Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Machete (2010) 

Boeing 747 v ohrožení a Macheta. Nejlepší dva filmy se Segalem, protože v obou umře.

plakát

Karate Kid (2010) 

Zvedni bundu. Zahot bundu. Pověs Bundu. Obleč si Bundu.

plakát

Rabbits (2002) 

Divný. To bylo tak divný. Nikde uvnitř je to typickej americkej sitcom. Někdo řekl něco a lidé se smáli a mi se museli taky smát prorotože se oni smáli. Nemám ponětí jak hodnotit. Sakra ty králící sou ale divný. Divný.

plakát

Duna (1984) 

První setkání s příběhem o Duně. Pro mě těžko pochopitelné a trošku zívačka. Ale! Oproti ostatním scifi jako Spielberg a Lucas příjemná změna. Bizardní dojem z Duny mě baví. Třeba si to jednou přečtu.

plakát

Mazací hlava (1977) 

Musím dát pět. Něco zvráceného mě na tomhle filmu zaujalo ... Mám v hlavě z matek z Mazací hlavy.

plakát

Kainova výchova (1992) 

Četl jsem v komentářích o znásilnění Hitchcocka a apslutně souhlasím. Je to tak zřejmé už po několika vteřinách. Několikrát jako kdyby si z Hitchcocka film i jakoby vystřelil. Dokonce i hudba je Hitchock. Sledoval jsem jenom jedním okem a ne dost pozrně ale hned jak budu mít příležitost sjedu to znova a rád.

plakát

Temný obraz (2006) 

Animace ... apsolutní nuda. Jenom "překreslit" film nestačí.

plakát

The Tune (1992) 

Plymptona už jsem si dávno oblíbil a jeho první dlouhý film mě nijak nezklama. Přechod od reklamy a clipů k filmů se mu celkem povedl. Animace je užásně osobitá a plně využívá všech možností které nabízí. Je bizardní a šílená a ulítlá a zábavná. Bohužel nedávám pět kvůli příběhu který zase tak dobrý není. Písničky jsou fajn.