Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (68)

plakát

Vítězství je naše (2015) 

Nechápu tak nízké hodnocení, v dnešní době, kdy se odehrává všechno kolem politiky. Vše je reálné, svět okolo voleb, nenásilně a pravdivě ukazuje, že se jedná vždy o svět lží a her mezi kandidáty. Film je jednoduchý ale rozhodně není nudný.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Dávám jen 3* a to jen kvůli tomu, že jsem celou dobu věděla kdo je ten "špatný" (aniž bych věděla cokoli z knihy), ale v tomto ztvárnění je to dost jasné. To mi dost kazilo celý dojem z děje - pořád jsem čekala, co udělá.

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Vůbec nevím, proč je Vikander na plakátu ale budiž, film je skvělý! Bradley umí hrát takový otrhance. Kdo má alespoň trochu rád žánr z prostředí kuchyně, bude se tento kousek líbit. Emotivní. Složitost, vztahy, z života. Pro mě 5+

plakát

Top Gear: Patagonský speciál (2014) (pořad) 

Nejlepší díl! Po všech speciálech se tady najde od všeho něco, reakce v Argentině trošku krutá, až to bylo napínavé :))

plakát

Historie jídla (2007) (seriál) 

Hodně vtipná dokumentární věc:D Doporučuju.

plakát

Prázdniny (2014) 

Mě Walking on Sunshine teda překvapil. Hudba udělaná nenuceně, celkem i funny. Úplná pohodovka, a jak řekl @Pepinec, Giuliu ach Gulio :D Podívala jsem se hned 2x.

plakát

Osudový návrat (2012) 

Máte pocit, že už jen stárnete? Že už máte všechno za sebou, že máte zpackaný život a motáte se pouze dokola? Tak tento film vás nevyvede z omylu. Možná se snaží poukázat na to, abychom nebrali všechno smrtelně vážně, že každý má problémy a všichni jimi jen proplujeme a poplujeme dál...až někdo umře, my se setkáme, a poplujeme znova.

plakát

Rychlovky Ládi Hrušky (2014) (pořad) odpad!

Lidi, korbačíky z mozarelly uklohnit, neskutečný kekel hnusný. A ještě když jdete do knihkupectví a tři lidi v řadě před vámi se ptají na knihu Hrušky... neskutečné.