Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (102)

plakát

Creed III (2023) 

V podobně průměrném rytmu jako předchozí díly, kde bych dal znovu 3*, ale až příliš to připomínalo Rocky V, takže zvolím stejně.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

První film za poslední roky, který nešlo dokoukat. Těch nesmyslů v bojových sekvencích bylo tolik, že jsem si připadal jak v sérii Rychle a zběsile, kde každý další díl ještě větší ptákovina .. Donnie Yen alias Daredevil tomu dal jen závěrečnou tečku pro vypnutí.

plakát

Batman (2022) 

Čekal jsem další z mnoha remaků, ale překvapili originálním pojetím .. aneb kriminálka s Batmanem. Zaujala Zoë Kravitz, ale jinak neurazilo, neohromilo, znovu nepustím.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Asi to nebude jen náhoda, už jsem se setkal s třetím JK seriálem, co měl neskutečný potenciál, bavil a měl nakročeno v klidu na plné hodnocení, ale bohužel opět dílů bylo víc než bylo zdrávo, kdyby se to zmenšilo na polovinu, tak není o čem. Každopádně peckovej seriál o zombie a středoškolácích.

plakát

Bulgasal: Nesmrtelní (2021) (seriál) 

Chválím nápad a filmové zpracování, zejména historické scénky jsou velmi kvalitní ostatně jak jsme zvyklý u JK. Bohužel cca po 6díle kvalita šla dolů, začalo bratříčkování a celkové natahování. Pokud by to zkrátili z 16dílů na polovinu, tak by to byla paráda .. bohužel to takhle spadá do průměru.

plakát

Vřískot (2022) 

Docela často jsem měl pocit, že spíš koukám na další díl Scary Movie: Děsnej biják (2000), protože jak todle vůbec někdo může brát jako solidní pokračování? Většinou věřím místním uživatelům s hodnocením, ale todle je pro mě naprostá kravina plná nelogických nepřesností .... U finále jsem dokonce začal uvažovat, zda to není studenstký film? Horor/thriller? Ani náhodou, spíš komedie pro úsměv, která se změní v údiv a zklamání ...

plakát

Hokejistky (2019) (seriál) 

Postavy jsou sympatické a prostředí ukazuje klasické problémy ve větších sportovních klubech, které nabízejí zápletky. Sice se to spíš ubírá k telenovele o vztazích, ale přesto je tu nástřel jednoho z nejstarších hokejových sportů, který právě ve Španělsku patří jedním nejlepším na světě.

plakát

Medvědín (2020) (seriál) 

Skandinávie, maloměsto a hlavně hokej ... luxusní kombinace. Přehlížený seriál, který jsem našel právě jen díky hokejovému tagu a rozhodně nelituju. Švédsko je pravidelná líheň skvělých hokejistů, jež se vydají za Atlantik, takže nápad s hvězdou NHL, kterou postihne rodinná tragédie a je donucena se vrátit do svého rodného města a využít svých zkušeností pro svůj mateřský klub, který se pohybuje na hranici existence, určitě chválím. Zápletka byla trošku předvídatelná, ale přesto vnesla do snímku myšlenku. Rozhodně jde vidět, že tvůrci měli dokonale zmapovaný hokejový život, jak z pohledu rodiny, tak přímo akterů na ledě. Mimochodem záběry z ledu či trénovaní střelby venku jasně ukazovalo, že i přímo herci nebyli vybráni náhodou, což dodávalo na snímku velkou dávku autenticity. Snad bude pokračování ....

plakát

Bojovnice (2020) 

Začátek docela bavil i přesto, že jsem Megan nevěřil po celou dobu vlastně nic. Sympatičtí vojáci to relativně zachraňovali do setkání s lvicí .. a ten závěr? lepší nevidět!!

plakát

Cheza je jen jedna (2020) 

Pro Litvínovské boží nutnost!! Nejsem zrovna fanda extraligového hokeje, ale hokej miluju všeobecně, takže jen víc podobných dokumentů!