Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

You´ll never change what´s been and gone. Od prvního shlédnutí uběhlo 15let, viděla jsem to asi 100x a pořád to nic nerekonalo a už asi ani nepřekoná. Miluju.

Poslední jednorožec

Poslední jednorožec (1982)

Když si vzpomenu, když sem každý týden v pátek od mala jezdili k tetě a ja si každý týden tuhle videokazetu pouštěla pořád dokola, až jí zničila a dostala pěkně na zadek.. do teď se na to ráda kouknu, užasná hudba i smutný příběh..

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Mám ráda Burtona, ale MILUJU když v jeho filmech hraje Johny a Helena. Tenhle užasný, romantický, leč občas nechutný muzikálový výtvor je lahoda, a Alan Rickman je třešnička na dortu.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Nevím jstli dokážu vybrat z těch příběhů ten nejhezčí, každý má něco do sebe, každý je něčím smutný, krásný, jediněčný.. ale ano dokážu a to je Marc and Juliette. Každopádně romantická pohádka, s perfekttním obsazením, která je okořeněna tragičností a humorem Billa Nighyho, bez který si to jen těžko dokážu představit.

Vetřelec vs. Predátor

Vetřelec vs. Predátor (2004)

Já vím že si to 5* nezaslouží, ale když já mám predátora tak strašně ráda a to když se spojí s člověkem.. Ach! Každý má nějakou slabost!

Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže

Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (1991)

Doprovázela mě celým dětstvím a dělá to dodnes. I přes to že jsem všech 10dílů viděla nejméně 30x tak vím, že jakmile bude zase pár hodin čas, kouknu se po 31. Krásná Fantagiro její ještě krásnější Romualdo, mluvící kámen, čeští herci a místa a později i "zlý" ale neodolatelný Tarabas, lákadla kterým se snad nedá odolat.