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Lehce natahovaný děj jedné běžné epizody. Bavilo, ale odvaz to nebyl.

plakát

Pelíšky (1999) 

Ani po čase neztrácí. Skvělé propojení vynikajících hereckých výkonů, scénáře a atmosféry doby.

plakát

Pupendo (2003) 

To co se podařilo u Pelíšků tady nefunguje. Výsledek je poměrně nesourodý slepenec různě kvalitních částí. Nelepí to spolu ani atmosféra nefunguje.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Velice povedené. Příjemné překvapení po Horem pádem. Kvalitní herecké výkony, hlavně Schmitzer, Abrhám, Geislerová, Vášáryová. Je pravda, že scénář občas má mezery, ale chápu to jako nutnost zkratky už při tak dlouhé stopáži.

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

I do třetice nenáročná klasika Janák-Mádl-Kotek. Děj vycucaný z prstu, ale cení se pokus o něco jiného než v předchozích dvou případech.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Je to natolik specifické, že 5* dostane, ale jen tak tak. Jako překvapivě absolutně nezatížený předsudky a vůbec informacemi o filmu jsem se k němu konečně dostal. Můj šálek čaje to tedy nebyl, ale je třeba říct, že všechno klapalo a pár věcí co už vyzdvihli ostatní patřilo k vůbec nejlepším. Poslední třetina snad až příliš filozofická. Vzhledem k tomu, že jsem vlastně netušil, kdo tu hraje, tak mi ani spatření Branda v závěru nepřineslo orgastické reakce jako ostatním...

plakát

Roming (2007) 

Žánrová roztříštěnost tomu filmu dost škodí. Úvod v podstatě nudný, usínal jsem. V momentě příchodu Stana na plátno výrazný posun dopředu. Řekl bych, že čím dál ke konci, tím je film lepší. Emo prostřihy se Somálim hezké, ale nějak to ke zbytku filmu moc nesedělo. Herci OK, kamera moc hezká, hudba jednotvárná.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Je to asi na tři hvězdy, ale jedna navíc je bonus za roztomilost :-). Absolutně dokonalá hollywoodská řemeslnost. Všechno klape, nic není špatně. Ne, tři nedám...