Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (71)

plakát

Dva papežové (2019) 

I ten, jež sedí na Svatopetrovském stolci je jen člověk hledající smysl všeho a pohybující o vaech svých činech. Příjemné nakouknutí do Vatikánu jak ho neznáme, bez super tajných elitních sekt a jiných velkých či menších tajemství, kterých je v archivech více, než by se dalo spočítat

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Celkem mi vadilo skákání v časových liniích. Herecky celkem solidni. Oblíbená postava v tomto zpracování Marigold. Absolutně mimo mi přišla Triss.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Sedy prumer, neurazi ani nenadchne. Vykradacka s certy nejsou zerty. Sokol je na vlne a vsude od reklam po pohadky.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Bozi, uzasne a uctyhodne. Jsem nadsen. Krom toho ze mi velky J.J. s Disney vraci universum meho mladi, tak mi ho vraci nadupane, nabite a ja az s nostalgickou slzou koukam na Hana se Zvejkem. Babicku Leu a r2d2 alias pojizdnou popelnici. A je tam i milenium Falcon... stejne jako mnoha dalsim fandum mi od prvni chvile uvodniho textu s bozskou uvodni melodii(Wiliams je kral)zari ocka a tresou se ruce nadsenim. Byt je to fanouskovsky "sterilni" ja odchazel nadseny a nateseny na dalsi dil! Snad ho bude delat ten samy tym. J.J. je proste buh!!!

plakát

Dům (1985) 

Strašidelné, ale ne tím správným způsobem.

plakát

The Starving Games (2013) 

Nemastné, nezábavné a takové suché, že i Sahara by mohla puknout závistí. Snad jediná scéna s Fruits ninja mě pobavila

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nemastné, neslané. Krvý přeplácané dílo od mistra jež má vlastní kult uctívačů. Neoslovil mě s Pulp fiction ani Kill Billem a ani Django tomu nepomůže. Pár vtipných míst se skutečně najde a děj člověka úplně nenudí, ale herecky mi to přišlo slabé. Co táhne celý film nahoru je skvělý soundtrack.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Brilantní, skvělé hlášky a ta hudba ..... :D

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Ale co, líbilo se mi to. Bylo to jednoduché a odpočinkové. Člověk vypne a nemusí přemýšlet. A zasmál jsem se. Mohl to být větší průšvih