Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

Earth (2007)  **** 28.12.2009

Vizuálně perfektní, hvědu dolů za ty ekologistické oteplovací bláboly.
     Avatar (2009)  ***** 17.12.2009

Trošku jsem měl strach, protože jsem párkrát zaslechl něco o ekologickém poselství a podobně, naštěstí se to nevyplnilo. Ekologické kydy v tom může vidět tak maximálně ekopošahanec. Příběh poměrně lehce předvídatelný, ale kupodivu to nevadí. Ono to totiž tak nějak funguje. Skvělé.
     Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího ... (2000)  odpad! 14.11.2009

Totální, naprostý odpad. to bylo horší než peruánská telenovela, než zábavné pořady na Nově, ba co víc, to bylo snad horší než Star Trek! Jestli to měl být horor, pak to bylo trapné, jestli komedie, pak ještě trapnější. Strašné.
     Bořiči mýtů (2003)  ***** 10.11.2009

Sice jsou to neskuteční matláci, ale je s nima prča. :-)
     Flynn Carson: Kletba Jidášova kalichu / Flynn ... (2008)  *** 07.11.2009

Standardní Flynn Carson - pohodová, příjemná a vtipná oddychovka. Nemohu si odpustit jeden dotaz - jakou duševní poruchou musí trpět někdo (ani se neodvažuji to titulovat člověk) kdo do obsahu doslova a do písmene vybleje děj filmu? Mučit, rozčtvrtit, sešít a zabít.
     Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008)  ** 28.09.2009

Je to lepší než dvojka (to ale skoro každej film), vojáci se chovají jako idioti a ne jako vojáci, akce je slabá, triky ujdou. Celé to ovšem shazuje trapnost a ubohost s vírou. Za to hvězda dolů.
     Katyň (2007)  ** 03.09.2009

Nuda, nuda, nuda. Takové téma a takhle promarněná šance.
     Transformers: Pomsta poražených (2009)  * 04.07.2009

Že to bude mít naprosto dementní příběh, s tím se počítalo. Že tam bude tolik naprosto trapných pasáží (v podstatě všechny s matkou plus některé společné Megan a Shii), to jsem nečekal. Obě hlavní jakože sexy hrdinky vypadají tristně, Megan jako kdyby dostala do rypáku 3-4 žihadla (navíc má naprosto dokonale protivný hlas), ta druhá je vyloženě hnusná. Plus si film zaslouží za některé mydlenice a pár vtipných momentů (scéna na hajzlu plus většina s Johnem Turturro).
     Simon říká (2006)  odpad! 10.05.2009

Neuvěřitelná debilita.
     Co se vlastně stalo (2008)  * 13.04.2009

Děsné. Užvaněné, nudné, o ničem.
     Až na krev (2007)  *** 17.01.2009

Maximálně dvě scény na ****, z nichž jedna je ta závěrečná, celou dobu jsem doufal, že to udělá. Hajzlovi jednomu. Zbytek ovšem čisté tři hvězdy.
     Nebojsa (1988)  * 26.12.2008

No, já nevím. Hlavní hrdina nevýrazný, princezna ošklivá, Vetchý neskutečně otravný. Pro mne na hranici sledovatelnosti.
     Kurýr 3 (2008)  * 20.12.2008

Tragédie. Utahané, ukecané, hlavní hrdinka nesympatická vyfetlá kráva. Blbé skoro jako poslední filmy se Seagalem, akorát Jason má na rozdíl od pupkáče alespoň figuru. Hvězdička za jednu solidní mlátičku.
     Únik z Alcatrazu (2001)  odpad! 17.11.2008

Strašlivé. Imbecilní "dialogy", imbecilní postavy, imbecilní všechno. Elitní přísně střežené vězení s ustrašeným dozorcem, jemuž velitel stráží pošle na pomoc dva inženýry... prostě senzace, tohle musíte vidět! :-)
     Soudný den (2008)  odpad! 10.05.2008

Smíchej Mad Maxe 2 a 3, Robina Hooda, Statečné srdce, 28 dní poté, Gladiátora, Pulp Fiction, parní lokomotivu a tisíc pitomostí, protřepej, zahusti, požij a z toho co z tebe po nějaké době vypadne by mohlo být něco dost podobného tomuhle veledílu. Akorát to bude voňavější.

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah
Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. / Doporučujeme: plastová okna