Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Keanu Reeves

Keanu Reeves má za sebou velké množství nezapomenutelných filmových rolí a jeho charizma vždy funguje dokonale. Filmy jako Matrix, Nebezpečná rychlost, Bod zlomu, Constantine, Drákula nebo John Wick si bez něj ani nedokážu představit. Jako člověk působí velice sympaticky. Na první pohled skoro nestárne a tak pevně doufám, že na filmovém plátně bude ještě hodně dlouho. 

Robert Downey Jr.

Díky roli Iron Mana se z něj zaslouženě stal jeden z nejoblíbenějších herců současnosti. Má za sebou ovšem i další podařené filmy jako Sherlock Holmes, Tropická bouře, Zodiak, Kiss Kiss Bang Bang nebo Chaplin. Uvidíme jak si povede po Avengers: Endgame. 

Christian Bale

Batman začíná, Temný rytíř, Dokonalý trik, Terminator Salvation, Equilibrium, Říše slunce a další. 

Bruce Willis

Má za sebou plno podařených akčních filmů ale prosadil se i v dalších žánrech. Série Smrtonosná past, Poslední skaut, Hudson Hawk, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, 12 opic, Poslední zůstává, Pátý element, Stav obležení, Armageddon, Šestý smysl, Sin City - město hříchu, Expendables: Postradatelní a další. 

James Marsters

Velice charismatický převážně seriálový herec. Jako Spike v Buffy, přemožitelce upírů a v seriálu Angel prostě neměl chybu. Dále se objevil například v seriálech Torchwood, Smallville, Caprica nebo Runaways. 

Nathan Fillion

Firefly, Serenity, Dr. Horrible's Sing-Along Blog a Castle. 

Wesley Snipes

Demolition Man, Zóna úniku, Vlak plný peněz a hlavně série Blade. 

Antonio Banderas

Desperado, Nájemní vrazi, Zorro: Tajemná tvář, Tenkrát v Mexiku, Shrek a další.

Kit Harington

Jako Jon Snow v seriálu Hra o trůny byl naprosto nezapomenutelný. V poslední době se objevil v podařené minisérii Střelný prach a čeká ho marvelovka Eternals.