Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (134)

plakát

Barbie (2023) 

Horší 3*... Druhá hodina byla prakticky utrpení, úplně nerozporuju velký monolog Americi Ferrery, ten byl vlastně dost přesný, ale teda tlačení feminismu tímhle směrem vytváří naprostou propast mezi muži a ženami v širším slova smyslu. Vyzdvihovat ženy, jen za účelem shazování mužů, mi jako rovnováha a spravedlnost rozhodně nepřijde.. Opravdu lituju všechny muže, kteří šli dobrovolně do kina, já jsem ty dialogy taky protrpěla, a to se základní myšlenkou souzním a děkuju všem ženám, které nás za posledních 100 let dostaly tam, kde jsme..

plakát

Angelika (2013) 

Tak 2,5*, ale, že by to byl nějaký zázrak hodný přetočení originálu...? To nepochopím, takže 2*.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Já si prostě nemůžu pomoct, mě to nebavilo... Ano, akční scény mají energii, děj už ale pokulhává - nebo aspoň pro mě není uvěřitelný, postavy a jejich bližší zkoumání jsou asi až na pokračování a Reynold nemá prostor rozehrát nějaké větší divadlo se svoji postavou. Ještě udržuje vtipnou rovinu, ale jen a pouze proto, že on JE Deadpool. Bohužel nevím, jestli mě za dalších 20 let bude stále bavit právě takto hrané postavy všech jeho rolí, ale třeba ano..

plakát

Kurz pro nevěsty (2017) (TV film) 

Ne, ne, ne! Hvězdičku za nádherného fousatého hlavního hrdinu, ale to je tak vše. Tohle sledovat fyzicky bolelo.

plakát

Nikdy není pozdě (2015) 

Milý snímek, Streep mám ráda a celý film docela šlape, ale bojím se, že si na něj za měsíc už ani nevzpomenu --> 3,5*... Na 4* by musel být o trochu lepší děj.

plakát

Fotograf (2015) 

Tři za Rodena, hraje ho opravdu skvěle, ale Saudek jako takový mě asi nebavil.

plakát

Železná srdce (2014) 

Pěkně se na to dívá, chápej pěkně natočeno, je to i vcelku napínavá záležitost, ale prostě to ve mně asi nezanechá žádný velký dojem. Nebo spíš rozpolcený. Na jednu stranu příběh relativně zajímavý, ale co rozvinutí těch příběhů jednotlivých osob? To mi kazí celkový dojem, postavy ve mně nezanechaly hlubší stopu.

plakát

Hlasy (2014) 

Za scénu s léky 4*..

plakát

S ledovým klidem (2012) 

To byl tak hrůzostrašný výkon (ode všech), že naděje (myšleno zábavy) umřela s Brucem.. Byla to extra slátanina, které se nedalo uvěřit vůbec nic. Až natolik, že jsem si chuť musela spravit Johnem Wickem.