Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Little Ashes

Little Ashes (2008)

Mně se film líbil, zobrazoval vášeň mezi Salvadorem a Federicem, Salvadorovo začátky,... Nechtíč si přiznat homosexualitu, ikdyž když se na to tak koukám, tak si ani nejsem jistá kdo gay byl a kdo ne. Nemyslím si, že Pattison to zahrál špatně, jak ostatní tvrdí jen kvůli nechuti ze Stmívání. Ani ten falešnej španělskej přízvuk mi nevadil. Líbí se mi jak film zobrazuje Salvadorovu změnu, která měla dopad na vztah s Bunuelem a Lorcou. Ovšem mám pro tyhle filmy slabost a pro Dalího taky, takže to je za nejvyšší.

Warholka

Warholka (2006)

Edie mi od začátku přišla jako ta nevinná, ta ublížená…podlehla záři reflektorů a podle toho to s ní také tak dopadlo. Strašně se mi zamlouvá jak film zachytil fabriku a atmosféru v ní…a Guy Pearce a Sienna Miller byli perfektní, jen jsem žasla nad dech beroucí podobností…

Hlava nehlava

Hlava nehlava (2006)

Poprvé jsem film viděla jen z půlky, nestihla jsem ho, ale tak mě zaujal a tak se mi líbil, že jsem se musela podívat znovu a následně si ho i koupit. To jak film zachycuje vztah mezi Augustenem a jeho matkou a to šílenství v domě psychiatra je velmi povedené, navíc se mi líbí ten filosofický nádech.