Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (345)

plakát

Odsouzeni k boji (2007) 

Konečně natočený film (dokument), který nedělá z amerických vojáků hrdiny.

plakát

JFK (1991) 

Zatraceně dobře natočený film. Už dlouho jsem nekoukal na takto napínavý thriller, i když má více jak 3 hodiny, nepřestal jsem se soustředit. Mám rád podobné snímky, které se zabývají touto tématikou (alternativou je například Zodiac a Seven), důležité je především to, že je to natočené podle skutečné události. Vážně jsem překvapen kolik jsem se z tohoto filmu dozvěděl. Sám jsem zvědav jestli se vážně odtajní dokumenty roku 2029. V podstatě si nemám nač stěžovat. Skvělé výkony především Costnera a T.L. Jonese. Za mě jasných pět hvězd!

plakát

Pivní bratři (1998) 

Hrozná blbost. Dávám hvězdičku za Reel Big Fish.

plakát

Orel Deváté legie (2011) 

Vcelku podobný film s Centurionem akorát, že u tohoto filmu nemám moc výhrad. Ovšem stále se nemůžu zbavit dojmu, že film působí lacině, a to se odráží i na hodnocení. Jinak jsem nadmíru spokojen, akce a atmosféra je tu dobrá, nějaké ty dějové zvraty a jako celek to funguje dobře. Musím hlavně vychválit skvělou kameru (krásná příroda) a svižnost filmu, který je dlouhý necelé dvě hodiny (uteklo to vážně rychle). Škoda jen toho příběhu, který je profláknutý a trochu blbý.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Musím uznat, že si tento film na nic nehraje a je tím čím měl být - praštěným! Akce je tu dobrá, nelogičnost obrovská, ale děj se mi tak nějak líbil. Umístění příběhu do druhé světové je to co mi sedlo nejvíce. Jinak film je to sám o sobě vtipný, když připočtu občasné vtípky, bavil jsem se dobře. A na konci jsem už čekal, že seskočí z letadla na krokodýlovi! A ono nic, no alespoň konec mě trochu zaujal. PS: Jestli si mám vybrat mezi homošvédem s bořkovým kladívkem, tak raději steroidovýho Eso Rimmera!

plakát

Thor (2011) 

Ehm, trošku si šlápl vedle Zlatoslave! Tedy nebýt té části na zemi klidně bych film ohodnotil lépe, jenže! Bohužel už nejsem ten malý kluk, kterému se líbí film podle efektů. Mně jde hlavně o příběh a ten je tu opravdu hodně slabý (spíš debilní). Nelíbilo se mi to a nechápu co se na tom může líbit ostatním. Příšerná blbost! Jediní Asgardi, které uznávám jsou ty ze světa Star Gate a BASTA!

plakát

Strom života (2011) 

Bohužel nevím co si o tomto snímku myslet. Ve výsledku se totiž vůbec nic nestalo nebo ano? Opravdu nevím. Bude to chtít druhou projekci. Jinak úžasná kamera a vynikající Desplatova hudba, kde vyniká především právě Vltava.

plakát

Hamburger Hill (1987) 

Vcelku slušný film, kterému zoufale mu chybí atmosféra a nějaké to napětí. Vesměs je to hlavně o kecání vojáků. Je to zkrátka průměrný válečný film, který má navíc otřesný český dabing.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Wladimir rád Planetu Opic, Wladimir rád dobrý film a Wladimir moc spokojen!

plakát

Monty Pythonův smysl života (1983) 

Nejlepší a nejgeniálnější dílo z dílny Monty Python. Takto skvělou zábavu jsem nečekal, v podstatě jsem se celý film od srdce smál. Líbí se mi jak je příběh rozdělen, jsou zde legendární scény, písně a prostředek filmu (hehe). Jinak opravdu nejlepší je hodina sexuální výchovy, vojna, restaurace, dárcovství jater a porod. PING!!