Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (239)

plakát

Za svitu měsíce (2007) (seriál) 

Vcelku příjemné překvapení. Jen tak dál.

plakát

...a bude hůř (2007) 

8/10 Když makovičky zráli, všichni............

plakát

Dobrodružství Robinsona Crusoe (1954) 

8/10 Rozhodně bych netvrdil, že snímek je pro Buñuela netypickým. Čistě buñuelovský též není. Nevšední zpracování Robinsona to ovšem zcela jistě je. Řekl bych, že to je nenápadná cesta k jeho pozdějším, o mnoho slavným, počinům.

plakát

Jdi, žij a někým se staň (2005) 

9/10 Člověk se pořád učí. Doteď bych nevěděl, co znamená "Operace Mojžíš". Co se týká "kvality" je nesporná a teď mě nenapadá jiný podobný počin. Velká škoda, že u nás Va, vis, et devines není moc známý.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

7/10 Mastow si byl určitě vědom, že se kvalitám dvojky nemůžu rovnat. (Osobně si myslím, že dvojka je nejlepší akční film všech dob) Naštěstí přišel s odlišným úhlem pojetí a já jsem spokojen a popravdě jsem ani víc nečekal.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

9/10 Film jsem viděl 3x a pokaždé jdu s hodnocením o stupínek výš. Ale přoč? Nevím!

plakát

Pramen panny (1960) 

9/10 Původně jsme chtěl dát nižší hodnocení, protože jsem Pramen panny pořád srovnával se Sedmou pečetí. Nakonec jsem od tohoto srovnaní upustil a proto hodnotím jak hodnotím.

plakát

Krátký film o lásce (1988) 

9/10 Moje první setkání s tímto režisérem a dopadlo nad očekávání. Nadmíru jednoduchý, nadmíru upřímný, nadmíru reálný. Já jsem nadmíru spokojen a těším se na další snímky.