Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

Jesli existuje film, na který mohu říci - ano bylo to něco fantastického, tak se jedná právě o Princeznu Mononoke. Poprvé jsem měl tu čest se na toto podívat v říjnu 2003 (konkrétně 10tého října to dávala Česká Televize (byl pátek) jako celovečerní film) a od té doby se začal počítat má filmová stránka mé osobnosti. Upřímně anime jsem nikdy moc nesledoval, tím méně tomu zanru holdoval. Ovšem Mononoke - fantastický příběh, výprava, krásně provedená grafika, - zde je vidět poctivě odvedená práce, skvělá kompozice hudby, propracovanost, promyšlenost - prostě nic u čeho bych se jen náznakem nudil.

Černý rytíř

Černý rytíř (2001)

Viděl jsem tento film už spoustukrát, ale dokáže mne vždy pobavit. Budu upřímný, Martin Lawrence jako komik je asi stejný jako já kosmonaut. Každopádně film má originální námět, scénář je skvěle napsaný a navíc zde hraje krásná černošská herečka Marsha Thomason. Pro mne jednoznačná 5

Bláznivý příběh Robina Hooda

Bláznivý příběh Robina Hooda (1993)

Pro mne raritní snímek. Je to už velice dlouho, kdy jsem měl možnost tento film shlédnout až do dneška, kdy jsem si opět vzpomněl na svá mladá léta. Jedna z nejzdařilejších parodií, které kdy vznikly.

Plnou parou vzad!

Plnou parou vzad! (2002)

Jedna z nejůžasnějších komedií co jsem kdy viděl. Jsem velice vybíravý co se týče komedií, asi proto, že jsem nějak ztratil smysl pro humor :-) Každopádně toto jsem viděl už tolikrát, že jsem to přestal počítat. Nádherný nádech exotiky, rekreace, slunce a žen (i když žen xD ). Připočtěte si sexuální symbol Roselyn Sanchez + její názornou ukázku jak udělat chlapa :-)) + sympatickou Vivica A. Fox + celé Švédské opalovací družstvo a film u kterého se nudit nebudete je na světě. Pro mne jedna z TOP komedií.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Já ten film prostě žeru. Viděl jsem ten snímek už 10x a pořád mne nepřestane bavit. Al Pacino sympaťák, pěkný ženský, yeyo a viditelnost všudypřítomného luxusu a bohatství. Co více si přát. Mužnost se dokazuje tvrdou výdrží a potlačeným svědomím a samozřejmě konečná scéna patří mezi legendy ve filmovém průmyslu I am Tony fuckin' Montana - The political prisoner from Cuba