yarda1

yarda1

Jaromír Šubrt

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
    • 13.11.2011  20:35
    Blue Valentine (2010)

Neuvěřitelně zbytečné. Film by měl nějakým způsobem pobavit nebo zaujmout. Tohle mi navodilo akorát kvalitní depku a doufám, že na flm brzy zapomenu. Dle mého názoru blbost.

• 4.11.2011  20:17
    Senna (2010)

Nehodnotím zpracování dokumentu, které má své mouchy a mohlo a mělo by být uděláno mnohem líp. Příběh legendy Senna, tak trochu pohledem vypočítavého Prosta je ale šílený a smutný. Opravdu dojemné a bohužel pravdivé.

• 20.10.2011  09:27
    Gordon's Great Escape (TV pořad) (2010)

Naprosto úžasné! Spojení cestovatelského dokumentu s vařením. Cestování po Indii je super, spoustu receptů, které jsem si z tohoto pořadu našel jsem vyzkoušel a jsou skvělé. Vzhledem k tomu, že indické jídlo miluji stejně jako Gordon a Indii jsem procestoval, byla to opravdu pěkná vzpomínka. Druhá série je také skvělá.

• 29.9.2011  21:33
    Ano, šéfe! (TV pořad) (2009)

Pokud hodnotím na základě právě probíhající "poslední" série, spadl u mě Zdenda na 3 hvězdy. Ano, srovnávám jak s Jardou, tak s Gordonem a nejen díky trapnějšímu humoru Zdendy, ale i díky jeho horšímu vystupování (že by marná snaha přitvrdit, aby se krapet více přiblížil Gordonovi?) a podle mě hodně malé pomoci restauracím, se kvalita pořadu hodně zhoršila. Asi začnu počítat jeho "vole" vole...

• 6.4.2011  21:55
    Světová invaze (2011)

Stupidní dialogy podkresléne hrdinskou instrumentálkou, idiotské "hrdinství" supercharakterních mariňáků US Navy. Asi 20 vojáků hrdinsky chrání a snaží se odvést do bezpečí 4 "civilians", 2 znich jsou mexikánci, což má asi ukázat, že mariňák bude svojí krví bránit jakéhokoliv člověka. No, koukat se na to dá, ale je to mezi 1-2 hvězdama...

• 14.2.2011  13:27
    Králova řeč (2010)

Kdyby takto probíhaly výuky dějepisu na ZŠ, mohl to být jeden z mých nejoblíbenějších předmětů. Super film a hodnotím 4*, nebo v řeci IMDB 8,5.

• 6.2.2011  22:59
    Ali G Indahouse - Film (2002)

Jednoznačně 5*. Neznám zábavnějšího komika, než je Cohen (a popř. Gervais) a tudíž každé jeho dílo je za 5*. Každý kdo tu hodnotí pod 3* jeho humor nepochopil! Respek!

• 24.1.2011  13:18
    Ricky Gervais Live IV - Science (video film) (2010)

I mean, I take first class flight everywhere. Some of those flights cost ten grand! And for 10 grand, in a disaster, I expect my bit of the plane in the front, gently break and float down the desert island. I doesn't! I die with the rest of you fucking losers!!! That's not fair is it?

• 18.1.2011  22:43
    Idiot na cestách (TV seriál) (2010)

Doufal jsem, že zde bude více Gervais humoru, ale jeho trapné řehtání bylo spíš na škodu. Nicméně jako komický "cestopis" je to úžasné a smíchy se budou válet hlavně britové, protože se v 90% s Carlem Ztotožní.

• 18.1.2011  22:34
    Pohřben zaživa (2010)

Celý film odehrávající se v bedně pod zemí? Odvážný nápad smrdící nudou mě mile překvapil a kupodivu celý film bavil.

• 30.10.2010  19:30
    Proboha! (2008)

Ateisti 1, věřící 0.

