Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Největší a nejlepší filmové fantasy jaké kdy bylo, je a bude. Tímto slavnostně přísahám, že jestli někdy tohoto krále (hehe) někdo sesadí, tak udělám neco bláznivého podle míry překonání.

Star Trek

Star Trek (2009)

Star Trek je film, který si pouštím, když jsem nemocný, mám prázdniny nebo se prostě nudím. Viděl jsem ho již nesčetněkrát, a pokaždé mě baví stejně jako porvé(no dobře, to jsem asi trochu přehnal). Star Trek je film, který žeru od začátku až do konce. Star Trek je můj nejoblíbenější sci-fi film. Není divu, vždyť je to taky film plný skvělé akce, humoru, charismatických a dobře zahraných postav a boží hudby pana Giacchina.

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

J_Naprosto dokonalý film je vzácný. Člověk ho může hledat celý život, a přece to nebude ztráta času. V rámci velkofilmů (byť je až moc jednoduché zařadit Posledního Samuraje zrovna do téhle škatulky) ho už ale hledat vůbec nemusí.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

"Vy se snad nebavíte? Vy se vážně nebavíte? Tak proč jste sem chodili?" Skvělý film, který i po několikáté (raději nebudu počítat) baví jak v žůžo akci, tak i mimo ni. A taky film se snad nejbožejší hudbou Hanse Zimmera.

Maverick

Maverick (1994)

Zábavná westernová komedie, která každou chvíli na diváka útoči vtipnou hláškou nebo zábavnou situací, z nichž žádná nevyzní naprázdno. A díky skvělému dabingu s Vladimírem Dlouhým a častým opakováním na Nově se na ní dá dívat i několikrát ročně.

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Ultimátní geeekovská podívaná, velkolepý audiovizuální koktejl plný nepočítaně skvělých nápadů v každé scéně. (A taky je to jeden asi ze tří opravdu komiksových filmů.)

V Bruggách

V Bruggách (2008)

Zas*aně zábavný film s ku*evsky boží atmoškou.