• 19.9.2010  17:47
    Babicovy dobroty (TV pořad) (2008)

Po stránce kvalitního vaření, což bych od takového pořadu bohužel čekal je to naprostý odpad. Babice je prvotřídní břídil a kdyby Nova alespoň našla vtipného břídila, mohlo to být lepší. Ale zase na druhou stranu, je hlášky se už taky staly legendární a proto se na jeho pořad vždycky rád kouknu, alespoň pro inspiraci, abych věděl, jak se to nedělá... Babicovi hlášky: * Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. * Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi. * Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby. * Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit... * Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari. * Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. * Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu. * Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník.

• 8.8.2010  13:34
    Na plovárnu bez plavek (TV pořad) (2009)

Tina je špatná moderátorka.

• 27.1.2010  18:56
    Michael Jackson's This Is It (2009)

I přesto, že hudbu Michaela Jacksona jsem měl kdysi vcelku rád a myslím si, že on sám je opravdu King of pop, tak musím konstatovat, že dokument si ode mě nezaslouží víc jak 2 hvězdy. Naprosto mě nadchly hudební dokumenty "Anvil! The Story of Anvil" o pro mě naprosto neznámé kapele a " Iron Maiden: Flight 666", kterážto rozhodně k mým oblíbeným kapalám nepatří. "This is it" mě neuvěřitelně nudilo.

• 23.12.2009  22:37
    Táta šampión (2009)

Pěkný film, který pobaví takovým smutným způsobem. Nebo taky rozpláče legračním způsobem. Každopádně hodně zajímavé a neotřelé téma.

• 12.11.2009  14:24
    Zemřít je snadné (2009)

Standardně špatný film s Lungrenem, podkreslený neuvěřitelně špatným "hereckým" výkonem Melissy Ann Smith, na kterou se sice kouká dobře, ale hůř se ji poslouchá. Ale protože jsem od filmu s Ludgrenem nečekal nic lepšího a dokoukal ho až do konce, dávám 2*. Peníze bych ale za tento film nedoporučil vyhazovat.

• 5.11.2009  21:04
    500 dní se Summer (2009)

Příjemný film, zajímavě zpracovaný do 500 dní takového vcelku standartního vztahu. Je to prostě taková jiná romantická komedie.

• 2.11.2009  23:25
    Einstein a Eddington (TV film) (2008)

Zajímavý a dobře splácaný film, který mě ovšem příliš nezaujal. Nepátrám tedy už ani po tom, zda je hostoricky perfektní, protože nejen že bych si na takový film nezašel do kina, já bych od něj pravděpodobně odešel i od televize.

• 1.11.2009  19:43
    Znovu 17 (2009)

Od tohoto filmu jsem už podle názvu a stručného obsahu moc nečekal a byl jsem mile překvapen, čekal jsem totiž naprostou kravinu a ono to je docela koukatelné. Rozhodně to není film, který by zůstal v paměti déle než den.

• 31.10.2009  22:02
    Anvil! The Story of Anvil (2008)

Nikdy jsem o této kapele neslyšel a tento styl hudby ani není můj hrnek kávy, ale dokument je naprosto úžasný a dojemný. Upřímní chlapíci, kteří milují hudbu a svoje fanoušky se snaží nějak prodrat světem showbussinesu, ale prostě se to nedaří. Hodně smutný, že takovýmto se to nepodaří a Britnym Spearsovým a jí podobným ano.

• 30.10.2009  19:33
    Návrh (2009)

Andie MacDowell a Gerard Depardieu byli o neco lepsi a přepracovávání takového námětu už opravdu nemá cenu. Od samotného začátku je jasné, jak film skončí.

• 24.10.2009  22:56
    Než si pro nás přijde (2007)

Krásný hořkosladký příběh, který je po většinu času úsměvný i přesto, že je jasné, že nedopadne nejlíp. Podbarveno úžasným Freemanovým hlasem nemohl být tento film špatný. Kdo by nechtěl prožít poslední dny života jako Edward a Carter?

• 23.10.2009  19:43
    Náhradníci (2009)

Zajímavá myšlenka, vcelku koukatelně zpracovaná. Nemůžu si ale pomoct, občas jsem se u filmu nudil.